Предизборно седмични коментари

Време е да покажем любимите коментари от тази седмица, която беше по-студена от краката на милото - сериозно, инженерите на хладилници Мраз не могат да разберат как е възможно това! Това и още куп мъдрости открихме сред вас и точно по тази причина сме събрали най-важното, което разбрахме тази седмица. Микрофонът и тази рубрика са Ваши! Получавате допълнителен експириънс, ако все пак сте отишли да пуснете и някой друг глас за Цеца и новата и песен "Трепни", "Тръпни" или трипер, не сме сигурни! За всичко останало нямаме никаква представа! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g
06 ноември 2016 | 16:02

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 46 ОТ 69$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ОБНОВЕИЯ САЙТ(НАД 50 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g --------->ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE