Особености на мъжката житейска еволюция

Времето е един изключителен фактор, който дава невероятно отражение върху качеството на живот. Той може да е мерило за оцеляването на една личност сред морето от моди и различни нови културни движения. В едно такова време дойде "културното" изпитание поп-фолк и намери почва сред борческата феодална натура. Друго предизвикателство може да бъдат всички телевизионни канали, с разнообразни американски филми, чийто сценаристи видимо са злоупотребявали с абсент. Социалният свят се движи на много високи обороти, забавленията са по-достъпни от всякога, а пороците - повече, отколкото човешкият организъм е способен да понесе. При наличието на толкова много фактори, само времето може да бъде мерител на развитието на личността. То е необходимо, за да може средностатистическият мъж спокойно да каже "Вече не съм толкова млад, за да разбирам от всичко!". Не знаем колко години трае мъжката житейска еволюция, но спокойните погледи на някои старейшини показват, че средностатистическият мъж печели повече с всяка следваща година. Ако жените са като виното - с всяка следваща година да стават по-добри, мъжете са като коняка - цената му се повишава с всяка следваща секунда. Не сме толкова стари, колкото Мъртоу, но определено ще дойде един момент, когато всички ще се откажат от тези глупости (така каза)! Вижте с какво започва това приключение а.к.а. криза на средната възраст.

1. Силната музика

Спомняте ли си онзи досаден чичка, който постоянно викаше полиция, докато тествахте носещите стени на блока с новия 3-мегаватов буфер? Необходими са около 10 години, за да разберете, че е бил прав и това, което сте наричали музика (тогава се отдавахме на мистичните електронни звуци) е било съвършената глупост - няма да казваме подобни думи за бай Миле Китич! Силната думкаща музика започва да влиза твърде грубо в съзнанието ви така, както влиза изравнителната сметка за парно - само вие не сте пипали топлинния счетоводител. Един ден осъзнавате, че музиката не се състои само от разновидности на баса, а ушите и съседите ще ви бъдат благодарни за това откритие. Минавате следващото ниво на еволюция, когато инвестирате повече в качествена техника, която ще даде по-чист звук, отколкото големият електронен тъпан за разбиване на камъни в бъбреците. Да не забравяме, че меката кехлибарена топлина реагира положително на плачещата китара, онзи измъчен вокалист и лириките, с които може да докарате световен мир, стига да липсваха музикални феномени като Кондьо. 

2. Анцугът като начин на живот

... един ден наистина ще бъде обявен за официална народна носия и тогава ще е трудно на учителите по история да обясняват, че марковите потури не са съществували. Спортният екип, който би могъл да намери приложение във всеки фитнес, площадка и парк, бавно и сигурно се прокрадва в офиси и молове. Подмяната на гардероба ще дойде като предизвикателство с осъзнаването, че дори и най-скъпият анцуг остава просто анцуг и вие вече не искате да ви смятат за олимпийска надежда по белот с чоплене на семки и бира. От актуална мода до шофьор на маршрутка се изисква само едно кожено яке. 

3. Алкохолните извращения

Мъжът в началото на 20-те години е длъжен да докаже на себе си, че има тяло не само за грях, но и за алкохолни експерименти. Алкохолният скок до дъното на всяка бутилка може да бъде забавен, когато се събуждате свежи и отпочинали с непознато същество от женски пол, за което се притеснявате, че може да заговори. Природата започва да мисли за вас, когато количеството започва да намалява за сметка на качеството - от мистичната ракия, родена в казан от третия свят, вие преминавате към бутилка с восъчен печат и сертификат за качество. Сладкият алкохолен преход е по-приятен и от нашият демократичен такъв. 

4. Плюскането

Най-добрите готвачи на планетата са мъже, защото в един момент са осъзнали, че животът на принцеси с кайма и дюнери може да доведе до депресия и разходи за батерии на кантара. Мъжкото любопитство и експериментите са достатъчно силни, за да започнете да откривате нови вкусове и да станете виртуоз в най-желаното женско порно - мъж в кухнята на всяка жена. По настояване на една от колежките, напомняме на мъжката аудитория, че тестото трябва да се меси с другата точилка! Готварските умения, пътят на здравословното хранене с храни като тънко свинско филе с топено сирене и бяло вино, са само част от удоволствията, които предстоят да бъдат изпитани. Казахме ли, че въртенето на черпака е правопропорционално на въртенето на кревата? Не!? Вече знаете! 

5. Глупавото кино

След като Холивуд усвои бизнес плана на Ъпсурт - хубав филм на година, предстои завръщането към добрата стара литература. Няма да бъдем толкова досадни, колкото могат да бъдат всички останали с популярното "Чети книжки! ЧЕТИ ГИ!". Този процес се случва след като осъзнаете, че има една огромна празнина, която не може да се запълни с тъпотиите на Холивуд, жълтините и клюките, както и спортното пиене. Мъжът има нужда от храна за душата, която не идва със заглавието "Пилешка супа за душата". Книгата никога не е била написана, за да направи рейтинг от милиарди долари, 3D ефектите също липсват. В нея ще откриете историите на хора, които са точно толкова разтърсващи, колкото и вашата. В литературата, за разлика от в киното, всичко е действителна история, разказана през копринена призма. Прочетеното не се забравя, за разлика от видяното в киното. 

6. Нощните заведения

Може да сме старомодни или пластични колкото дърводелски метър, ала танците под неонови светлини никога не са били нашето приключение. Наблюдавайки огромното количество почитатели на танца "Потен контрольор в 204" ни показва, че житейската мисия "Да дойде петък" е все още в сила. Опитахме да намерим доброто настроение с повече алкохол и гледане на подскачащи балкони, ала дори това не успя да ни направи по-щастливи - отказваме да коментираме степента на възбуда. В един приказен момент ще можете да сложите край на тази форма "кОпони" и просто да потърсите класическия уиски бар, където тихата музика позволява да чувате мислите си и събеседниците си. Спокойно, достатъчно затъмнено е за демонстрация на светещ ролекс. 

7. Младите булки

Преди време ни питаха защо все по-често мъжете предпочитат зрелите жени - един много приятен социален фенемон, който дава надежда за мъжката аудитория. Колкото и да се иска на всички, последното немско автомобилно поколение не ни е по джоба. Бали сме го виждали само на снимка, а дизайнерските ни дрехи са с етикет "Made in Dimitrovgrad". Това не само означава, че не сме толкова богати, за да тичаме след млади булки - финансовият фактор се допълва и от липсата на желание. Един ден ще отворите очи и няма да видите абсолютно нищо впечатляващо в късите поли, прическите "Бояджийска четка за курнизи", както и 3-те тона санитарен силикон. Истинският мъж обича жените без ГМО. Суперлативи за зрялата жена ще можем да редим до утре, ала ще посочим само основните белези:

1. Разполага с повече сиво вещество, отколкото младата перхидролена агнешка главичка.

2. Напълно независима е и избягва всеки шанс да мрънка или изисква помощ.

3. Причинява спонтанна ерекция само с усещане за нейното присъствие. 

 

И в заключение трябва да добави само:

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!