Най-лошите съквартиранти
Не е работа да живееш сам - няма с кой да изгледаш един мач, да направиш една табла, или дори да пийнеш по едно в 1 часа през нощта. Проблемът е, че не винаги ще уцелиш на готин съквартирант, а лошият, може да бъде наистина много лош.

 

 

Мрънкалото

Винаги когато дойде за плащане на наема, интернета или кабелната, се започва голямото мрънкане „Ами, брато, шефът нещо се прави със заплатата“, „Онзи ден изведох една много яка. Тук коктейлче, там коктейлче, нали знаеш?“ или „Имах да оправям едни неща по колата“, така че дай малко назаем, после ще ти ги върна. Но връщането така и не идва.

 

Крадецът на храна

В Библията пише, че ако имаш две ризи, дай едната на ближния си. Това обаче не значи, че трябва да го зареждаш постоянно с ризи. Крадецът е от типа съквартиранти, които не купуват храна, защото „винаги има нещо за ядене вкъщи“. Ти постоянно зареждаш хладилника и когато му връчиш списъка с продуктите за купуване, той обяснява, че всъщност не обича свински пържоли, яде ги, само защото е имало готови.

 

Парти пичът

През вечер се прибира в пет през нощта с още 2-3 приятели, за да си допият. През последните няколко часа са били по дискотеки и барове, така че музиката трябва да е на МАХ. И всяка сутрин в хола ти е пълно с пияни, отрязани кочове.

 

 

 

 

Заемателят

Вероятно имаш приятели, които постоянно взимат неща назаем. Но когато живееш с тях, те имат достъп до всичките ти неща – дрехи, пари, компютри и тн. Рядко получаваш нещата си обратно, но дори и да стане, те вече не стават за нищо.

 

Маниакът на игри

Съквартиранти сте вече няколко месеца и всичко върви ОК. До момента, в който някой не споменава, че новия PlayStation е на половин цена. Изведнъж единственият телевизор в къщата е постоянно окупиран – няма мачове, няма филми, по дяволите, няма дори порно!

 

Тюлена

Диванът е неговата територия. Там яде, учи, работи, чете книга, посреща гости. Дори през половината от времето заспива на него, въпреки че си има прекрасно легло.

 

 

 

 

Двойката

На пръв поглед живееш с него, но всъщност сте трима. Неговата идва на гости за една вечер и забравя да си тръгне по няколко дни. Тя се прибира за ден и след това пак се връща. Естествено, за да е пълно удоволствието, мацката не работи, така че виси у вас, дори когато него го няма и една чекия не можеш да си удариш на спокойствие.

 

Боклукчията

Той е от хората, които се водят от максимата „Защо да чистя, като утре пак ще е мръсно“. Банята няма смисъл да се мие, защото постоянно тече вода. Всеки път щом готви, след него в кухнята остава погром. А в неговата стая е толкова мръсно, че някои от боклуците вече оживяват.

 

Чистачът

Единственото по-зле от боклукчията е чистникът. Докато единият можеш да го убедиш да удря по някой и друг парцал, с този няма начин да излезеш на глава. Нямаш право да: ползваш чаши без подложки, прибори от различни сервизи, оставяш открити течности и храни в хладилника, пиеш сок от кутията, ползваш фурната/ваната без да я изчистиш, влизаш с обувките, само защото си си забравил ключовете, ядеш на дивана, излизаш на терасата с чехлите за вкъщи и тн.

Още по темата

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!