Няколко сигурни и работещи начина за охлаждане

През летните жеги сме длъжни да открием всички възможни методи за разхлаждане и преодоляване на свещения огън, чийто произход още не сме установили. Използвахме всички необходими пособия, допитахме се до инженерите на редакцията и установихме, че има начин да преборите високите температури, преди да започнат да хвърлят пръстени в стаята и някои човечета да лумват в пламъци от нищото. След като осъзнахте какви точно са адските мъки, представяме успешните решения за преборването с жегата - всички са работещи.

1. Арабската идея

Прекосяването на пустинята винаги е изисквало повече дрехи, които да запазят влагата в тялото ви. Някоя камила също би свършила много работа, когато автобусът закъснява, а такситата вярват, че разстоянието между Младост и Обеля е твърде кратко. Колкото повече дрехи имате, толкова по-малко ще Ви влияят горещините. Изследванията показаха, че с потник, тениска, риза, суичър и два чаршафа, Вие ще задържите максимално много влага, но се лишавате от правото да пеете "Ня-ня-ня-ня-ня-ня-ня-ня" - справедливо е. За какво са Ви приятели, след като ще умрат в жегите? 

2. Охладете колата

Научно доказано е, че единственият начин за запазването на хладината е чрез затварянето и обезопасяването на помещението - хладилникът работи на този принцип. Затворете прозорците на колата, затворете въздуховодите към купето и просто пазете хладинката. Колкото повече седите, толкова по-хладно ще Ви бъде. Барикадирането в колата Ви предпазва и от кражба - никой няма да иска да се качи, след като вие тровите пазите. 

3. Напитките

Научно доказано е, предполагаме от д-р Ливайн, че пиенето на студени напитки ще Ви освежи. Това е долна джедайска лъжа, която манипулира мозъка Ви. Тялото иска нещо студено, следователно е добре да отвърнете на удара. Направете си горещ чай, изпийте 2-3 кафета, пресушете всички забравени шишета в колата и парирайте човешката слабост! Студените напитки са за хората, които нямат воля, както и здравословни проблеми. Пази гърлото, все пак искаш да го използваш за крещене на Spirit of Burgas! 

4. Ускорението охлажда

Вземи децата, които по цял ден вряскат пред блока и ги заведи на люлките! Така ще спасиш някоя друга пенсионерка с високо кръвно и ще можеш да използваш законите на физиката за разхлаждане. Всеки детски кът има пързалки, люлки и въртележки, които порят въздуха като трабант на 100 октана. Законите на физиката доказват, че въздушния преминаващ поток може да има охлаждаща сила, следователно трябва да разбереш колко бързо може да се движи въртележката, колко високо могат да летят децата от люлката колко високо можеш да вдигнеш люлките и с каква скорост трябва да се пързаляш, за да се разхладиш. 

5. Бюджетното море

Искате да работите близо до пясъка, да усещате приятния бриз? Магистралните работници все още търсят кадри, с които дружно да се подпират на лопатите си, докато пресушават бири и мрънкат срещу жегите. Това е сезонна работа, която дава добри пари за кратко време. Освен добрата приятелска обстановка и най-новите мръсни вицове за разпоретини, получаваш и възможност да напишеш първи името си в бетона, преди да е засъхнал. 

6. Фонтаните

Осъзнаваме, че е изключително трудно да намерите време за плажуване и разхлаждане, но всеки град пази своите малки оазиси, които служат за разкрасяване и разхлаждане - всеки фонтан става басейн. В резултат на това се появяват конспиратори и теории за хлорирана и вредна вода, но нека не забравяме, че хлорът може само да помогне на кожата и дезинфектира всички ухапвания от комари. Въздържанието най-често е поредната конспирация от илюминатите, които искат да се измъчим от жега!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
zapoznat
07 август 2015 | 13:37

А бе кой малоумник е писал този материал ? Защо вече авторите се крият ? Да не се занимава с някоя "разпоретина" ? И що за дума е това, какво означава ? Авторът ли е разпоретина, някой от семейството му ли е разпоретина ?

p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
23 юли 2015 | 14:09

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14(ОБНОВЕН СПИСЪК) НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ С НАД 60 000 ПОСЕЩЕНИЯ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ----------------------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g