Ползите от куикито (18+)

Напрегнатото ежедневие е единствения фактор, който влияе пряко на демографския прираст. Учените установиха, че хората във ваканция са способни на повече ласки и мотивираха младите да ходят на почивка, за да се случи чудото. Планът звучи добре и щяхме да се възползваме, ако банковата сметка показваше, че не сме изморени. Единственият начин за съчeтaване на страстите с изгърбеното от ангажименти ежедневие е чрез куикито. Въвеждането и употребата на този акт дойде от страна на покойния чичо Чарли. Още помним приятелката с огромните прелестни очи, която за съжаление също изчезна от ефира. Няма да преследваме творческата кариера на актьорите, а ще се съсредоточим върху куикито - един свещен съюз между хората. 

Винаги има време

Може да изглежда забавно и приятно, но куикито е само за професионалисти, както и за мъже на три уискита с големи обещания. Тоталната наслада е възможна, когато партньорите се познават - няма да се получи, ако отношенията са на по-малко от година. Времетраенето обикновено е между 5-10-15 минути, според страстите и удоволствията, завършва със силен финал и на двамата, както и с желание за много повече. Няколко такива през деня ще я раздразнят за участие в големия шлем довечера. 

Възможно е

Някои хора не осъзнават, че споделянето на работното място с партньорката може да бъде истинско удоволствие. Предстои ти важна среща, обаждаш й се за важна пресконференция и буквално й късаш жартиерите. Знаеш, че тя е привърженик на здравословното хранене и й позволяваш да те изцеди набързо под бюрото. На финала я чакаш на паркинга, където осъзнаваш, че държиш скоростния лост, а тя държи теб. Познаваме двойки, които са длъжни да обядват заедно в близкия мол, други хващат метрото за една спирка и обядват вкъщи. Вариантите са много, стига да има желание. 

Табу е

Куикито често се обвързва със секса на открито, но дори и през зимния сезон сме ставали свидетели на интригуващи изненади. Животът на скорост предразполага хората към креативност. Понякога се събуждате със страстна целувка под завивките, а друг път почуквате твърдо на райските порти. Модифицират се пози, използват се помощни средства като лубрикант, а не искаме да Ви казваме на какво може да е способна жената, когато носи пола. Героите на деня са двойка, която успя да съгреши на щанда със зеленчуци в голям хранителен магазин - те бяха твърде бързи за охраната. Никога не може да знаете какво се е случило в асансьора, заседателната зала, на паркинга в мола, задната седалка на автобуса и под бюрото в офиса. 

Ползите

Редуциране на всички съмнения за изневяра, действат мотивиращо и на двамата, гарантират по-лека работа и настроение. Не можем да пропуснем и най-важната от всички - предпоставка е за по-сериозни приключения. Едва ли бихте стояли клюмнали, ако знаете, че милото се разхожда в офиса без бельо и Ви чака на долния етаж в тоалетната, където да я напляскате. Бихте карали много бързо, ако получите снимков материал на перверзната ученичка без домашно. Сексът няма нищо общо с чукането като зайчета, той е изкуство, което не омръзва, когато се споделя. 

Предизвикателството

Колко креативни може да бъдете, докато сте на заседание с клиенти и получите покана за куики? Колко бързи може да бъдете, защото сме сигурни, че ще измислите правилния подход с последна проверка на данните от борсата или повикване по спешност (наистина е спешно). След това трябва да останете спретнати, да прикрието случката бързо и да не Ви личи. Списъкът с изисквания е дълъг, но пък си заслужава всяка минута. Легендата разказва за колега, който открил жена си и най-добрата й приятелка, когато се прибрал у дома по "спешност". Той не разказва нищо повече, но има достатъчно уважителна причина, за да не бъде санкциониран от шефовете, когато закъсня с връщането от обедната почивка. 

Challenge Accepted

Животът може да се промени много бързо, ако и партньорите споделят желанията си. Понякога е трудно за обяснение, ала порното е жанр, който показва всичко в действия и картинки. Винаги може да направите списък с желанията и събитията, които да се случат, а след това да изпълнявате по едно на ден. Никой не е останал нещастен на финала, колкото и трудни да бъдат желанията. Като добавим и факта, че страстите ескалират до момент, когато някои са използвали химическа тоалетна в парка (не сме ги виждали, намерихме гумичка), значи наистина няма невъзможни неща!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари
04 ноември 2014 | 17:07

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 17 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА ЧРЕЗ СТРАНИЦАТА С НАД 23 000 ПОСЕЩЕНИЯ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g