През почивните дни

Познай какво правихме ние през почивните дни!
...
....
.....
Позна - пихме! Но предварително попитахме теб какво ще правиш и ти си призна. Сега обобщаваме резултатите и дано не си ни излъгал!

Всеки четвърти безсрамно си признава, че просто ще спи и мързелува. Т.е. това е правил през няколкото свободни дни. Което си е наистина пълноценно използване на времето, защото ако си като нас и обикновено спиш по 4-5 часа на денонощие, значи си заслужил тая почивка.

Зарадваха ни тия 18.53%, които се бяха заканили да се напият неколкократно и се надяваме да са го направили! Все пак обикновено се наковаваш петък и събота, а сега си могъл да добавиш още две пиянски нощи!Стана ни тъпо, че цели 17.19% са работили по празниците, ама няма как, понякога се налага. Надяваме се, че поне са им платили двойни надници за празниците и след това са се разпукали някъде от пиене.

Късметлии обаче са 16.07%, които са избягали извън града! То си беше дъждовно и неособено забавно за пътувания, ама няма лошо да се вдигнеш до някоя хижа, още повече ако не си сам.Скуката е един от най-сериозните бичове на нашето съвремие. Вероятно с това ще се съгласят 6.70%, които са скучали много! Ама то даже и това е полезно, за да могат после да оценят по-натоварените дни, от които обаче скуката бяга като Форест Гъмп (т.е. доста самоцелно).

Почти 5% са го ударили на спорт и са направили поне едно мачле/баскетче с аверите. Нали знаеш, че след яко тичане една голяма водка на екс те праща на едно специално и много симпатично място?... Вече знаеш!

Мацкозабиването в бар е било приоритет на 3.12% от гласувалите в анкетата. И дано са пожънали успех, 'щото общият резултат на екипа на Men.bg за почивните дни е около 0:18 в полза на непреклонните дами.А 8.48% са се оставили по течението на случайността. Искрено се надяваме, че това не ги е докарало в графата на скучаещите, а напротив - сред редиците на тези, които са изживели няколко бесни нощи.Айде, cheers, скоро пак!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Jhaplay
15 октомври 2012 | 09:08

Dude, right on there brohter.

Бай Владо
29 май 2012 | 14:16

Язе бех у Амстердам да видим как трепаме лалетата на футбол...