Някои положителни и отрицателни качества на модерната жена

Да бъдете сингъл в днешно време е благословия, която не може да получите дори от папата. Благодарение на интернет и социалните мрежи ще откриете партньорка за полови забавления, както и бъдещата дама за по-сериозно отношения от секс за една вечер. Жените станаха по-смели и изобщо не броят мъжете, с които някога са имали интимни отношения. Повечето са достатъчно заможни, за да си платят сметката и най-хубавото е, че никога не са докосвали корицата на Паулу Коелю, с което гарантират, че ще можете да дебатирате теми различни от позитивното мислене и останалите легенди, които можете да откриете в "Тайната" и "Пилешка супа за душата". Принцесите започнаха да свалят короните си и предпочетоха нормалните хора пред принцовете и техните все по-чести хомосексуални влечения. И преди сме го казвали, но все по-често забелязваме, че мъжкото съсловие изчезва и това не е само проблем за жените, но и за мъжете - скоро няма да има с кого да изпием дори една бира, защото ягодовото дайкири било по-вкусно. След кратък анализ на модерните красавици с високи токчета и умението да ходят с тях, открихме някои пробойни в бронята им. Запознайте се с модерната красива изкусителка, нейните плюсове и нейните минуси. 


Положително

Всички са заможни

Трудно е да признаем, но студентките омръзват. Един ден ще срещнете жени, чийто труд е достатъчно добре платен, за да не ви гледат предизвикателно, докато посягате към сметката. Те няма да искат да ги водите на почивки, не мрънкат за нови ботуши и дори ще ви подарят годишна винетка, защото могат да си го позволят. Романтиката започва да оживява, когато меркантилството и сребролюбието отстъпят. И благодарение на тези жени, никога повече няма да разсъждавате върху теми като "Къде отидоха кавалерите?". Не можем да кажем същото за вечният спор "Вдигната или свалена тоалетна седалка?". 

Отрицателно

Винаги са обградени от мераклии

Необходими са милиони години, докато средностатистическата жена стигне до вечната истина "Няма такова нещо като "просто приятели"!". Вълците в "приятелски одежди" дебнат за една грешна стъпка от ваша страна и са готови да яхнат белите коне, за да се превърнат в перфектната безмъзвездна помощ. Както всичко в света, помощниците също идват с противоположни гледни точки:

1. Тя вижда безвъзмездната помощ в стил "Майка Тереза".

2. Вие виждате помощта им като американската демокрация - винаги долита с 3 килотона тротил. 

Положително

Перверзни са

Вече сме твърди стари, за да вярваме, че Марс и Венера имат нещо общо. Учените доказаха, че нежният пол ни изпреварва по-сексеуални фантазии и много често пропуска вечерята, за да получи десерта в спалнята! Пригответе се за неприлични съобщения в работна обстановка, за снимки само по фантазия и перверзно облекло в края на работния ден, когато сте в трафика. Някои късметлии са получавали и неприлични кадри по сноуборд в комбинация с най-добрата приятелка и още много други кадри за пресъздаването на социалната реалност в Содом. 

Отрицателно

Не сте приоритет

Тази прелест все по-често избира вълнуващите занимания с шансове за похвали, признания и титли от хора, чието мнение трябва да се зачита най-малко. Жената в социалния свят е феномен с всички качества за преобръщането на нормата и ценностите. Пред личните удоволствия и възможност за инвестирано време с близки хора, тя ще предпочете офис задълженията и извънредната работа с тайната надежда, че ще впечатли началството си. Около 60% от времето й ще отива в командировки и висене в офиса - в останалите 40% може да я забележите у дома с домашните от офиса. 

Положително 

Не са ревниви

Съмняваме се, че ще останат очаровани от факта, че орете чуждите ниви, но в 90% от случаите са склонни да простят подобни самостоятелни прояви. Искреният мъж е способен да постави инсепшън форма на вината, напомняйки за последиците от сексуалната суша, която идва през последните месеци. Да бъдете чисти в блатото е умение от най-висша степен, практикува се само от завършили студенти на Хогуортс, пълни отличници на УАСГ и хора, които владеят силата! Модерните бамбини зачитат личната свобода, не държат сметка на парите и прекараното време за алкохолни авантюри и почти винаги са съгласни на краткотрайните срещи с Дионисий. 

Отрицателно

Егоисти са 

Редуцираното свободно време ги превръща в егоисти с мания да изпълнят абсолютно всичко, преди да започне следващата работна седмица. През уикенда оставате безгласната буква, деветата дупка на кавала или носачът/хамалът/шофьорът и останалите робски длъжности. Ако Бог беше жена, сигурно щеше да създаде света само за 2 дена. 

Положително

Верни са ви

Слабите ангели винаги си проличават - в магазина можете да ги видите до щанда с Nutella-та. Слабохарактерните жени са като китайския iPhone - имат визия, но се чупят след една седмица. Модерните и разумни същества са готови на компромиси, превъзпитават със секс и най-често моделират бабуна до степен, в която околните няма да звънят на 112, когато се напие. Ще ги разпознаете лесно - те излъчват най-сладките грехове с тялото си, техните партньори излъчват само радиационния фон на Чернобил. 

Отрицателно

Лабилната психика

Модерната жена е като антивирусната програма - в един момент изтича пробният лиценз и започва да прави повече злини, отколкото добрини. Кракът от замунда няма да помогне, а всичко положително в горните редове ще стане отрицателно - отрицателното ще си остане така. Изведнъж спортните и сексуални теми отстъпват пред работните интриги, работните графици, работните постижения и онази тъпа секретарка, която духа на шефа. Милият и сладкодумен тон става нежно сатанинско шепнене. Сексът е пореден опит да го счупи, за да може никоя друга да го използва. 

 

 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!