Някои мъдри мисли от Оскар Уайлд за жените

Оскар Уайлд със сигурност е един от най-вървежните автори в социалната мрежа и неговите мъдрости. Ние пък го използваме като най-адекватния мъдрец, който дава точното описание за женския свят. Едва ли има човек, който не знае неговите хомосексуални наклонности. Винаги сме знаели, че само хората, които нямат никакъв интерес към кобр жените, са способни на най-адекватни наблюдения. Не ни вярвате? Оскар ще го докаже!


"Половината жени в Лондон пушат. Лично аз предпочитам другата половина."

Още тогава е станало ясно, че модата ще погуби жените и днес наблюдаваме точно това. Жени, които се татуират, дупчат навсякъде, боядисват се като героини от хентай анимация и още много други. Всички тези белези могат да показват раждането на една невротичка, а кой има нужда от още малко истерия в живота си? 


"Жените ни вдъхновяват да правим шедьоври, но никога не ни позволяват да ги показваме"

М-да, колко от вас са вярвали, че жената до тях е най-голямото слънце и единствената вселена, в която трябва да живеем? Всичко това, защото сме влюбени, задоволени и добре нахранени (колко малко му трябва на един мъж, за да бъде щастлив). А какво прави жената? Ограничава Ви във всяко едно отношение - приятелския кръг, любимите хобита, фитнеса и какво ли още не. Никога не затваряйте щастието си в само в една жена, другите наистина ревнуват. Дори и най-милото създадение ще си пусне отровата. Нека не забравяме, че бракът е женско творение за набиране на роби. 

"Винаги има нещо смешно в емоциите на хората, които са спрели да бъдат обичани"

Прекратената любов е като гасенето на лампата в тоалетната - ще викаш "Ееееееей!". Най-големите глупости, които един човек може да направи, са да потърси онази, която го е съсипала и да продължи да обяснява колко я обича. Направи като Кобрата, продължавай напред. 


"Има само едно нещо, което е по-лошо от това да говорят за теб - да не говорят за теб"

Искате да накажете някоя, просто не говорете за нея. Игнорирането е най-свещената форма за наказание на жена. Особено щом знаете, че се чувства гузна.  Не се лишавайте от това наказание!


"Жената може да развали всяка романтика, опитвайки се да я превърне във вечност"

Какво повече може да се каже? 130 години по-късно ще станем свидетели на същите грешки. 


"Нито една жена не е гений. Жените са декоративен пол. Нямат какво да кажат, но ще го кажат с чар"

Оскар го е казал, ние само кимаме с глава и се правим на разсеяни. За жалост това няма да го видите като цитат във фейсбука. 


"Чарът на миналото е в това, че е минало. Но жените никога не разбират кога са паднали завесите, те винаги искат шесто действие."

Миналото е единственото, което не можете да контролирате, то е отлетяло някъде там и няма да се върне, за да поправите грешките, но сега ще имате болезнения опит, за да може да не повтаряте същите грешки. В противен случай ще ви боли, докато не се научите. 


"Страхувам се от жените, които ценят жестокостта повече от всичко. Еманципирахме ги, но те продължават да бъдат роби, търсещи своя господар. Обичат да бъдат доминирани." 

Господа, повтаряйте си това отново и отново. Колкото и добре да се държите с една жена, тя винаги ще бъде привличана от чистия катил. Не знаем как го правят, но с добро нищо не се постига. Не обръщайте внимание на Далай Лама, той е изключение. 

"Само свещеното заслужава да бъде докосвано"

С други думи, никой да не пипа жените. Те са всичко друго, но не и свещени. Мислите си, че са чисти души и свещените им очи познават само красотата, пък после избягат с половината имущество. Не, възползвайте се от изкуството!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
* * *
09 април 2017 | 14:14

Ама как пък да се завъдят жени-гении, като до преди има-няма век не е било препоръчително жената да може да чете, смята или да има достъп до университет или работно място - сакън да не вземе да види как може да се живее и да се опомни къде е била навряна и да се разбунтува. Да си стои до печката с децата и да не се опитва да мисли много, че ш'е й се покаже кой държи и хляба, и ножа, нали така?

04 април 2017 | 16:33

А ти как застана рамо до рамо с тези трима учени, дето ти дават самочувствието?

Unnamed
04 април 2017 | 14:02

Човекът, макар и хомосексуалист, е напълно прав, особено пък за геният и декоративността на жените, това е самата истина, ако някой ми каже жена, седяща рамо до рамо с гений като Тесла, Нютон и Айнщайн, освен Мария Кюри, която дори и с нейните открития, не може да се мери с тези трима невероятни учени, го признавам?!

03 април 2017 | 17:17

Няма коментар, достоен за тази простотия/безплодна пустош.