Подготовката за коледното пътуване

Уважаеми столичани, тази година отново ще бъдете сами за коледните празници и това е повече от факт. Най-накрая ще живеете без задръствания, без чалгата и бурканите на съседите, както и мистичната форма на родна реч, която не може да мине за диалект. Честито на тримата от жк. Люлин, които най-накрая ще могат да се насладят на тоталното удоволствие да бъдат сами в столицата. Останалите 2-3 милиона души се подготвят за краткия кошмар, преживяван всяка година. Вече не е необходимо дори да се опитвате да обещаете, че следващата година ще е по-различно - няма да е. Пригответе се за седемтe коледни кръга на ада и сме сигурни, че няма да получите подарък. Започваме с всичко в хронологичен ред:

1. Събирането на багажа

М-да, няма как да е толкова трудно, нали? Събирате четката за зъби, чисто бельо с чорапи, два чифта дънки и няколко пуловера. Какво повече му трябва на един мъж, ако не броим и зарядните за всички преносими уреди? Събирането на багажа е специален ритуал за нежния пол. Тя никога няма какво да облече, а в редките случаи на наличност и представа за празничното облекло, то ще бъде в един от трите гардероба с дрехи. Багажът обикновено се събира вечерта преди пътуване, създава няколко скандала, избива Ви на агресия и дори не можете да изпиете едно голямо уиски за успокоенение на нервата, защото утре ще шофирате. Еквивалентът на Вашата раница за пътуване е 3 големи куфара и оборудването за козметичен салон в мола - една жена е толкова красива, колкото са големи чантите за пътуване. С будистко търпение стоите и наблюдавате комбинацията на чанта, рокля и обувки - противоречива на всяка логика, бъдете разумни и не се намесвайте. Краткото събиране на багажа, както беше обещано по телефона, продължава до полунощ, когато сте заспали на дивана под звуците на екшън-тупалка на 90-те. 

2. Сутрешната мания

Студентските пътешествия започваха с бърза орална за добро утро и късмет, имахме нужда от изпразването на смисъла преди пътешествия, които продължават безкрайно с вечното БДЖ. Мислихме си, че тези бяха най-неприятни, докато не разбрахме, че жената става креативна с годините. Вместо с любимото фелацио, милото ще отвори панически очи, вярвайки, че сте закъснели. Сънувала е перфектната подредба на багажа, както и правилната комбинация от дрехи (отново против всяка логика) и се захваща с гладенето. Пиете трето кафе и се надявате, че трафикът ще бъде милостив - все пак сте станали рано. Надеждата се изпарява, след като няколко часа по-късно сте се подготвили за път и вече е сигурно, че София отново е задръстена като аматьорка в gang bang филм. След 15 минути на Цариградско Шосе, милото обявява, че е забравила да изключи ютията/да заключи входната врата/да нахрани котката/да включи СОТ-а и Ви принуждава да обърнете. Спокойно, до обяд ще напуснете столицата. 

3. Уроци по шофиране

От няколко години пътуваме сами по командировки и смеем да твърдим, че самотните нощни разходки са част от най-хубавите моменти, които можете да изживеете. Натискате педала, стереото бълва AC/DC и никой не се опитва да Ви учи как да карате. На магистралата сте свикнали с лявата лента и скоростта е най-добрият Ви приятел. Последната мъжка крепост ще падне, когато до Вас стои ароматизираната красавица, а на задната седалка се вози тъщата, изпълнявайки работата на бордовия компютър: "Намали тук!", "Подай мигач, преди да изпревариш.", "Погледна ли в огледалото?", "Тук не може да се изпреварва!", "Намали малко, искаш да ни убиеш ли?" и много други. В такива моменти осъзнаваме, че на Телма й е писнало от Луис и просто е сложила край на пътешествеито. Ако знаете висока скала, от която да полетим, моля изпратете я на мейла, защото така не се издържа повече! Музиката Ви също ще бъде заменена със саундтрака на кифла-парти Vol. 8 (защо толкова агресивни песни, мило). 

4. Изгубени

Законите на Мърфи заработват с пълна сила, когато до Вас стои любимата. Нека си признаем, че само един път GPS-ът не работеше и именно тогава я возихме. Карането в началото на нищото може да бъде много забавно, докато не бъдете обявени за тотални некадърници. Ще гледате картата, ще се ориентирате по звездите и накрая ще трябва да признаете истината - изгубени сте и сами сте виновни за всичко, защото така казва ТЯ! След всички нерви, обиколки на страната, минаване през всяка възможна дупка и зареждане на най-откачените места, Вие пристигате със значително по-кратък живот. Наградата ще бъде лекцията "Аз ти казах", "Защо никога не ме слушаш" и редовното "Щяхме да стигнем по-рано, ако". 

5. Почивките по време на пътешествието

Ако имате деца и жена в колата, пригответе се за опознаване на всяка бензиностанция. Обичаме децата, но само кокер шпаньолът може да повръща и пикае повече от тях. Статистически доказано е, че милото и децата се редуват на всеки 30 километра и не можете да ги спрете да пишкат, защото това е против природата им. Ако сте избрали зимен курорт, запасете се с хартиени пликове за повръщане или направо се откажете от тапицерията на седалките - коженият салон и без друго не Ви харесваше. Изискванията към тоалетната са високи, защото всяко заведение трябва да бъде поне три звезди, преди да се положи златния задник на милото върху клекалото. 

6. Бонусите

Бог е дал жената на мъжа, за да може да бъде тестван за краткото време, което ще прекара на тази земя. Религията също така показва на миряните, че колкото по-обичани са те, толкова по-жестока жена ще им се падне, а след извървяването на земния път, грешниците ще могат да отворят райските врати с шут и да се насладят на свят без задръствания и ограничения на конските сили. Осъзнавате, че сте любими чада на Създателя, когато колата се предаде след всички нацупвания и мрънкания. Възможно е да останете без гориво, да спукате гума или да останете блокирани на магистралата - мислете си за Рая. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари
22 декември 2014 | 18:46

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА ЧРЕЗ СТРАНИЦАТА С НАД 25 000 ПОСЕЩЕНИЯ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

друг фафлио
22 декември 2014 | 16:05

столи4ани в пове4е