Някои мъдри мисли за жените, които не са казани от Паулу Коелю

Четенето на книги е най-добрата форма на опит, която можете да получите, без да се налага да влизате в обувките на г-н Едисън и неговите 10 000 начина, които не работят. Разбира се, това занимание може да се стори скучно на мнозина, защото там ще липсват експлозиите на Майкъл Бей, 3D очилата и 5.1 съраунда на Dolby. Книгите нямат специални ефекти, но могат да събудят въображението Ви, а след това да Ви помогнат за покоряването на света. Единственият проблем на младият читател е, че трябва да намери 100-те правилни книги за себе си и един живот може и да не стигне. Паулу Коелю е дал на света достатъчно мъдри мисли като "Времето си е*ало майката!", а ние ще покажем някои още по-стари, които доказват, че човечеството също е имало време да се убоде на един от най-отровните и красиви тръни в обществото - жената. Представяме някои от любимите световни мъдрости, които много ясно илюстрират онова прелестно същество, с което живеете или искате да живеете.

"Хиляда мъже могат да живеят в пълна хармония, докато две жени не биха могли, макар че са сестри." - тамилска поговорка 

Ако не вярвате на хората от Южна Азия, погледнете бабите пред блока и попитайте коя е черната овца тази седмица. Женската солидарност, господа, тя е илюзия, която помага на жените да не изостават от мъжете. 

"Пази се от лошата жена и не вярвай на добрата." - немска поговорка

"Жените винаги казват истината, но не цялата истина." - италианска поговорка

"Кучето е вярно, жената - никога." - турска поговорка

Сигурни сме, че бихме могли да открием и други подобни поговорки, но нека не забравяме и нашата любима родна сентенция "Не можеш да вярваш на две неща: спящо куче и плачеща жена.". Дори няма да използваме баба Ванга за мъжете и жените, както и тяхната вярност. 

За всички добри хора, които преживяват в приятелската зона и се чудят с какво заслужиха това. Отговаряме с мъдрост от Уелс.

"Жената винаги предпочита това, което е най-лошо за нея."

Италианците са известни като плейбоите на Европа, а тяхната мъдрост със сигурност би била за урок на тези, които често тичат след онези "намазани с грим". Преди да хукнете в тази посока не забравяйте, че:

"Кажи на една жена, че е красива и дяволът ще й го повтори още 10 пъти."

Джон Рей би могъл да добави и още нещо по темата:

"Най-красивите жени се покваряват най-бързо, защото са най-изкушавани."

"Красотата в недостойните е като отрова в златно ковчеже" - тамилска поговорка. 

И след като никой не е чел разсъжденията на г-н Коелю, препоръчваме да се запознаете с най-точното описание на любовта. Представяме най-точните сентенции, които описват какво се случва с всеки мъж, когато сложи вагината на пиедестал. 

"Любовта е компаньон на слепотата." - арабска поговорка

"Любовта е нещо, което заслепява окото и оглушава ухото." - Талмуд


Преди Паулу да заговори за стойността на една жена, преди да се появи Кобилкина, за да обяснява каква е женската сила и колко секс трябва да се прави в дупенце, французите са казали:

"Мъж от слама струва жена от злато."

"Мъжете са играчки на жените, жените са играчки на дявола." - Виктор Юго. 

"През по-голямата част от време, жените не ни обичат. Те не избират мъж, за да го обичат, а избират определен мъж, защото им харесва да бъдат обичани от него." Алфонс Кар. 

Всички въпроси, които бихте задали на някого за жените, вече са отговорени в книгите и много добре обяснени. Паулу може да си гледа работата. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
27 януари 2016 | 18:45

Това казвам и аз, №5! ;P

27 януари 2016 | 15:28

Брееееей, че голям настъпан мазол, №4!

27 януари 2016 | 10:47

Доста настъпени мазолчета, ако се съди по двата предишни коментара. В крайна сметка това са различни наблюдения, които хората по света са правили през вековете. Сигурно има много такива и за мъжете и доста от тях са не по-малко "обидни". Изгледайте някой епизод на "Сексът и градът" например и ще се убедите как и мъжете са такива и онакива. И ако изобщо може да се говори за някаква пропаганда, която се прави в момента по света, то тя е насочена срещу мъжкото съсловие.

27 януари 2016 | 10:33

Най- глупавото е цялата статия не е плоско написаният текст и малко на брой използвани мисли, а пропагандата. И моля Ви , каква е тази снимка за изводи на женката полова система и сатанински символ? Не забравяйте, че всеки един без значение на пол и раса се е пръкнал от това място.

26 януари 2016 | 16:34

Толкова беден подбор? Има още мноооого поговорки и мисли от "велики "мъже като настоящия автор, обичащ и боготворящ жените. При мъжете е много просто: кур горе, кур долу!

p e c h e l i o n l i n e. o v o .bg
26 януари 2016 | 14:23

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 50(OБНОВЕН) ОТ 75$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ------------------>p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g------------>ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE