Най-пикантните алкохолни истории от Reddit

Каквото и да си говорим, алкохолът е създаден, за да не позволи на българите да превземат света. И нека бъдем реалисти - свят без алкохол е просто ад. Винаги сме знаели, че в интернет можете да откриете доста красиви моменти и пиянски истории, които събуждат щастието, когато сивото ежедневие ви победи и преклони пред несгодите. Колкото и гадна да е работната седмица, всеки от нас има право да затрие всички спомени, да заглуши мозъка си и да чува мъдрите думи на г-н Джак, п-р Джим и останалите важни хора в живота ни. Благодарение на хората от Reddit, успяхме да разберем, че нашите алкохолни преживявания са направо скучни - говорим с Джак, слушаме Pink Floyd, Dire Straits, The National и след това вием срещу Луната или съседката, което излезе първо на/над балкона. Запознайте се и с някои далеч по-пикантни истории на обикновения човек в мрежата. Алкохолът сближава, а ние сме длъжни да го докажем, това са искрените анонимни истории на хората в Reddit. 

Смесих алкохол, кокаин и няколко успокоителни, за да се подготвя за голямата вечер. Не си спомням много подробно вечерта, но сутринта беше по-жестока. Прибрах се у дома, съблякох се гол и припаднах на пода. Събудих се от юмруците на някого, отворих очи и се оказа, че съм в грешния апартамент. Разбира се, събрах си дрехите и легнах в чуждото легло... 

Хвърлих 8-годишно момиченце на частно парти в изискан клуб с басейн. Очевидците твърдят, че съм го направил, защото се държала като "малка лигава вагина". Изобщо не помних тази история, докато не получих писмо от клуба, с което ми съобщават, че нямам право да стъпвам повече там. 

Успях тотално да унищожа чисто ново Maserati в 4 часа сутринта. Дадох всичките си пари на таксиджията, който беше и единственият свидетел, за да съм сигурен, че няма да се обади в полицията. Събудих се сутринта и си мислех, че това е било просто сън. Снимките от трафик камерите показаха, че не беше. 

Срещнах момиче в Сингапур. Не помня нищо от вечерта. На сутринта се събудих с нея в хотела и за най-голяма изненада се оказа, че аз трябва да й платя за услугите. Нямах никакви пари и изобщо нямах намерение да ходя до банкомата. Платих й с вещи от хотела като съдържанието на минибара и няколко хавлии. 

Изгубих съзнание по време на полет от Ню Йорк до Лондон. По пътя сме успели да попаднем в свирепа турбулентност, която ме е накарала да повярвам, че ще се разбием. Обзет от паниката, аз съм започнал да звъня на всички роднини, приятели и бивши, за да се сбогувам с тях. Събудих се след 8 часа, разтоварен в количка за багаж на Хийтроу. С включването на телефона си разбрах две неща: имам сметка от 600 долара и над 30 гласови пощи с милиони съобщения. 

След ергенски запой в Манила, аз се чувствах като жив труп. Тялото ме болеше толкова много, че не можех да се движа нормално. Хотелът беше достатъчно добър, за да ми даде инвалиден стол, с който да ме превозват до летището. Не знам кога съм припаднал по пътя, но в това състояние съм минал всички видове проверки. В резултат на това, стюардесата е решила, че имам някакви отклонения, съдейки по количеството лиги, които съм пуснал за кратък период от време. Същата е видяла чудо, след като съм забелязал количката с алкохол, която минава между седалките. Погледът на милото момиче беше безценен, след като съм разкопчал колана и съм изпил на екс две чаши вино. В резултат на същите действия, персоналът ме натовари на количката и ме свали от самолета. 

Заведох клиенти на фирмата в любимия италиански ресторант на приятелката ми. След 12 бутилки вино, измислихме забавна игра, която задължаваше всяко следващо пътуване до тоалетната да бъде със сувенир от мястото. В резултат на това се сдобихме с руло тоалетна хартия, картината от стената, тоалетна четка, диспенсърът за хартиени кърпи и дори една тоалетна седалка, която сложихме под масата. На следващата сутрин се обадих, за да попитам как да платя за щетите, а управителят ми отговори, че антуражът ни не е добре дошъл там. През следващите 9 месеца трябваше да измислям оригинални извинения пред приятелката ми, за да не ходим там. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
28 август 2015 | 15:11

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 14 САЙТОВЕ (СТРАНИЦИТЕ СА ОТНОВО ОБНОВЕНИ) САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ------------------>p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g