Най-сериозните напивания за 2016 година

Алкохолът винаги е бил източник на забавления, загуба на спомени и редица много други щастливи мигове. Мнозина са регистрирали и много морални падения, включително и физически. Все пак е редно да погледнем статистиката и да наградим героите, които наистина успяха да влезнат с новините с любезната подкрепа на редица духове от бутилката. Ето някои от най-високите върхове на алкохолната диаграма:

1. Институтът Стивинсън държи изключителната чест и световна благодарност, за създаването на лекарство, което моментално лекува махмурлука. Студентите използвали питие, кото да хидратира тялото и също така да достави необходимите доставки на калции, фосфор, калий и други. Резултатът наистина е впечатляващ, но преди господата да спечелят и цент, някой друг вече е патентовал идеята. Ето защо науката може да е наистина много неблагодарна.

2. Млада студентка от Тексаския университет успява да се напие до такава степен, че озовавайки се зад волана (много грешно решение) веднага да нацели правилната кола - полицейската. Миранда Кей Райдър е спяла да спре своя джип в полицейска кола. Офицер Джон Сартъл отгаварял на сигнал за нарушаването на публичния ред, когато SUV Acura се забило в служебния му автомобил. Миранда трябвало да отговаря и на въпроси като "Защо не си облечена?", "Колко си изпила?" и още много други. Каквото и да ви говорят, задължително трябва да отидете на еразъм в Тексас.

3. Господа, каквото и да се сервира в университета в Южна Калифорния, просто го избягвайте. Причината? Повече от 30 човека вече имат поне една такава снимка. Никой не знае кое е питието, което може да изтощи батериите на аудиторията точно до писуарите. Жертвите вече са повече от 30, а собствениците не се отказват да документират всеки следващ герой. 

4. Мъжката солидарност никога не е позволявала на човек да остави другар в алкохолна беда. Ето защо група другари е взела своя паднал брат, завързала го е с тиксо за офисен стол и решила да го бута във всяко друго заведение, в което е можел да влезе. Хората поставили тъмни очила и шапка и продължили похода по баровете. За съжаление след изтрезняването, героят е предпочел да свали видеото от фейсбук, но пък има една снимка, която показва колко добри са хората.

5. Да шофирате под влиянието на алкохол е наистина грешно. Очевидно е, че законите наистина са строги за абсолютно всяко превозно средство, включително и за моторизираната хладилна чанта с бира. Австралиецът Кристофър Питри е обвинен в шофиране под влиянието на алкохол. Превозното средство разполагало само с 50-кубиков двигател, но било достатъчно на властите, за да забранят на шофьора да кара няколко месеца и да плати солидна глоба. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g
30 декември 2016 | 19:06

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 46 ОТ 69$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ОБНОВЕИЯ САЙТ(НАД 52 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g --------->ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE