Онлайн запознанствата със статистическа точност

Интернет запознанствата отдавна са по-приятен и дискретен начин за откриване на сродната душа, но все още има учени, които смятат, че това е краят на цивилизацията. За пример можем да дадем Япония и липсата на всякакъв сексуален интерес от страна на младите. Писали сме много за този вид социален контакт, но не можем да отречем жестоката истина - все повече хора прекарват времето си там. Умните глави по света са изследвали този феномен и дават някои интересни факти относно запознанствата в интернет. 

81% от потребителите лъжат

Това едва ли е изненада, след като нигерийската принцеса се оказа космат и дебел мъж с огромна любовна нужда. Хората без профилна снимка или с изрязана са готови на всичко, за да се харесат и ще спестят подробностите около теглото, височината и годините. Предупреждаваме всички мъже, че 18-годишната може да бъде 15-годишна. Прукорърт изобщо не пита какво Ви е казала! 

Любов

Ако тази дума присъства в профила Ви, тогава имате сериозен шанс да я откриете. За съжаление е доказано, че "Секс" няма да донесе повече креватни приключения. Никой не е споменал наблюденията около фразата "Гледаме филм". 

Изобщо не четем написаното

50% от мъжкото съсловие пропуска информацията относно дамата, която се разглежда. Половината от нас хукват към снимките и изобщо не четат важната информация, в която може да се споменава драстична промяна след липосукцията и благоприятните изненади при премахването на 7-мото ребро. Господа, жените са се постарали да напишат някои важни информации! 

Сексът е мираж

... поне за един от трима. 2013-та година се оказа фатална за хората в интернет пространството, които винаги се снимат до чуждото BMW. Статистиката показва, че все по-малко хора хващат риба на интернет въдицата и се притесняват от раздялата с LCD екрана. 

Алкохолът смазва пантите на приятелството

Изкушенията от женски пол за 2014-та година не могат да бъдат класифицирани по визия, защото мъжката аудитория проверява един основен фактор - употребата на етилов алкохол. Жените със специално внимание към огнените богове могат да се радват на 24% повече внимание, отколкото трезвеничките. Господа, подкрепяме идеята! 

Жените са стратези

30% от жените търсят начин за подобряване на своята интернет персона. Те са готови да приемат съвета на приятелка и дори да сложат няколко изкушаващи снимки за повече внимание. Мъжете остават верни на стила си и не желаят консултации. 

Интернет дава, интернет взима

Колкото и да искате да се обичате до края на света, споделяйки мотивиращи снимки и цветя във фейсбук, вашата връзка е обречена. Поне в това вярват хората от Станфордския университет. Запознанствата от интернет имат своите недостатъци и са склонни да понесат ударите на подводните камъни. Бракът изобщо не може да се брои като постижение. 

Развод!? По-скоро ще те блокирам във фейсбук!

Колкото и да се мразят, двойките продължават да се търпят, ако са сложили подпис. Тези връзки не приключват с раздяла - за убийствата изобщо не се споменава. 

Колко струва? 

При всички положения е ясно, че ще трябва да отделиш определена сума за интернет, без да се притесняваш за разходи като почерпка, водене на кино и дори протекция (освен firewall), защото казахме, че са малцина онези, които ще достигнат до финалната база - разковаване на кочината. Според арменските счетоводители, мъжът ще спести около 6400 долара на година, ако не ходи по жени! Може да ги инвестираме в платена любов, която излиза по-евтино. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари
22 октомври 2014 | 17:48

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 17 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА ЧРЕЗ СТРАНИЦАТА С НАД 23 000 ПОСЕЩЕНИЯ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g