Особеностите на мъжката сбирка

Руснаците винаги са имали достатъчно филми, за да покажат "Особеностите на...". Осъзнахме положителните черти на мъжкото, когато разбрахме красивата истина - няма да носим превръзки всеки месец, защото природата е благосклонна. Не разбираме защо жените продължават да спират мъжкото съсловие от най-чистите моменти, в които се позволява да бъдем истински а.к.а. мъжката сбирка, но фактите са си факти - нямат доверие и за стотинка. Дами, не се притеснявайте, сексът не може да се нареди във вечните теми на разговор, когато истинските мъже попарят езиците с хубаво уиски. За успокоение на света ще покажем чистата есенция на мъжката сбирка и основните времеви точки:

1. Прелюдията

Мъжете са от породата на непринудените същества и по тази причина не обичат да правят планове. Техните срещи най-често започват на по бира и след това завършват в изтрезвителното, на работа без да са се прибрали у дома или у дома, където жената-дракон е решила да им вземе последните сили с домакински уреди като точилка или лекция на тема "Ще развалиш този брак". Истината е, че хубавите неща се случват неочаквано и по тази причина е редно да се подчиняваме на съдбата, когато халбите се заменят с чаши за уиски, водка и текила - последните никога не помагат за щастливия край на Уолт Дисни, но това е тема за съвсем друг път.

2. Алкохолът

Мъжът винаги е бил творец в своята професия и живот. Алкохолът е единствената легална упойка, която помага на житейската нирвана да достигне до сетивата и благодарение на нея сме свикнали да оцеляваме - хората са казали, че ракията е създадена, за да пречи на българина да превземе света. Питието на истинския мъж трябва да бъде силно, остро и безмилостно - домашният твърд алкохол е най-близък пример, след като може да абсорбира температурата на истинския пожар в мъжкото сърце. Подобна сбирка подлага племето на изпитание от създаването на света, изправяйки ги срещу Дионисий и приятели. 

3. Професията, животът и сметките

Благодарение на алкохолната прелюдия идват и истините за живота, професията и сметките, които винаги трябва да платим. В този етап от срещата започват темите с житейски проблеми, професията и колко глупав може да бъде шефа. Забелязали сме, че високите градуси продуцират идеи за милиарди, но никой не е достатъчно разумен, за да ги запише, следователно за пореден път настояваме за легализирането на алкохола по време на работа, защото никой няма да приема ситуацията толкова сериозно и винаги ще има време за креативни идеи - ще падат дрехи и задръжки. Очаквайте да се прокраднат и идеи като "Олимпийска надежда бях...", "Щях да стана милионер, ако..." и много други.

4. Колите, футболът и още нещо

Митингът на мъжката солидарност продължава с истинската битка между футболните отбори - модерните драматурзи на живота и завършва с историите за настоящи, бивши и онези случайни девойки от бара, които приеха 1 милион наследници в тоалетната. Темата от вечерта завършва с колите и обичайните лафове за различните марки - измислени от завистливи хора, които не са разбрали страстта от притежаването на истинския автомобил а.к.а. Trabant с цвят "Слонова кост". 

5. Истинските приятели

Селекцията на точните представители за подобни мероприятия не може да затрудни хората, които са инвестирали времето в опознаване на себе си. Благодарение на модерните технологии ще можете да ги наберете за секунди и веднага да се разберете за предстоящия митинг - никой не задава въпроси. Скромната практика показва, че има хора, които са склонни да се разведат, отколкото да оставят мястото си празно в подобна елитна среща. 

6. Музиката

Когато ушите са претенциозни, поп-фолкът трудно може да пробие. Етиловият алкохол е по-благосклонен към добрите стари житейски класики като Pink Floyd, Dire Straits, Metallica и много други. Безсмъртните парчета се прокрадват дискретно и запълват паузите между темите. Късната смяна се заема от Deep Purple и компания за раздирането на китари, разпалването на дебатиращите страсти и много други. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари
19 януари 2015 | 18:53

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА ЧРЕЗ СТРАНИЦАТА С НАД 25 000 ПОСЕЩЕНИЯ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

Професор Гъзи Барев
19 януари 2015 | 14:54

Не е вярно новите мъжлета, като вас съм забелязал, че си говорят за епилация, освежаващи балсами за устни и коса, парфюми, нови прически,пиърсинг на пъпчетата, маникюр и фанелки на адидас от мола.