Положителните качества на високите тестостеронни нива в теб

2015 година със сигурност ще бъде запомнена с изявите на така наречените лъмбър сексуални господа, които допълнително затрудниха една популярна малка група с краткото наименование пасивно-сексуални (седим тихо в ъгъла и се надяваме на чудо). Колкото и да се самозалъгваме, учените все още не могат да разберат какво точно се случва с жената в един от най-трудните й периоди. Обичайното клише за широките рамене и визията на римски гладиатор не са пропуснати, ала трябва да има и малко повече наука в първопричината за подобен избор. Благодарение на учените, вече можем да споделим какво точно кара една дама да се спре върху определен партньор. Представяме едно интересно изследване на Джеймс М. Шерлок, което най-накрая ще внесе малко светлина във вечния казус. 

Високото ниво на тестостерон в мъжете има изключително много преимущества, когато жената започне да избира партньор. Той се забелязва отдалече, гарантира сериозни полови умения и практически може да тегли камион с поглед, което си е сериозно умение. Има една подробност, която всеки пропуска. Високите нива на тестостерон често пречат на имунната система и по тази причина се смята, че същият може да бъде фатален.

Еволюционната теория често дава редица примери, с които доказва, че разкриването на такива недостатъци (при мъжете може да е плешивост или твърде буйно окосмяване навсякъде) е сигнал за изключителни умения в репродукцията. Класически пример може да бъде паунът, който разкрива опашката си, за да привлече повече жени и някой друг хищник. Подобно на пауна, мъжът също демонстрира своята физическа сила и привлича повече женски. В някои изследвания се смята, че тестостеронът и по-силните индивиди имат по-големи шансове да останат здрави. Това са положителните качества, но далеч не са безгрешни. Нежният пол трябва да се подготви и със серията негативи за балансиране. Лъмбър господата са способни да бъдат по-агресивни в дълготрайните връзки, те са склонни да изневеряват и често се превръщат в агресивни същества. 

Нито един от горните недостатъци може да се открие при по-женствените господа, които най-често не са били жертва на толкова много тестостерон по време на пубертета. По-ниското ниво може да бъде символ на съвършения родител в бъдещо време. И докато същите са описани от еволюцията като съвършени родители и верни партньори, жената продължава да избира възмъжелите амигос по време на овулация, те са основен избор и при издирването на партньор за една вечер. Женствените мъжки лица (така наречените baby face) са основен избор, когато липсват горните и при евентуални разминавания от икономическо естество при мъжете. 

Цялото изследване показва, че жените избират тестостеронните същества, когато имат нужда от сигурен партньор, който може да свърши нощните задължения и подсъзнателно се насочват към тези с ясно изявени плюсове. С промяната на критериите ще се променят и изискванията към мъжа, отваряйки се шансовете за всички останали, които не живеят във фитнеса. Сериозно, намалете количеството снимки от залата, останалите също искаме да правим секс. 

Самото изследване е направено изцяло на генетично ниво и не може да изчисли фактори като менструалния цикъл на жената, социалната среда и още много други. Ако сте човек, който ловува самодиви през уикенда, наблегнете върху физическите си постижения, поддържайте брадата и се приведете в по-привлекателен вид - това е работещата формула. Всички останали в офиса ще се надяваме на чудото, както винаги сме правили! Напомняме на всички читатели, че не е необходимо да носят малката брадва на бар - брадата не е забранена! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Ziggy
13 май 2016 | 18:13

There's a secret about your post. ICTKHTIBTYY

p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
27 септември 2015 | 17:26

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 22 САЙТОВЕ (НАЧАЛНАТА СТРАНИЦА Е ОБНОВЕНА) САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ------------------>p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
25 септември 2015 | 21:07

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 21 САЙТОВЕ (НАЧАЛНАТА СТРАНИЦА Е ОБНОВЕНА) САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ------------------>p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g