Някои основни качества на супер гаджето

Откриването на правилната жена може да бъде преувеличавано до краен предел във всички филми и чик книжки, но сами се досещате, че е изключително трудно да открием онази, която би могла да мие чиниите до края на живота си. Разбира се, осъзнаваме, че битовизмите са заплаха в лицето на всяка връзка, следователно сте длъжни да подарите миялна машина за рождения й ден, както и прахосмукачка, която чисти сама. След като решите основните скандални казуси, следват и онези по-специални качества, които допринасят за коронясването на кралицата във Вашия панелен замък! 

1. Представителна визия

Отдавна сме осъзнали, че е трудно да предложим нещо впечатляващо на дамите от Victoria`s Secret. Реализмът трябва да е едно от най-силните качества на мъжа, което най-често помага за правилното оценяване и избирането на подходящата партия. Повече от ясно е, че никога няма да видим отбор от В група в Шампионска лига, следователно не е задължително да се опитваме да търсим онази, чийто желания никога няма да задоволим. След като осъзнаете това, време е да намерите онази, която не използва бойните украски на келтите, за да спечели внимание, не споделя цялата си тренировка под формата на клипове и снимки и има фигура, в която ясно можете да забележите обособените и изкусителни части от женското тяло. Красотата има нужда от леките несъвършенства, за да може да се отличава, в противен случай ще е доста скучно. 

2. Зачитането на личното пространство

В мъжкия свят може да е много пусто, понякога и болезнено, ако жената е мираж в безкрайната пустиня. И докато някои господа мечтаят за приятна женска компания, която вечер спокойно би могла да ги изслуша, други вече плачат по изгубената си мъжка свобода. Щастието в тези мигове винаги се е крило по средата (в буквален и преносен смисъл). Златното качество на една жена се крие в зачитането на личното пространство и опитите за разбиране на всички глупави чудеса, които могат да бъдат интересни на един мъж (за нас не са глупави, ама какво да им обясняваме). Мечтата на всеки мъж е просто да има моралната свобода да каже, че излиза и да пропусне километричните обяснения, регистрирането в GPS системата и воденето на трима неутрални свидетеля, които да потвърдят неговите действия за определения период. 

3. Независимост

Вселената е решила да предостави два типа жена: зависими и независими. Първите имат нужда от преинсталирането на Windows-a, ремонтът на колата и дори плащането на сметката, вторите извършват тези действия сами и на финала Ви връщат парите, които сте платили на добра воля в съответното заведение. Силните жени винаги са били независими и готови да демонстрират стратегията на студеното рамо, когато се опитате да скъсите дистанцията и да покажете някаква близост. Същите най-често са самотни, защото нямат стратегия за поддържането на каквато и да е връзка, а и не са способни да отделят още време за Вас, празниците и всичко, което желаете да споделите. При зависимите се превръщате в онзи отдавна мечтан супергерой, който трябва да прави всичко и да получава благородното потупване по рамото, което разбира се е приятно, докато не осъзнаете, че сте номиниран за роб, а не за равен. Съжаляваме, но няма умерено положение и причината се крие във факта, че нежния пол изпитва нуждата от доказване и постигане на личните си цели, а това понякога изисква жертви. 

4. Адаптацията

Това е жизнено качество за всяка жена, която иска бързо да разгадае кода на своя бъдещ или настоящ партньор. Фактът, че всички сме различни, прави задачата малко по-специална, а и нека признаем, че дебилното ни отношение и фактът, че споделяме по-малко от партизан на разпит, прави ситуацията още по-сложна. Благодарение на скромната мъжка и установена суб-култура, всеки амиго представя своята избрана на племето, което обстойно разглежда нейните положителни и отрицателни черти. Точно тук се оценява най-точно и адаптацията към дадената социална среда, толерантността към всички видове мъжки хумор - от черен до този за членове. Дами, бъдете по-земни, знаем, че не сте хранени със сребърна лъжица, за да се възмущавате на бруталните шеги и просташкия хумор - той е най-близко до родната среда. 

5. Дяволът се крие в детайлите

Дами, ако искате да откриете принца, онзи, който ще Ви носи до края на живота си на ръце - или докато не станете твърде дебели - тогава ще се изисква по-сериозна изобретателност (като онази, която използвате за лъжите при изневяра). Един мъж ще Ви бъде верен, докато успявате да го изненадате с някоя тайно изстудена бира, нещо вкусно и дори изненадващата св*рка за лека нощ. Дори няма да направим проблем, ако не обичате да гладите, защото намачканите дрехи винаги са били доста по-удобни - ръбовете са за хората с повече свободно време. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
24 юли 2015 | 16:33

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14(ОБНОВЕН СПИСЪК) НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ С НАД 60 000 ПОСЕЩЕНИЯ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ----------------------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g