Основните причини за коледната депресия

На всички празници се надяваме, че семейните посещения ще се разминат и една Коледа ще можем да седнем спокойно с дистанционното в ръка, гледайки с празен поглед поредната телевизионна глупост, без да се опитваме да мислим за международното положение, брака, децата и т.н. Всяка Коледа се изненадваме колко по-зле могат да тръгнат нещата, след като се събере родата и започнем да си мислим за смяна на религията. Евреите празнуват Ханука, а арменците отдавна не празнуват, за да не влизат в преразходи. В края на годината се наблюдават най-много убийства в скандинавските страни и изобщо не се учудваме. В следващите редове ще напомним за ужаса, който предстои днес и утре, когато всички отваряме сърцата си и някои други дупки, за да покажем колко добри хора можем да бъдем или да не бъдем. Ето пред какво се изправяте в следващите дни. 

Навалицата от хора, които се опитват в последния ден да купят свински пържоли и вино на промоция от всеки втори магазин. Представете си наказанието, когато трябва да застанете на касата, за да запълните излишното пространство в хладилника с малко бира. По едрите мъже имат шанс да оцелеят блъскането с количка, но за слабичките няма никаква надежда. 

Цялостно резюме на личния Ви живот от страна на онази част от родата, която е преживяла няколко войни и отгледала три деца. Не се притеснявайте, старците няма да спестят нищо, включително и колко разочаровани са, защото на Вашите години са постигнали толкова много, че... 

Глупавите реклами по телевизията за хора, които са спечелили няколко милиона от лотария, откачени жени с перилни препарати в храстите и милионите микроби в тоалетната. 

Лекцията за комунизма, социализма и международното положение. Не можете да се разминете с лекцията по история, когато на масата стоят няколко поколения. Не се притеснявайте, никой няма да отстъпи, за да има мир. 

Всички епизоди на "Сам вкъщи".

Всички американски коледни филми от 90-те години, преди да дойде кризата. Статистически погледнато е времето на духът от бъдещата Коледа, който ще царува в огромен процент от родните домове. Това изобщо не е смешно! 

Въпреки, че си у дома, пак ще трябва да пушиш цигари на балкона, защото цветята не могат да понасят пушек, дядо ти не трябва да се разочарова (въпреки, че минаваш 30-те години) и много други. 

Приятелката Ви за неангажиращ секс (имате си такава, знаем) си е намерила сериозен приятел и тази година ще Ви остави на сухо. М-да, дори не иска да чуе за тройка. Хич не се оправдавайте с послушанието, четохме вашите ИЦ-та. 

Опитвате се да кажете нещо положително за собствения си живот, докато сте на масата и слушате за успехите на всички приятели, роднини и колеги. М-да, трудно е да се хвалите с алкохолния рекорд от 69 шота, преди да припаднете. Не се притеснявайте, ние Ви разбираме! Наздраве! 

Всеки таен поглед от родителите към Вас и половинката Ви, когато се появи бебе в рекламата. Става по-страшно, ако милото е качило няколко килограма. Да не говорим за рекламите, в които се говори за брак и годежи. 

Всяка втора песен по радиото в колата е блудкава коледна любовна история, която Ви кара да се прицелите в най-близкия стълб. Ние все повече се изкушаваме! Предпочитаме Икебаната пред коледните песни! 

Домашният уют изобщо не се променя и спите в старите завивки на ActionMan. Съседите не са скучали и след полунощ няма да можете да мигнете, защото бебето им ще реве така, че и в Китай могат да отчетат звуковата вълна. 

Излизаш с приятели извън къщата и най-накрая виждаш свободно момиче, което не се е взело толкова сериозно. Прекарвате си страхотно и след това разбираш, че работи на другия край на света и ще се видите следващата Коледа, ако това изобщо се случи. 

В онези прекрасни моменти, когато всички емоции се задръстват като Цариградско шосе преди празниците, Вие получавате съвет за живота от по-младия си братовчед. М-да, можете да го плеснете през врата! 

Получавате подаръци, които не искате, от хора, които не харесвате, за да отидете и върнете жеста. 

Принудени сте да гледате анимации с хлапетиите. Няма нищо лошо, докато не разберете, че сте твърде стари и се налага да гледате "Frozen" и куп барбита. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари
24 декември 2014 | 16:34

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА ЧРЕЗ СТРАНИЦАТА С НАД 25 000 ПОСЕЩЕНИЯ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g