Признаци, че никой не харесва новата ти

Учените от Харвард са установили, че човек може да има не повече от 3-ма приятели. С появата на всеки следващ е необходимо да освободите едно място, защото някой друг ще се отдели от веригата. Приятелството може да бъде изобразено като йон, който постоянно губи електроните си и получава нови. Изследователите със сигурност са обърнали внимание и на по-интимните връзки, чиято социална ангажираност може да действа като катализатор - изгаряйки всички мостове. Ако имаш такива съмнения, запознай се с основните критерии: 

Никой не отразява всички емоционални послания, снимки и песни, които се публикуват. Нулевото внимание гарантира, че в някой общ чат сте разпънати на кръст и всички се забавляват на ваш гръб!

Компанията изглежда по-щастлива, когато излизаш сам и рядко се интересува от партньорката ти. Защо да се опитват да изразяват загриженост, след като никой не я харесва?

Всички приятели са заети, когато се опитваш да съчетаеш времето си с двете страни. Среща между Путин и Обама може да е по-лесна и възможна. 

Във всяка компания има поне един философ, който да е издържал всички изпити на времето, укротил е опъравничавата и знае всяка женска тайна. И понеже той обича партньорката ти, колкото перничанин италианска кола, никога няма да продума. Губиш услугите на парламентьорите и мъжката солидарност!

Вече никой не ти се обажда да пиете бири, да гледате мача или просто да се мотаете някъде. Шансовете да доведеш харпията със себе си са огромни и никой не иска да рискува. Нейното присъствие е символичният .357 Magnum в боя с ножове! 

Понякога се налага да влизаш в конфликт с останалите хора. Мъжката солидарност кара силния пол да ръси само суперлативи за избраната, но дори и този социален феномен има граници. Щом започнеш да я защитаваш пред приятелите си, осъзнай истината - бъркаш! 

Щом започнеш да споделяш нещо от личния си живот, всички се изнасят. С подобен успех можеш да разказваш на милото за принципите на двигателя с вътрешно горене. Прекъсването с предложение за секс е напълно красноречиво!

Приятелите ти открито започват да ти търсят друга жена или поне предложение за изневяра. Гадовете те познават и откриват най-точните изкусителки в бара. Границата е премината, когато плащат на проститутки за същата услуга. Поне знаеш, че имаш истински приятели!

В следствие на горните редове, прекарваш времето си в раздели и събирания. Статистиката показва, че сте се разделяли и събирали на всеки прилив и отлив. В началото е имала такава реакция, но след 74-я път на същия номер, никой не се вълнува как точно върви връзката ви. Порчето в БНТ е по-интересно! 

 

 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g
23 юни 2016 | 14:06

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 50 ОТ 75$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ(НАД 45 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g --------->ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE