Особености на мъжкия оргазъм

Мъжкият оргазъм никога не е можел да остане скрит за нежния пол - той е очевиден. Научно доказано е, че за няколко секунди, мъжът отделя около 2 до 6 милилитра от своя ДНК материал - достатъчен за възпроизвеждането на една малка страна. Именно този процес се превръща в комерсиален и много доходен ход на розовата индустрия. Въпросният акт обикновено е изключително преувеличен и често разбирате това, когато получите "твърдата любов" по достойнството си. М-да, жените не винаги са готови да получат всичката мъжка любов върху лицето си и още тогава разбирате, че някои неща са били преувеличение. Ето някои скромни съвети, когато говорим за популярния "MoneyShot":

1. Бъдете честни

Популярният cumshot винаги влиза в топ 3 на сексуалните желания сред мъжката аудитория и ви гарантираме, че всички искат да направят това, което Роко е правил върху невинната усмихната актриса, а на вашето място може да е стояла дама като Саша Грей. Срамът в сексуалните тематика трябва да е табу и само искрените получават това, което най-много искат. М-да, вашият материал може да е изключително полезен, но няма да й даде гладка кожа за цяла седмица, както се заклевате обикновено. 

2. Тренировката

Заветната цел може да е лицето, но външната еякулация често има нужда от практика и калиброване - все пак стреляте като ловна пушка вместо снайпер. Женското тяло има достатъчно цели за трениране и всички те са с красиви и примамливи извивки. Така можете да разберете дали наистина й допада идеята или всичко е малко преувеличено. 

3. Безопасност

Коя е най-честата реплика в родното аматьорско порно? Правилно, това е "Не в окото!". Доверете се на останалите грешници и приемете фактите - вашият продукт може да раздразни и инфектира очите, устата, някоя друга отворена раничка и анусът. Прибягването до подобни забавления изисква и от двамата партньори да се тестват, защото изненадите са последното, което сте искали. Освен това е научно доказано, че носенето на очила повишава максимално удоволствието! 

4. Прелюдията

Това е златната среда, в която имате право да кажете абсолютно всяка фантазия, защото и двамата сте синхронизирани на правилната вълна. Женската сексуалност никога не е била мистерия, просто никой не е решил да й обърне достатъчно внимание, а фантазиите на миловидните същества са по-мръсни, отколкото всички сайтове, които някога сте посещавали. Прелюдията е мястото, където вие предлагате, а те се съгласяват, защото се чувстват достатъчно сексуални, перверзни, обичани и желани. В този момент споделяте вашите намерения, ако ви откажат, значи не сте достатъчно страстни. Във всеки случай, този момент е много по-добър от всеки друг.

5. Кърпичките

Истинският джентълмен винаги се подготвя за следствията от подобна любовна игра - задължително трябва да използвате кърпичка за почистване. Излишно е да казваме защо, нито една жена не ви обича толкова. 

6. Гушкането

Доминиращият мъжки акт на любов се заплаща със сериозно количество нежност от ваша страна. Ще трябва да я погушкате, да й кажете мили неща и да покажете серията от доказателства, с които се гарантира, че е специална за вас и няма нищо общо с онези дами, които получават пари за същото удоволствие. 

7. Смяна на местата

Не само мъжете еякулират по време на оргазъм, жените могат да направят същото и смеем да твърдим, че процесът при тях винаги е бил по-атрактивен. За него можете да прочетете всичко тук!

P.S.: Използваните модели са поливани с мляко, а вие имате мръсно подсъзнание!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Жена
13 юли 2015 | 18:00

Повечето мъже си мислят, че на нас, жените, това не ни харесва... Голяма грешка! ;) До колкото съм обсъждала с приятелки, за повече от нас това е доста възбуждащо! Дано помогнах:)...

мда
27 май 2015 | 18:34

Няма непостижими мечти :) , но е доста досадно когато гледаш една камара мъже които си мислят, че само тяхното удоволствие е важното. Ако си направил всичко което е необходимо тя да е изпаднала в екстаз може да получиш страшни неща за "отплата"... Но става само с желание да дадеш всичко от себе си за нейното удоволствие...

kapanec
23 май 2015 | 11:09

PERE6 DIREKTNO U GAZO

pfu
22 май 2015 | 23:24

"... ако ви откажат, значи не сте достатъчно страстни." - Мда, и изнасилвачите така разсъждават.

sru2
22 май 2015 | 16:24

Изненадания поглед, когато я окъпеш по лицето и косата от 1м разтояние! Безценно!

Сър Пичук
22 май 2015 | 15:38

И езичето, което обикаля около устните после... двойно по-безценно!

sru2
22 май 2015 | 15:34

Изненадания поглед, когато я окъпеш по лицето и косата от 1м разтояние! Безценно!