Някои от най-добрите качества на дебелия мъж

Какъв е най-популярният наложен секс символ, който жените имат? Най-честото определение може да бъде мъжът с широки рамене, достатъчно добре изразени коремни мускули и потентност, за която би завидял дори синия кит. За съжаление не трябва да забравяме, че чичо Мик пее нещо съвсем различно и многократно е напомнял на женската аудитория, че не винаги можеш да получиш това, което искаш. Ето защо има надежда и за нас, поддръжниците на родното сумо. В този случай сме длъжни да покажем положителните качества на дебелакът, шишкото и всички останали описателни термини, които не може да бъдат пропуснати. 

Килограмите винаги могат да допринесат за оформянето на "Мечо" визията. Същата е трудно постижима и изисква точно такава инвестиция, каквато се прави и във фитнеса. Нека не забравяме, че някъде там има и достатъчно жени, които пазят "Татко" комплексите. Следователно не е сигурно дали не притежавате формулата за впечатляване дори и на най-голямата красавица. Големите дюнери крият своя чар.

Легендата разказва истории за големия камък и голямата анаконда под него - въпреки фактът, че от много години не сме го виждали. Има и още едно качество, за което дори не се подозира - шишковците винаги са добри френски оратори. Опитът им е достатъчно сериозен в дъвкането на пици, дюнери и всякакви други изкушения, които биха могли да помогнат. Дори и да липсват качествата на първия етаж, вторият работи на 100%. 

Колкото и неприятно да бъде на всяка жена, шишковците също имат гърди, при това с доста по-сериозни размери. Това може бързо да бъде пренебрегнато, след като се окаже, че кухнята е запазена мъжка територия за салата "Цезар", свински пържоли и бели брадвурст-и. Ясно е, че веганството няма да е основното качество, но пък знаем, че нито една жена не може да издържи на бяла покривка, свещи и пълна чиния!

И докато апалоновците могат да бъдат изключително осъдителни, шишковците (в това число и ние) нямаме абсолютно никакви проблеми. Единственото условие, което бихме имали към една жена е да не бърка в нашата чиния и винаги да е готова за нощно хапване - иначе няма причина да поставят лампа в хладилника. Шишкото никога няма да каже на милата си, че е дебела в тази рокля, дори и когато прилича на камион завит с брезент. 

Коя е любимата женска плячка на богинята, която сутрин напуска мъжкото леговище? Правилно, това ще е онази голяма тениска, която върху нея стои точно като рокля. По смелите жени дори могат да получат цяла палатка, както и брезент за Mini Cooper!

Поради технически причини, шишкото никога не може да поеме инициативата - контузиите и схващанията не са гаранция. Как се случва магията? Достатъчно е да запалим мотора и след това да оставим контрола във ваши ръце. И след това ще имате президентското легло - с малко повече космИ, но няма пълно щастие.

И след като няма да оставим нито една жена да бъде гладна или  дебела, трябва да гарантираме, че средностатистическият сумист не би могъл да остави една жена да скучае. Имаме чувство за хумор, което е традиционно за нас, нека не забравяме, че няма нито един комик с аполонова фигура, но наследниците на Шкумбата продължават да се увеличават, в противен случай нямаме обяснение за размножаващите се дюнер крепости.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
ss
24 август 2016 | 18:28

мъж без корем като мерцедес без емблема