Преследването на жени е отживелица

Ако си от онези хора, които постоянно се чудят къде са нормалните жени и може ли най-накрая да спрем да ходим до бара без екзорсисти и връзка чесен, тогава препоръчваме да погледнеш следващите редове. Макар и ловът на жените да продължава да се случва с помощта на прашките и голите кадри, драматичните промени са абсолютен факт. Някои жени гледат портфейла ти, други се фокусират върху пакета, а има и едни, които мерят ушите ти с линийка, защото много държат децата да не са духовни наследници на Леголас. И ако се чудите къде е онази мила душица, чиято мусака е почти идентична с тази на мама - няма да си кривим душата, маминка знае какво прави! 

Започнете ли да газите сред морето необвързани самодиви с пърхащи мигли, изграждате и много сериозно 6-то чувство. С някои жени ще знаете, че нямате никакъв шанс и след 5-тата минута викате таксито, с други изпитвате особени фантазии, ала финалът винаги остава един и същ - тотална щета. Понякога затваряте очи пред минусите и се фокусирате върху плюсовете, друг път сте толкова заслепен, че може да приберете Червената Соня у дома и да Ви резне тиквата (горната). Дори и да имате добрите намерения, правите една много сериозна грешка - преследвате. 

Да, знаем, че искате да се приберете и вкъщи да има вечеря, както и компания, с която да се смеете на всичките риалитита. Сексът е просто на една ръка разстояние, а и фактът, че ще дебелеете с някого мотивира допълнително. Има само един проблем, жените започнаха да си вярват, да изискват и да си мислят, че са принцеси. Макар и да го вярват, пластмасовата корона от зрънчо няма да окисли и оцвети кръвта им в синьо. Поне английската кралица продължава да се снима в реклами за дамски превръзки. 

В един момент ще забележите, че всички отношения между хората стават ясни само чрез желанието за контакт. Показвате интерест към един човек, излизате един път и след това проверявате дали ще се случи нещо повече. Има ли социален контакт, има ли желание за търсене, тогава може да бъдете сигурни, че другата страна също има интереси към личността Ви. Никога не си губете времето да демонстрирате повече внимание, да бъдете благородника и да инвестирате времето си в чикитата, която очаква всеки път да бъде търсената и желаната. Не е Лайза Минели, че да ѝ свирите под прозореца, я! Щом интересът се изгуби и се окаже, че няма какво да добавите, продължавайте смело напред и търсете следващата чика. Никой няма време да се занимава с атеншън кучки или принцесоподобни с идеологията на VIP персони, пред които трябва да се прекланяте. Последната статистика показва, че мъжете са на изчезване и ако булките не искат да правят ножици на женската вечер, пресъздавайки сцена от "Requem for a dream", тогава препоръчваме да спукат балона или да инвестират в Durex. 

Когато преследвате кучката, тя започва да се смята за много по-специална. Изведнъж придобива самочувствието и вярва, че всяко нейно действие е вярно. Като бонус, вниманието ѝ харесва и най-вероятно не сте единствен на каишката ѝ. Тънкият момент идва в осъзнаването, че нито една жена не може да оправдае инвестираното ти време. По-добри сте от това, което представяте в момента. А и щом прережете символичната пъпна връв, имате два варианта:

1. Харпията ще усети, че губи позиции и ще преосмисли стратегията си, а може и да се сниши малко, защото е на път да Ви изгуби.

2. Бързо ще намери нов член пред хранилката на егото ѝ. 

Ако се случи първото, няма какво да обясняваме, но при втория вариант ще научите следния урок:

Желанията на една жена обикновено не са свързани с факта, че Ви харесват, а с факта, че Вие ги харесвате. Жените обичат да бъдат харесвани. Щом липсва интерес, най-вероятно още не са изяснили себе си или просто не виждат Вас в създадения портрет с очаквания. Може да откриете милиони причини защо не попадате в нейните критерии, но по-важното е да осъзнаете, че нищо не е лично. Резултатът в този случай е ясен - няма да я завтаряте, следователно закопчвай ципа. 

Не се опитвайте да накарате някого да Ви харесва, джинът беше красноречив пред Аладин, че няма как да стане тази магия, освен ако не сте богат - доказано е във всяка приказка на Дисни. От друга страна, бихте ли искали да прекарате живота си със змия, която смучи само банкови сметки? Вместо тези жалки опити, можете да направите нещо далеч по-полезно - фокусирайте се върху себе си. Щом започнете да се развивате, да подобрявате себе си и да показвате драстична промяна, привличате други хора - научно доказано е. Подобрявайки себе си, без значение дали ще ходите на фитнес или ще четете по една книга на седмица, повишавате и собствената си пазарна цена. Това пък автоматично Ви превръща в "Must Have" на женския пазар. Прекарвайте повече време със семейството, изградете си рутина във фитнеса, бъдете доброволец в повече социални кампании, фокусирайте се върху качеството на работа (ето ние качваме все по-голи мадами) и като цяло се опитвайте да добавяте поне едно умение повече в листа. Ако нямате домашен любимец, можете бърдо да се разходите до приюта и да получите нова отговорност, нов приятел и гарантиран канал за социализация. Научете се да свирите на китара, все пак не сме сигурни, че животът може да бъде фокусиран само върху ръкоблудства и пиене - трябва да има и някакъв смисъл в него, нали? 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
2
14 март 2018 | 13:19

Добро