Положителните страни в една връзка

Ергените винаги са били силата, която върти света и работи за заздравяването на демографския план, както и отговарят за сплотяването на международните отношения. Можем да изреждаме положителните страни на ергенския живот от днес до края на света, но подозираме, че сред аудиторията ще се открият обвързани хора с иновативни методи за убийство - особено около 14 февруари. И е време да се запознаеш с някои интересни плюсове, на които се радват само хората със социален статус "In relationship" във фейсбук. 

Храна

Буталото, любовно или механично, изисква винаги гориво, за да може да работи, следователно не трябва да се лишаваш от женска ръка в кухнята. Обвързаният мъж има корем а.к.а. шкембе, отгледал го е в щастлива среда с бирички, мусака и пържолки. Юнаците с плочки във фитнеса може само да завиждат за една такава. 

Секретарка

Кой е казал, че този вид професия е обиден за женското съсловие? Все повече професионални секретарки се озовават в лъскави немски автомобили, но това е само, защото са се навели, за да вдигнат скъпия и ценен договор от земята - процес, който отнема около 1-2 часа в работно време, а понякога и извън такова. Жената у дома е по-голямо щастие, след като не иска заплата, но пък ще знае локацията на всеки необходим уред, джаджа, лист хартия и старото копче от дънките - перфектна в организирането и отварянето на черни дупки, в които най-често да се изгубиш. 

Компания за пиене

Обикновено откриваш няколко мераклии, с които да стигнеш до дъното на сър Джак Даниелс, но можеш да останеш и у дома, където милото ще даде всичко от себе си, за да направи най-добрата салата и да ти смогне на темпото. Предимството в такива ситуации е, че всичко ескалира твърде бързо и второто действие от вечерта се разиграва в леглото, а за това сме чакали цял живот - първо ни наливат, а после ни водят в спалнята, за да ни обичат. 

Сигурност

Това е аномалия, която винаги влиза в употреба и на двата пола - тя знае, че може да отпусне дупето, а ти даваш воля на любовния тласкач и го захранваш с храната, за която винаги си мечтал. Не го препоръчваме, защото така плюеш на всички часове, които си прекарал в залата с пот на челото, както прави Веско на всеки концерт. Връзката във всичките й форми дава гаранция, че ако не си убил тъщата, довечера ще имаш много високи шансове за дразнене на съседите с викове, следствие на специалните тестове на новия матрак, докато някой не се обади на 112. Трябва да споменем и факта, че ако си искрен ще имаш по-големи шансове за осъществяване на сексуалните фантазии - нито една жена няма да те пусне в задния вход, ако не те познава поне малко, такива работи прави доверието! 

По-ниски разходи

Тази точка важи само за хората, които не са решили да приберат кифлата, известна още като дупката в джоба. Всеки разумен човек осъзнава, че любовта е винаги по-изгодна - не даваш пари за цветя през няколко вечери, не трябва да черпиш по барове и няма да подбираш темите на разговор, защото в днешно време е много трудно да откриеш жена, която прави разликата между Star Wars и Star Trek. Твоята партньорка ще има класически разходи за рожден ден, 14 февруари, 8 март, Коледа и всеки ден, но това е далеч по-евтино от нощните обиколки на средностатистическия похотливец. 

Обвързаният и останалите жени

Една от най-големите заблуди е, че щом вече си обвързан и идва краят за теб. Това е илюзия, в която не трябва да вярваш, защото жените са подли същества и винаги искат чуждото щастие: харесват повече обувките на другата, ще изглеждат по-красиви в чуждата рокля и разполагат с по-богат гардероб за чантата, с която е гадината. Спортът, в който се лее най-много женска пот и се прилагат най-много номера на изтънчената кучка носи името "Ухажване на обвързани мъже.". Не се самозалъгвай, ти не си нейният секс символ, но си избор на другата, което означава, че имаш някакви качества, а от там и умения - точно те са интересни за необвързаните, защото равенство сред нежния пол е кауза пердута. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
been there done that...
05 февруари 2014 | 12:31

Абсолютно нито едното не е вярно :D

Печели Пари Онлайн
04 февруари 2014 | 18:01

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g