Някои интересни изобретения за женските гърди

Женските гърди винаги са били обект на различни мъжки изследвания. Чистокръвният мъж има нужда от тях, може да ги съзерцава с часове и просто да се наслаждават на чистия природен гений. Женската гръд е красива, нежна и за всички е била източник на живот - подозираме, че някои хора все още се опитват да го извлекат, въпреки напредващата си възраст.

Едва ли има човек, който не знае каква ерогенна зона могат да бъдат женските гърди и именно по тази причина сме длъжни да представим и някои изобретения, които показват, че една част от женското тяло може да струва милиони, както се случва с най-скъпия сутиен на Victoria`s Secret за 12.5 милиона долара. Ето и някои също толкова абсурдни, но и малко по-бюджетни решения. 

Заглушителят на деколтето

Ето един интересен продукт, който би спестил няколко глоби на дамите, които се опитват да пуснат на свобода своите две прелести. Почти всеки офис има изключително строги правила и по тази причина се налага да поставяте тази дантела, която ще помогне за развитието на мъжката фантазия, която често гледа замечтано и си мисли колко дълбока може да е заешката дупка. Дами, устройството носи гръмкото име Cami Secret и нарушава няколко конвенции, както и човешките права на мъжа. 

Татко кърми

Създателят на този малък абсурд очевидно е бил изморен от мрънкането и оплакванията на кърмачките, които често напомнят, че чифтът хубави очи преминава метаморфозата и бавно и сигурно се превръща на сърдити спускащи се тюлени към водата. С този уред най-накрая ще можете да кърмите рожбата, докато гледате мача, но не сме сигурни какви ще бъдат психичните отклонения на детето, когато разбере, че животът не е започнал с чифт женски гърди! 

Телефонните шайбички

Студените атмосферни условия им влияят така, както влият и върху нас, когато скочим в басейна с ледена вода и свием всичката си гордост в размерите на две лукчета и ключ в джоба. Това изобретение има за цел да покаже настръхналите свирепи лисичи муцунки, което може да е красиво, но все пак не разбираме защо е необходимо. Все пак е ясно, че мъжете гледат "Приятели", защото много често можем да видим Рейчъл без сутиен, нали? 

Туитващият сутиен

Всички обичаме социалните мрежи, забавляваме се със съвършените глупости, които човек може да измисли и практически смазваме социалните панти на приятелството.

Само истинските приятели споделят малко повече и именно по тази причина можете да се запознаете с този симпатяга. Неговата функция е да споделя на всички последователи, че в този момент е настъпила свобода за приятелките, които смело могат да поемат първите си глътки свобода. Чували сме, че това за жените е един от многото душевни оргазми, които очевидно не трябва да бъдат дискретни.

Последната снимка е за освежаване на работния ден, извиняваме се за неудобството! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
23 юли 2015 | 14:02

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14(ОБНОВЕН СПИСЪК) НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ С НАД 60 000 ПОСЕЩЕНИЯ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ----------------------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

;-0сно
22 юли 2015 | 15:35

На последната снимка /мацето/ има походка на инвалид, на който единият и крак е с 20-тина сантиметра по-къс...... подберете нещо по-така.....