Някои луди идеи за щастие

Знаеш, че живеем в консуматорско общество. Ние сме единствените същества на планетата, които продължават да изработват чудеса, от които нямаш нужда и след няколко лъскави реклами ще бъдеш завладян от непознати пориви за изпразване на дебитната карта. Сред империята от джаджи и забавления, ще ти покажем част от придобивките на 21-ви век, които не са ти необходими. Виж някои от най-лудите идеи, в които има доста голям смисъл.

1. Бегбеде и СПИН

Онзи човек, който обича да прави експерименти с целия свят. Ако си откривал разказите под екстази, ще разбереш и как ще изглежда света, когато няма да се притесняваш за състоянието на пищова. В резюме ще е нещо като снимачната площадка на Brazzers. Лекарство на тази болест ще доведе до следващата сексуална революция. Последствията ще бъдат много сериозни за хората, които най-често "лекуват" с усмивка от сериозните заболявания. 

2. Политика 

Според другарите от Zeitgeist светът ще е много по-добро място, когато няма политика. Не се смей, те имат план за изграждането на ново и свободно общество. Лудата идея има достатъчно доказателства, с които се утвърждава фактът, че никой не е спечелил от използването на този социален инструмент за управление. Има достатъчно племена, които ще докажат точно обратното. Поне е сигурно, че няма да те затормозяват с такива чудеса като референдуми, избори и кебапчета. 

3. Пари

Още една идея от горните ентусиасти. Няма да имаш нужда от пари, нито от работната позиция. Смята се, че сме достигнали еволюционно ниво, в което можем да оставим всички задачи на модерните технологии. Единственото, което ти остава е да правиш каквото искаш и когато искаш. Представи си живот, в който не се притесняваш за наем, сметки, заплата и как да теглиш една майна на шефчето, което плюе пяна от яд. Ако това се беше случило по-рано, нямаше да имаме Буковски. И все пак, къде да подпишем?

4. Наркотици

Със сигурност са вредни и няма да помогнат толкова, колкото може да навредят. Същото се говореше и за цигарите, алкохола и всички останали забранени и преследвани чудеса. Не е много честно да се родиш на място с милиони легални и нелегални методи за съкращаване на живота, но наркотиците да се третират като опасни. Все пак живееш в свободна страна и имаш пълната свобода да правиш всичко, което прецениш за добре с тялото си. Легализирането на този вид опиати ще бъде следващата крачка към инсталирането на Suicide Boot (будка за самоубийства). Знаем, че си виждал лудата идея на Futurama!

5. Горивата

Всеки ден се повишават и не разбираш с какво са станали по-различни от 80-те години. Автомобилните компании продължават да търсят начин, с който да намалят разходите на гориво, за да е сигурно, че САЩ няма да достави още демокрация на страните от изток, които са се установили на няколко нефтени находища. Най-разумното решение идва от г-н Кларксън в Top Gear. Той предложи на света да използваме крави, вместо автомобили. Това е животното, което ще знае къде да те заведе, когато прекалиш с хубавото уиски. Коя кола може така, а? И няма да ти трябва книжка, а само трева за добитъка и за жената! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
факт
04 юли 2015 | 23:26

По-горе по погрешка писах "Коментарите над моя видимо не бяха редовни и верни"- а имах предвид- нещата писани над моя коментар видимо не бяха редовни и верни.

факт
04 юли 2015 | 23:25

Аз лично не знам дали има нещо вярно в тази статия. Коментарите над моя видимо не бяха редовни и верни. Относно употребата на думата "лудост" по разни теми пиша- трябва да се знае, според разумни хора - нормален човек, не трябва да се присмива, да си прави шеги и т.н с хора, които са били лекувани в психиатрии, ходили на психиатър и т.н (а и много от хората (предимно мъже- може би предимно от г..ей мъжете- за които не знам дали могат да се променят или да осъзнаят грешния си път- дори и ако са ходили на лекар и т.н), които винаги са били на свобода или само и в затвор - са много по- агресивни, нередовни, опасни и т.н- от хората, които са били лекувани в психиатрии (а важното за хората, които са били лекувани в психиатрии и т.н- е да оздравеят и да се оправят, а не да стоят вечно в тях и прочие) и т.н). А с толкова страшни и садистични неща не трябва да се правят шеги и т.н. А определено (така аз мисля) психично болните и т.н хора в България и въобще по света - определено (така аз мисля) не трябва да бъдат наричани луди - а с някоя по-мека и прилична дума (примерна временно нестабилни, нередовни и т.н). Аз (а мисля, че и нормалните и интелигентни хора -независимо какви са етнически и т.н) мисля, че в цял свят трябва да отпадне съществуването на армии, танкове, оръжия, войски и т.н (а хората, които работят или са работили в подобни неща -трябва да си намерят други нормални професии). Чувал съм, че дума която на китайски език е име (мисля) и лично и фамилно име (за мъже -може би и на жени), а също е име (и/или част от име) на региони в Китай (а аз мисля е име и на една етническа група в Китай) на български език (а може би и на руски език- а може би - и на украински, полски и беларуски езици) означава една от най-вулгарните думи за пенис. Друга дума на български език (която също- означава една от най-вулгарните думи за пенис), а също на български език- първите три букви от тази дума (а (аз мисля) - и на всички славянски езици - с изключение на руския език) означава дума (която е пет буквена) която е най-вулгарната дума за блудница (мъж или жена - но самата дума на български език е в женски род) : а същата тази три буквена дума на български език (която също- означава една от най-вулгарните думи за пенис) - е първите три букви от най-вулгарните думи за пенис на (аз мисля) всички славянски езици от бивша Югославия- а същата тази три буквена дума на български език (за която (аз писах) досега, че- означава една от най-вулгарните думи за пенис) е първите три букви (или- последните три букви) от фамилно име- на мъже и жени (а също (аз мисля) е първите три букви от думи на руски, немски и френски езици) на руски, полски, украински, немски и френски езици. А аз мисля че е най-добре във всеки език да се махнат най-вулгарните думи (и по-слабо вулгарните- като за секс; мъже и жени блудници; за гърди, задни части и т.н) и най-силно вулгарните - като за полови органи. Съгласен съм с проверката с детектор на лъжата (включително и за написаното сега)- от мен.