Основните правила за приятелството с облаги

Голяма част от мъжкото съсловие винаги е мечтаело да стане влезе в групата, която практикува връзката "секс без обвързване". Това са онези прелестни отношения за задоволяване на нагона, елиминиращи всички шансове за запознанства с тъщата, романтични подаръци и други гафове, които не водят до нищо хубаво. В някои отношения смеем да твърдим, че това е най-добрата връзка, която може да съществува, но е трудно да го обясним на нежния пол, чието съзнание е пълно с романтични тъпотии от La La Land. Никога не е късно да влезеш в такава връзка, просто ще потърсиш повече, докато откриеш подходящата. В следващите редове представяме кратките съвети за необвързващата сексуална дипломация: 

Не всички жени са съгласни да прелиташ като пеперудка от цвят на цвят и да ги опрашваш по няколко пъти в месеца. Повечето все още вярват в романтиката, белия принц и лириките на Тони Стораро. Обикновено младите и безгрижни птици са готови на подобни отношения, защото техният био часовник все още им позволява подобни фриволности, а и са далеч от идеята, че утре ще имат деца и щастливо семейство, това е само за малката булка. Младите искат безгрижие, секс и пари. Ние сме съгласни да участваме в изпълнението на второто, но за всичко останало ще е отговорна сама. Просто не забравяй, че те мислят 2 пъти повече за секс, отколкото казват на нас. 

Ако не ѝ кажеш, че искаш само това, шансовете да получиш химическа кастрация се увеличават. Стъпи ясно на основата, че си готов да предлагаш секс, а не материални блага (за такива трябва да си потърси приятел или няколко). Ако мачкането на чаршафите не се случи най-късно до втората среща, тогава имаме много лоши новини за теб. Някои жени не могат да преглътнат факта, че са просто инструмент за задоволяване, други пък се вживяват в ролята на фаталната мъжемелачка, ала и в двата случая се търси само едно и също. 

Още в началото трябва да покажеш, че не си партньор. Това е лесно, просто не прави нещата, с които се занимава приятелят ѝ. Не купуваш подаръци, не ходите по вечери или ходите, но не влизаш в ролята на джентълмена. Приятелствата с облаги не са спонсорство с облаги, а и за какво се бореха толкова години за равенство, след като ще пестят стотинки? В секса няма романтика. Може да си говорите общи приказки по пътя към спалнята, но след това изобщо не те интересува колко тежък ден може да има. Животът продължава ти си имаш своите проблеми, тя си има нейните. Никой не ги използва, за да развали взаимното удоволствие.

В някакъв момент ще имаш интереси към нея като личност или ще се опиташ да разбереш в каква посока се движат отношенията - недей! Жените обичат да манипулират и да се чувстват като капитаните на кораба. Дори и в най-щастливите си мигове не трябва да забравяш, че тя никога не е твоя, просто е дошъл твоя ред. Наслаждавай се на промоцията и не мисли за бъдещето, особено щом сте поставили ясните граници. Какво? Изведнъж искаш да разбереш дали няма шансове да заживеете заедно? Щом си търсил само секс, не можеш да добавяш нови клаузи в договора. 

Научи се да бъдеш дискретен! Всички искаме да се похвалим, че и тази сме я "обичали", но щом си отворим устата, затваряме краката завинаги. В нашето модерно общество, жената иска да докаже, че никога не изпуска газове (само пеперуди и еднорози), не прави секс (любов го наричат) и е 100% девица. Женското реноме се подлага на изпитание, опитвайки се да скрие чистата мръсница, в чиято глава се въртят фантазии от Brazzers. Дискретността е в основата, в противен случай няма да могат да казват, че ти си втория, а само един от многото минали по тази пътека! Същата е толкова утъпкана понякога, че и винетка ще бъде изискана. 

След като си тръгнал да предлагаш секс, постарай се да предлагаш най-доброто. В тази класифицикация важи правилото за 3-ния оргазъм, френските беседи до късни нощи с усещането, че си чоплил 3 пакета семки и още много други. Личната хигиена трябва да е от ранга на аптека, посещенията във фитнеса трябва да зачестят за закаляване на кардиото, както и набавянето на правилните медикаменти(ако се налага). Сексуалните облаги са като футбола - сменят те щом спреш да вкарваш! 

Никога не забравяй, че щом ти не си на смяна, някой друг може да опрашва същото цвете. Това не е нищо ново, след като женската вярност е като китайската гаранция - красиви думи на хартия. Благодарение на този свещен закон съществуват подобни отношения. Времетраенето винаги е ограничено (жените не искат да признаят, че един мъж може да им доставя удоволствие и без разходки в мола), но и всички знаем, че нищо вечно не съществува. Сърди се на консуматорското общество, търси причината във факта, че вече всеки може да си изпрати члена на картинка, както и още много други. Научи се да ги пускаш, защото никога не знаеш каква може да е следващата. А и животът е твърде кратък, за да го прекараш само с една. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Баш Майсторът
05 март 2017 | 11:02

Не зная от къде вашата редакция ги преписва тези статии,и който от вас се опитва да ги допълва,няма абсолютно никаква представа за жените...не че аз съм някакъв експерт,но съм имал повече жени от всички вас взети заедно,скъпи ми "менове". Не само,че има безплатен обяд,но могат и да ти дадат бакшиш,не че ще разберете,но може да се пробвате.На първо място трябва да влезете в главата на една жена и после ако си струва и в гашичките..Изпитано....Работи безотказно...Не взимай повече отколкото можеш да дадеш и не давай повече отколкото можеш да вземеш....

02 март 2017 | 06:18

Няма безплатен секс, както няма безплатен обяд. Ще трябва да платите с чувства, пари, или и с двете. Няма безплатна проститутка, каквато е впрочем описаната дама.