Орландо Блум с леки проблеми към Индия

Орландо Блум винаги се е смятал за приятел на индийската култура и отдавна се е надявал, че ще може да бъде рекламно лице на страната, мотивирайки все повече хора да опознаят културата, ориенталските вкусове и редица други забележителности. Поредното пътешествие до Индия трябвало да се превърне в сериозна рекламна визита, но се появил само един проблем - Орландо нямал правилната валидна виза за посещението на страната. 

Според някои източници, Орландо започнал с проблемите на летище Индира Ганди, където властите му казали, че има различия в туристическата му електронна виза и не могат да го допуснат в страната. След кратка проверка се оказва, че актьорът е кандидатствал за виза, но не е бил одобрен и понеже кандидатурата е била електронна, той никога не обърнал внимание на отказа. След кратък престой, г-н Блум се качил обратно на следващия самолет и си заминал обратно, запазвайки горчивия вкус от Индия! След като правителството научава за инцидента, веднага се издава втора валидна виза и Блум лети втори път до Индия на разноските на правителството, които с благодарност поемат и предишните разходи. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
02 януари 2016 | 15:48

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 50 ОТ 75$ ДО .....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ------------------>p e c h e l i o n l i n e. o v o .bg------------>ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE