Причините да изберете мъжкараната

Една виртуална разходка в мрежата ще ви даде най-важната информация - жените обичат истински мъже. Сами разбирате, че точната класификация на този социален феномен е почти невъзможна - присъстват твърде много различни вкусове. Създаването на подобен профил е почти толкова невъзможно, колкото решението на диофантовото уравнение - ще прекарате цяла вечност, за да търсите отговор и той никога няма да дойде. Подобен е случаят и с истинския мъж, но общите черти почти навсякъде са обвързани с материалното му състояние, личните успехи, убийствената визия (подозираме, че нещо нагоре от Том Круз в "Топ Гън"), перверзните идеи от нюансите на сивото и още много други.

Нямаме нищо против жените да мечтаят и да издирват тази фантазия - все пак знаем, че човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му и ако тези мечти са изразени в откриването на спонсор и подкосените колена на шефа, тогава кои сме ние, за да съдим? И след като жените търсят истински мъже, какво забранява на нас да търсим истински жени? Да откриете златото в морето от тестени и шоколадови изделия е предизвикателство, то е океанът, в който плува хулиганът на "Остава". Разнообразието от красавици може да замъгли погледа, но диамантът остава диамант дори и сред китайските реплики. В следващите редове ще опишем една жена (не конкретна личност), която със сигурност е стои много високо в списъка с желания на амиците. Господа, представяме една отдавна забравена героиня, която сякаш остана на заден план, докато повечето от вас преследват щастието сред онези намазани с грим. Запознайте се с нашата любима героиня - мъжкараната. 

Жените си имат своите прелестни идеали за мъж с коремни мускули, докато всеки от нас тайно си мечтае за онова лошо същество с перверзен поглед, изявени сексуални желания и характер на титаниева сплав. Речникът на тези представителки е остър като самурайски меч, а в нейната уста е просто завършекът на оръжие за масово поразяване. Мъжкараната не се стреми да бъде център на вниманието, дрънкайки мръсни шеги, украсявайки сексуалния си живот в компанията, докато чете лекция за аналния секс. Това е жена, която може да каже точно три думи, но те ще бъдат достатъчни, за да разберете, че интелектът е правопропорционален на размера на циците й. Болезнената откровеност и характерът, който идва със сертификат от пернишка леярна, са достатъчни, за да признаете личността й като ценност и благословия за вашето личностно развитие. М-да, в мъжкия свят наистина имаме нужда от жени, но те трябва да бъдат мъжкарани - кифли можем да си намерим по всяко време. 

Гримът е само рамка за красивата картина, поне така казваше Мис Италия. Няма как да отречем това, след като няма вечер, в която не се срещаме с индианците, бледоликите и фенките на KISS, които за съжаление не са фенки на бандата. Освен нуждата от професионална етика в заведенията, светът има нужда и от повече хора, които да покажат на нежния пол, че гримът пада и никой не гледа колко красиви могат да бъдат червените ви устни и дали спиралата дава добро оформление на погледа ви - всички гледаме дупета, не се престаравайте. Тук идва и нашата основна протагонистка, която знае какво искат мъжете и не се стреми да бъде това, което не може да бъде. Най-добрата новина е, че ходи без грим, защото фалшивите профили, холивудските кадри и джуките, не са интересни. Дами, гарантираме ви, че ще получите предложение за брак, ако поне един път останете верни на себе си, а не на идеалите, които идват от телевизията и други вредни облъчвания, все пак и ние имаме телевизори. 

Винаги сме казвали, че най-добрият шанс за първо добро впечатление е разкриването на всички перфектни несъвършенства - те поне са уникални. Кога беше последният път, когато жена ви разказва нейната истинска история, вместо да ви обяснява колко уникален е нейният живот. Весели истории, дребни пари и малки пишки можем да покажем всички, след като Шопенхауър смята, че щастието се концентрира във всички неволи, мъки и битки, тогава кои сме ние да спорим. Предполагаме, че житейският път на партньорката ще ви бъде доста по-интересен от последната безпаметна алкохолна вечер или бившите. Изисква се огромно сърце и доверие, за да може една жена да сподели всичко това, а мъжкараната притежава и двете. Нейният най-голям плюс е, че няма фалшиви илюзии, титли и фантазии за успеха. В нейното CV няма да откриете богатите мама и тате, липсват и спонсорите, но за сметка на това има трудов стаж от 14-годишна и знае много добре цената на 2 и 200. Тя ще оцени всичко, което инвестирате в нея и ще го върне многократно - повярвайте ни. И щяхме да забравим - не се кефи на новия iPhone, селфито и останалите пластмасови форми на иновацията. 

Хващането на мъжкарана е като шестицата от тотото - трудно начинание с гарнтура от огромен късмет. Както знаете, повечето жени имат проблеми с обвързването - нито една не е особено щастлива, след като трябва да се прибере у дома с токовете през рамо и грима на сатанистка, която цяла вечер е прескачала огън. Мъжкараните са порода, която вирее сама и също като лъвовете - живеят сами, не търпят чуждо мнение, помощ и по-скоро биха паднали по гръб, отколкото да се съгласят с вас. За съжаление идват и без инструкция, което означава, че много често ще се опарвате от характера и действията, но рискът е пресметнат. Срещу вас няма да стои Мис Калифорния (знаем, че даже не сте я виждали) или духовната наследничка на Лиса Анн (може да се чете като двусмислие), но тези дребни забележки ще бъдат пропуснати, когато разберете, че тази дама е провела своите изследвания относно взаимоотношенията между двата пола и може да ви докара "плачещ оргазъм",  "сатанинско 69" и още много други ключови стратегически пози. С други думи, получавате жена, която конкурира работния режим на буталото на Ferrari, но за разлика от Ferrari-то, тя няма да ви убие с разходи. 

Тази аномалия в женския свят е нещо като белият тигър - рядък и изключително красив екземпляр. Първото и най-важно качество за тази жена е, че със сигурност ще ви бъде много по-вярна! Бихме я поставили на второ място след вярното куче (съжаляваме дами, това е мъжки сайт). Мъжкараната в геймърския свят е като вашият втори играч, но с цици - Diablo да му мисли! В автомобилния свят ще е вашият навигатор, който никога няма да си качи краката на таблото. В света на перверзиите и Brazzers, тя има златна карта и няма нищо против да я сподели с вас. Всичко хубаво би могло да се изравни и с някои минуси като:

1. Мъжкараната не може да готви и не иска да готви, което е по-важното. Подобни начинания за нея са нещо като слугуване, а тя е твърде горда го прави.

2. Прагът й на търпимост е точно толкова голям, колкото е и този на баба ви, когато преоткрихте Rammstein! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
23 ноември 2015 | 22:33

Сравнението с лъвовете е неудачно. Лъвовете не живеят сами и си помагат. Женските ловуват и хранят целия прайд, оставят една да гледа и пази малките, докато те ловуват. Ловът е колективен и всеки участва в него. Мъжкият пази прайда и плячката от врагове, влиза в битки с тях. Целият прайд има значение за оцеляването на вида.Заедно кърмят и отглеждат малките, заедно живеят и хранят ранените и остарелите животни.

Фен
20 ноември 2015 | 19:42

Добра статия, менове!

p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
20 ноември 2015 | 19:21

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 27 ОТ 53$ ДО .....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ------------------>p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g