Петте жени за изневяра

Страховете са един от най-жестоките бичове на всеки човек и с малко повече свобода, те започват да контролират живота ни. Мъжът е обречен да се страхува за всичко и всички, просто е в природата ни: притесняваме се за ипотеката на дома, за колата, когато е в ръцете на партньорката и дори повече за децата, когато отново са извън дома, покорявайки новите хоризонти през мобилния телефон или изграждайки новата теория за консумирането на уиски (ще бъде разбита на сутринта). Притесненията на нежния пол също за известни открай време, но за жалост се събират точно в три категории: "Дебела ли съм?", "Ще ми останат ли достатъчно пари за обувки?" и "Изневерява ли ми?". Отговорите на първите два въпроса могат да бъдат дадени само ако жената изпрати снимка на себе си по обувки (и нищо друго), но за последния можем да отговорим. Изневярата е следствие на натрупани неприятни събития във връзката и изходът никога не е розов. Основната грешка на нежния пол е, че винаги смята себеподобните за потенциална заплаха, а истината е, че евентуалните атаки могат да се случат от тези героини.

Бившата

Мъдрите хора са казали, че старата любов е поцинкована и са били много прави. Интимните чувства нямат срок на годност и подло се връщат в съзнанието, особено ако бившата е била малко по-перверзна от настоящата. Аналитичната мъжка мисъл е способна на подобни сравнения и дава минимално отклонение от нулевата хипотеза. Хората в добри отношения с бившите партньори често отказват да затворят вратата и не прекратяват абонамента за ежегодният турнир по "Скрий салама". Колкото и да не препоръчваме тези взаимоотношения, другарите са склонни на подобно залитане, все пак не се губи време в срещи и всичко се свежда до: "Спомняш ли си онзи път в квартирата, когато...". Много малко жени се чувстват удобно в обувките на втората цигулка, но говорим за полът, който смята, че съществува понятие като "Секс за отмъщение". Доброто старо време е доброто старо време, но с нови орални умения. 

Колежката

Според проучване на англичаните, мъжът е склонен да греши на всички фирмени партита, в които има алкохол (започваме да се притесняваме, защото в офиса са само мъже, а сапунът в банята не е течен). Какво може да се очаква, след като мъжът прекарва минимум 8 часа с едни и същи хора през цялата година? Само след две уискита се забелязва похотливият чар на онази симпатяга с големите бузки. Ето защо не се позволява консумация на алкохол на работното място, жените са поставили тази санкция от съображение за сигурност. Освен 30-те минути върху копирната машина, интимният акт ще донесе и всекидневните засрамени погледи, клюки и най-студеното отношение. 

Ученическата любов

Кой не си спомня първата изненада от учебния ден и фактът, че Мария вече разполага с панорамен балкон. Съученичките бяха единствената форма на женска близост, до която човек можеше да се докосне през 90-те години, когато чакахме по половин час за зареждането на голата снимка на Памела Андерсън по силиконки. Първата интимна фантазия получава специално място в списъка с жени, които задължително трябва да бъдат огледани в спалнята, а модерните технологии улесняват локализирането на препускащата амазонка в перверзните фантазии. При запитването на 2000 души, около 55% от тях споделят, че биха изневерили със съученичката и не можем да ги виним, тя винаги е била основен избор. 

Най-добрата приятелка

Все още не сме открили жена с подобен статус - всяко добронамерено действие е просто инвестиция за бъдещи сексуални отношения. Платоническата любов между двама души е способна на трансформации чрез катализиращите действия на дионисиевите еликсири. Защо най-добрата приятелка, както и най-добрият приятел, са в основата на изневярата? Причината се крие в отношенията между хората във връзка и приятелите. Споделяме по-големите пикантни тайни с приятелката, защото не искаме да бъдем съдени или да получим обичайната порция морал. Отношенията у дома могат да се обтягат, докато приятелските остават по-дълготрайни. Само няколко питиета са достатъчни до грешната стъпка и затвърдяването/смазването на връзката между тях. 

Непознатата от онази вечер

Дори и най-верният мъж се е изправял срещу спонтанното изкушение в лицето на непознатата с големите грешни гър... очи. Този момент е номиниран като чист дар в мъжкия календар. Героят става по-забавен, оригинален и симпатичен на красивото и нежно изкушение, което не пие и изобщо не усеща по-сериозното количество водка в своя девствен "Секс на плажа" - барманът винаги трябва да бъде на твоя страна. Споменът за онази командировка, женските окуражаващи викове,  и трите клипчета, които записа с телефона, се превърнаха в един от най-сладките сексуални трофеи. Моралистите ще останат заложници на гузната съвест, но нека не забравяме, че подобни удоволствия не могат да се отказват, когато Бог е високо и тъщата е далеко. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Gonzo
11 ноември 2014 | 07:11

:D... abe pi4ove, mnoogo ste dobri be...

Gonzo
11 ноември 2014 | 07:11

:D... abe pi4ove, mnoogo ste dobri be...

Печели Пари
07 октомври 2014 | 17:00

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 17 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА ЧРЕЗ СТРАНИЦАТА С НАД 23 000 ПОСЕЩЕНИЯ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g