Отделянето на газове може да спасява животи

Никога не сме вярвали, че английските учени ще постигнат такъв невероятен пробив в науката, но ето, че последователите на Айнщайн достигнаха до най-великото откритие - газоотделянето и всички есенции на дебелото черво могат да Ви правят по-здрави, отколкото си мислите. Няма как да поднесем тази информация по по-деликатен начин и затова минаваме директно към изследването. Откривателите твърдят, че вашият букет от аромати може да е полезен, освен това е много важно и околните да разберат, че освен рязкото събуждане в автобуса, трябва да изказват и благодарност за това, че тялото им също извлича всички ползи. Изпускането на газове най-често се смята за единственият защитен механизъм, който освобождава напрежението на стомаха. 

И докато учените признават, че водородния сулфид може да бъде опасен във високи дози, минималното изпускане обаче има много положителни качества. И защо е толкова полезно да не се срамувате повече? Водородният сулфид се използва за борбата с деменция. Това е болестта, която най-често променя работата на ензимите в тялото и когато един човек започне да страда от това заболяване, същите се борят и противодействат на болестта, като изпускат допълнителна доза "аромати". Учените отдавна извеждат една съставка, която носи името AP39 и се използва именно за борбата с коварната болест.

Според учените, AP39 помага изключително и дава до 80% успеваемост, защитавайки митохондрия. Водороден сулфид може да откриете и в развалените яйца, които отдавна се използват за приятна съседска война. И след като това изследване доказва колко пъти сме помагали за удължаването на живота в обществото от най-ранна възраст - детската градина, училището, в автобуса, в метрото и понякога дори в асансьора. След толкова години, никога повече няма да бъдем простаци и елементарни същества, защото газоотделяме и от дъното на нашето дебело черво, ние помагаме за бързото оздравяване и го правим от сърце (и понякога от здрав стомах). Време е газовата дискриминация да приключи, защото науката доказва ползите. И с чиста съвест ще завиваме милото през глава всяка сутрин, извършвайки стандартната медицинска процедура. Нека бъдем честни, всеки с анус може да помогне за здравето на околните - няма от какво повече да се срамуваме!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
26 март 2016 | 01:02

Това смешно ли трябваше да е?

тая
25 март 2016 | 21:22

Само това остана, другото го изчерпахме.

p e c h e l i o n l i n e
25 март 2016 | 17:58

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 50 ОТ 75$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ(НАД 44 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g --------->ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE

Пръц
25 март 2016 | 14:06

Най-Великото откритие за всички времена! Да бъде разрешено, насърчено и защитено със закон подписан от здравния министър и гласуван от всички депутати в народното събрание! Тон за песен...министър преседателя!