Правилният начин за жените

В сексуалната история са описани много начини за възбуждане на мъжкия екземпляр. Сексуалната култура е елемент от историята, който винаги се е преживявал и прехранвал като изкуство. Все пак си виждал мистичната книга на Кама Сутра и ти гарантираме, че Раж не я е писал. Сексуалните митове се разбиват с всяка секунда и въпреки това има жени, които все още не са виждали твоята велика сила - представи си нещо като Александър Велики, който още не е завладял този свят. И ако си заключен и ограничен в сексуалните отношения с една партньорка, досега ще си успял да видиш всичко от нея.

Пазарната цена ще пада заедно с доста митове и надлъгвания, което означава, че и сексуалният интерес ще си отива. Има много методи, които жената може да използва, за да получи легендарното мачкане на чаршафите. Предлагаме най-добрите и работещи тактики. Напомняме, че използването на предпазни средства е задължително!

1. Еротичните костюми

Една жена никога не омръзва, ако знае как да изиграе своята роля. Има достатъчно магазини, в които ще закупи необходимото бельо на зайче, тигрица или принцеса Лея. Дори и листото може да свърши работа, ако се покаже в правилния момент. Уважаеми жени, не казвайте, че имате изненада и не карайте своя партньор да чака, защото така ще го отегчите, а направо действайте. Завъртате си опашката пред дивана и чакайте ефекта. 

2. Алкохол

Няма мъж, който да откаже на жена с алкохол. Когато чашите се изпразнят, всичко останало ще бъде пълно! Алкохолът винаги върши работата на социален лубрикант и на полов ускорител, ако се използва в правилните количества. Две големи са напълно достатъчни, за да развихрят мъжката фантазия. Ако не вярвате, елате в офиса с бутилка и после се изчервявайте всеки път, когато се сетите за тази история. 

3. Споделянето на хейта

Ако любимият ти отбор пада, а жена ти е започнала да ти пили нервите със злобни коментари, шансът за секс е по-малък от този на демокрацията в Северна Корея. Истинската жена ще знае, когато страдаш и винаги ще успее да те утеши с уста. Въпросът е как ще я използва. Спортът не изчерпва темата, а е само началото за всички подобни моменти. 

4. Винаги има време

Щом 96-годишен мъж може да прави секс по 3-4 пъти с жена си, значи и ти ще се справиш. Тук е добре да се съобразиш и с нейния нагон, но най-важното е да имаш жена, която да поема инициативата във всяко естество. Не казваме, че трябва да си пасивен, но си е доста по-приятно, когато разходката в парка смени посоката и завърши с надпис върху определено дърво. И да не забравяме, че става по-тъмно, което предразполага възможността за брулене на листата!

5. Тройка

Това е най-добрият сексуален мотиватор, с който всяка жена ще каже, че обича своя партньор. Предполагаме, че всяка жена е бисексуална по природа, но не иска да си го признава. Следователно е справедливо, когато покани своята колежка от университета или най-добрата си приятелка, с която са споделяли Кен като малки пред блока. Ние смятаме, че не се брои за изневяра, но жените ще отричат до последно. 

6. Цветът на косата

Едно от нещата, които винаги са играли важна роля при мъжа. Ако човек се среща с блондинки, ще си мисли за брюнетки и обратното. Следователно ще има разлика в много отношения, а и да не забравяме, че перуките винаги са вършили достатъчно работа. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Gegam
12 февруари 2013 | 23:11

I really coduln't ask for more from this article.

1
05 януари 2013 | 22:04

Вие сериозно ли???
М. от 05 януари 2013 | 13:48

Значи да разбирам, че ако обичам един мъж няма проблем да му довлека парцалана и да се забавляваме тримата?! А какво тогава с варианта да му ползваме приятелите за тройка или пък брат му защо пък не баща му, я какви свежи татковци има??? Не, не съм бисексуална! Да никога няма да споделя мъжа който обичам с никоя-никого! Ако го направя, значи не му пука за него! За-пи-ше-те-си!!!!!!!!!!!

Тихо ма

Sweetie
05 януари 2013 | 17:14

Муахахахах... И... менове... запишете си в малките черни тефтерчета ;о]

М.
05 януари 2013 | 13:48

Значи да разбирам, че ако обичам един мъж няма проблем да му довлека парцалана и да се забавляваме тримата?! А какво тогава с варианта да му ползваме приятелите за тройка или пък брат му защо пък не баща му, я какви свежи татковци има??? Не, не съм бисексуална! Да никога няма да споделя мъжа който обичам с никоя-никого! Ако го направя, значи не му пука за него! За-пи-ше-те-си!!!!!!!!!!!