Призна, че жената е абсолютно зло

Днес наистина нямахме никакво желание да влизаме в конфликт с женското съсловие, ала се разговорихме с фенките и те потвърдиха най-суровата истина - женската солидарност наистина не съществува. Отдадени на размисли и страсти, както и на притеснения около киселото зеле, започнахме да се чудим и за вечния проблем "С какво сгрешихме толкова много, че получихме жената?". Кратка разходка в историята доказва, че след създаването на човека, всяко божество, в което може да вярвате, е направило най-голямата си грешка. Подозираме, че сега щяхме да имаме възможност да колонизираме цялата слънчева система, ако ни липсваха тези нежни дразнители. Няма да избързваме толкова с фантазиите, защото имаме нужда да обрисуваме един съвършен свят, в който липсват тъщи, изневери и постоянното мрънкане, че крушката в банята трябва да се смени. 

Откъде започна всичко? Бог създаде мъжа и каза, че това е хубаво, после създаде жената и след това макиажа. Можете ли да си представите райската градина? Достатъчно продукция за правенето най-съвършената ракия, високи температури и никакви сметки от Топлофикация! Какъв ѝ беше проблемът на Ева, а? Повярвайте миряни, само една жена може да се опита да направи нещо съвършено малко по-добро. Там дрескодът беше оскъден, а сега разни феминистки водят кампании за освобождаването на женските гърди. Какво правихте, когато имахте тази свобода, а? Какво? 

Говорихме за науката и нека не забравяме, че много години назад Лорд Йохан Конрад Дипел фон Франкенщайн се озовал в затвора, където си направил лаборатория и просто се отдал на науката. В някакви времена дори и съпругата му се опитвала да ходи на свиждания, ала докторът казвал на пазачите просто да не се меси в неговите свещени дела и да не го разсейва. За него всички казвали, че е продал душата си на дявола и в замяна е получил синята боя, която по-късно се превърнала и в пруското синьо (вид формоалдехид за боядисване на определени повърхности). Трябва ли дори да споменаваме скромното есе на Шопенхауър, относно ползата от жените? Добре, не успяхме да се сдържим:

"Един поглед е напълно достатъчен, за да откриете, че жената не е създадена за психическо натоварване, както и за физическо. Тя плаща дълговете на живота не с действия, а чрез болка - болката от носенето на дете, грижата за дете и същата от подчинение на човек..." 

Ако се чувствате достатъчно силни, за да спорите с философ, който е успял да мотивира Ницше, Вагнер, Ранк, Айнщайн, Манн и Самюел Бекет, моля!

Някои от вас ще кажат, че сексът е важен и понеже никога не сме правили (и вече не ни е срам да го признаем). Всички късметлии, паднали в жертва на това изкушение, са имали смелостта да забравят всичко, на което ни учеше великият вожд Ал Бънди. Страданието на този мъченик с жена от ада (дори и с тъща), носеше толкова много космическа мъдрост, че 10-те изгледани сезона гарантираха директен достъп до извора, а после някой излъга жените, че и те трябвало да изпитват удоволствие от секс... И понеже знаем, че тук ще излезе единственият коз, с който жените цакат дори на шах, проблемът с раждането отдавна е решен! Кой не е гледал атаката на клонингите? И Анакин нямаше да стане Вейдър, ако беше останал верен на целомъдрието, ама какво да се прави, Лукас трябваше да подмени Bentley-тата си.

Сигурни сме, че сте виждали онези нещастни хора, които сядат с малкия патрон на пейката от ранни зори и започват да провеждат специални експерименти за Винпром-а. Замисляли ли сте се какво точно трябва да им се е случило, за да си причиняват това? Жена им се е случила! Точно повярвате, че вашата кобра не е отровна и тя вече е готова да преспи с квартала, щото изведнъж се родило чувството на нещастие. Пък едно време нямаше чувства, една бухалка и малко повече търпение в храстите можеха да решат толкова много проблеми. Тук се ражда и безсмъртното слово "Да не дава Бог!". 

И след като мнозина носим белезите на битката с вещицата, започваме да подозираме, че всичко това е едно велико изпитание. Нека терористите да продължават да се взривяват в името на неизвестен брой девственици (чиста форма на ада, ако питате нас), ние се надяваме, че след всички тези изпитания ще можем да се срещнем с Леми, Дейвид Бауи, Хемингуей и да си поговорим за това красиво време. По грешните ще влизат без изпит, а само със снимка на тъщата, в това сме абсолютно сигурни. Поне се надяваме, че учените ще решат много проблеми и просто ще доставят секс роботи, за тях знаем, че не ги боли глава, не ходят в мола и не лазят по нервите! Какво? Новият iPhone вече излезе, а сега е ред и на останалите полезни материали! 

P.S.: Понеже сложихме печата, благодарим много на Ели! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!