Няколко случая на дискриминация към жените

Сигурно нямаше да пишем този материал, ако хората не бяха започнали да предлагат кърменето като занимание, което да измести пиенето на бира и гледането на телевизия. Не разбираме къде точно е драмата и защо толкова много хора трябваше да осъзнаят, че родителите им никога не са ги кърмели в мол? Практически е възможно да подадете жалба, защото Вие също не сте имали възможност да сучете в търговски център поради простата причина, че е нямало такъв! И понеже винаги гледаме от алтернативната гледна точка, единодушно решихме, че охраната е направила забележка на кърмещата майка, защото не е могла да оплакне окото - има и такива перверзници, кой знае? Каквото и да се случи, осъзнахме жестоката истина - жените винаги ще бъдат дискриминирани. И дори в този момент, докато пишем тези редове, ние пак упражняваме формата на дискриминатор, защото сме откраднали идеята на колежките (примерно). Ето защо решихме, че трябва да покажем и останалите казуси, които заслужават сериозно внимание. 

1. Снимките от месечния цикъл

Рупи Каур е индийска артистка, която решила да пусне снимка в социална медия показвайки как точно се събужда всяка жена в началото на месечния си цикъл. Администраторите в Instagram са преценили, че въпросната снимка не е лицеприятна и радваща окото сред останалите жени по бански, които изобщо не са сексистки, и бързо свалили кадъра. В този случай сме длъжни да цитираме БХК, защото : "Ограничаването на това право е акт на пряка дискриминация на основата на пол, защото потърпевши са само жените.". Хората са прави, защото нито един мъж не се е събуждал така, поне докато не навърши 70 години н хемороидите не ударят, ама пак не е същото. Рупи е искала само да покаже разликата и да вдигне табуто около женската менструация (стига с тази синя кръв), докато подлите капиталистически администратори не са позволили на жената да покаже чистата истина. Мадам, ние сме кавалери и ще качим Вашата снимка, както и много други, ако ги изпратите, защото не дискриминираме жените! 

2. Освободете циците

М-да, историята продължава с онези жени, които искат да освободят красивите си форми, кой е този глупак, който ги спира? Благодарение на 17-годишната Ада Смарадотир, исландки от цялата страна заляха мрежата със своите красоти. До днес е забранено на жените да ходят голи до кръста в много страни по света. Изключение се прави за нашите красиви жени на плажа! Уважаеми свободолюбиви жени, ние също искаме да виждаме повече красавици без дрехи и никога не бихме се противили, просто осъзнаваме, че работният процес ще падне максимално от началото на пролетта до края на лятото. Във всички останали случаи сме за Вашето желание! Препоръчваме да добиете повече информация на GoTopless.org

3. Неприлични предложения на работното място

Същите са обвързани с различните заплати при мъже и жени, както и с факта, че повечето мъже с власт вече не приличат на някогашния Ален Делон, а на нещо средно между Доналд Тръмп (без милионите) и Митьо Пищова (също без много пари). Точно в такива работни среди се раждат и случаите на сексуална дискриминация. Някои биха погледнали въпросния процес като форма на по-бързо извоюване на повишение, ала това не е този случай, защото жените са горди същества и никога не биха продали своите чувства, нали? НАЛИ? Всяка работно място има ясно написани закони, които се спазват от всички с изключение на шефа и секретарката, които винаги имат допълнителна работа в петък следобед, когато акциите се вдигат, позициите се затвърдяват и фондовете се изпразват... В работната среда са позволени полови отношения единствено с работата, а в много офиси, същата е изключителен насилник и ректолюбец! 

4. Красотата е дискриминация

Дами, напълно сме съгласни с Вас, след като хората започнаха да съдят човек по външния вид. Спомняме си един случай за уволнение, защото секретарката била твърде красива, а началникът имал много слаби ангели, следователно е е ясен и резултатът. В този случай можете спокойно да споделите, че сте дискриминирани, защото модна агенция Ви е казала, че нямате данните за модел, телевизионна водеща и дори за съпруга на Брад Пит. В интерес на истината трябва да признаем, че работата около красиви жени винаги е била трудна. И изобщо не обвиняваме жените, а по-скоро самите себе си, природата и повредата в нашата полова система, която изяжда повече ресурс, отколкото Battlefield 5 на high. 

5. И е време за нещо по-сериозно

Мили дами, не смятаме, че е някакъв особен проблем да кърмите, да се снимате в натурални снимки или дори да показвате истинската същност на месечния цикъл. 21-ви век е, а и нека не забравяме, че в последно време има и репортажи с дами от малцинството, които демонстрираха същия процес доброволно (кърмене). Апропо, на нас също не ни позволяват да кърмим на обществени места и по тази причина пием от мъка!  Разбира се, няма да оттеглим мнението си за жените и шофирането, защото имаме твърде много доказателства! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
28 март 2015 | 23:17

ami
28 март 2015 | 23:16

Ami visoko emantsipiranata zjena - kurmachka ot mola da otide i tja na nivata, da sedne premaljala ot umora da nahrani detentseto si, na mjasto, kudeto njama koj, osven volovete, da ja vidjat. Vmesto da pravi demonstratsii na exhibitsionizum v mola, kudeto vseki vtori sreshtnat e TEENAGER!!! To e moderno po-stari i grozni zjeni da sublaznjavat mladi komcheta, no mnogo malko sa pefrverznitsitw, koito za tova shyte izpolvat chedodtd si i uchenitsite ot mola. Naj- la,koto er prostotija, posle iznudvachestvo i treto - gadna izvratenjashtina!

Печели Пари
27 март 2015 | 17:04

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ ---->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g