Пет положителни качества на жените

В последно време сме изключили технологичната революция и се връщаме към корените на традицията. Оставихме киното, защото един псевдо филм развали всичко, отказахме се от видео игрите, защото абсолютно нищо не може да привлече вниманието и там, за да се върнем към добрия стар електронен четец за книги, който спря да работи. Технологията винаги ще проваля човек и в най-добрите му намерения, припомняйки другите възможни начини за забавление, които не са секс. Често водим война с нежния пол, пренебрегвайки съвета на Джон Ленън и останалите хипита. Това веднага се забеляза от началството и сега трябва да изкупим вината. По настояване на женската аудитория, колежките и заплахата от кастрация, решихме да изброим поне пет прекрасните положителни черти, които жените притежават и не са секс (това затрудни цялата редакция). Признаваме, че наистина беше трудно, след като знаем само, че жените имат гърди (не ни дават да им казваме "цици"). 

Жената е съвършеното същество за гушкане

И истината е, че това е социален акт, който може много често да ни липсва повече и от секс. Имате нужда от жена, когато възглавниците се деформират като ветерани по борба, когато се опитвате да удушите котката и се събуждате в много странни пози. Сънят винаги е по-приятен с чуждо тяло - получавате  персонален термометър за сигурност в студените зимни нощи и нещо, което да лигавите цяла вечер. Обещахме, че няма да говорим за секс, но нека не забравяме, че всичко е само на разстояние от едно отъркване - нощните спомени не избледняват никога. Мъжът разбира, че се е привърсал с установяването на сънната зависимост - не можете да заспите спокойно, когато знаете, че тя не е до Вас и практически може да нападне всеки нещастник. Отговорни същества сме и запазваме личните трагедии за себе си. 

Пиенето няма да бъде занимание самотно

Компанията от жадни гърла не би позволила самостоятелното давене на коварната мъка - алкохолните експерти дебнат на всеки ъгъл в кръглата чаша за уиски. Пиенето с мъжката компания е социален експеримент за доказване на човешката еволюция, сътворението на света и  изчисляване на шансовете за монополна власт чрез продажбата на дамски превръзки - там са милионите! Опознаването на жената чрез алкохолни методи повишава познанията Ви и дава право на няколко грешки, преди да профукате всички шансове за писане на ИЦ. Етанолът носи тежката отговорност за 18 години в робска издръжка, живот в радост и тъга, както и гарантиран секс до края на живота Ви. Ще чуете откровения и истини,за които никога не бихте могли и да подозирате, ако събеседничката пиеше кафе, минерална вода и още много други течности с милиони микроби. 

Храна

Международен факт е, че най-добрите готвачи са мъже, но и те се надяват на нещо хубаво, когато се приберат у дома. М-да, готвенето е твърде тривиално, мислим с дебелoто черво, че и със задника, но това е истината. Кои са съкровените желания на един мъж към жената? 69 и да готви. Шансът за изневяра намалява драстично, когато осъзнаем, че свещената мусака, хрупкавите пилешки крилца и баничката ще изчезнат като старите пари с много нули само с едно грешно залитане. Готвещата жена е доказателство, че има рай и там всички са добре нахранени. Сериозно, склонни сме да откажем кръчмарски митинг пред любовното затлъстяване! Нито една жена не е по-красива от готвещата жена! 

Женската ръка

Тя прави чудеса, когато не пори въздуха изпъната за шамар. Можете да бъдете обладани от най-силните чувства на подреденост, да сте съвършен домакин с експертно мнение по шуй-фън и нинджитсу, но за някои неща си трябва жена. Нейното присъствие е осезаемо в буквален и преносен смисъл - домът Ви никога повече няма да ухае на стара храна и чорапи. Ще се разделите с две неща, когато я пуснете у дома си: порното и мръсотията. Едва ли бихте страдали и за двете, защото ще сте заети да търсите вещите си, а и за първи път ще оцените най-малките положителни промени като чисти чаршафи и изгладени дрехи. 

Нервите

Излишно е да казваме, че жената е способна да ускорява по-бързо и от Bugatti, когато става въпрос за скандали. Опознайте корените на женската ревност, поводите на вербалната война и спечелете възможност за бой с ножове, както и тест на алуминиевите домакински съдове - болят, каквото и да Ви казват. За краткия си житейски опит осъзнахме, че жените са катализатор на всички от положителните емоции до стареенето - всичко зависи от подхода Ви. Жените са като котките, те ще издерат всичките Ви мебели, ще Ви хапят често, ще съскат по приятелите Ви, но ще прощавате всичко, когато решат да Ви мъркат. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари
20 февруари 2015 | 19:15

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ С 57000 ПОСЕЩЕНИЯ НА РАЗЛИЧНИТЕ МУ СТРАНИЦИ---->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

Защо не те ебат vhggjjkg
20 февруари 2015 | 09:02

Не е необходимо да отговаряш, грозна си...

Без Име
20 февруари 2015 | 07:22

Статията е много хубава. Естествено може и да е по-добра ако авторът не се притеснява да каже, че жената може и да е страхотна приятелка. Не само да готви, чисти и прави секс с нас, но и да ни допълва.

vhggjjkg
20 февруари 2015 | 03:47

Поредната малоумна статия на някакъв джурналист стажант ! Джурналистеее