Признаци, че тя е психо

Към края на годината може би е редно да споделим малко опит относно психопатките, които се крият на всеки километър. Преди седмица попитахме ауиторията как може да се разпознае такава жена и всички са красноречиви, че това е невъзможна мисия. Психо гърлите са известни с много качества, включително и силата да се маскират на нормални същества, докато не дойде време да заблестят с пълната си сила. Единствените варианти за оцеляване в този случай е да разчитате на околните, които ще долетят като Батман и ще напръскат харпията със светена вода, предотвратявайки всички опити за свиване на гнездо, преди да стане твърде късно. Описанието на подобни същества наистина е рисково, защото всеки хамелион може да приеме формата на най-съкровената Ви мечта, но практически има единствено влечението на пришалеца, който ще снесе яйце в гръдния Ви кош и след време ще го разкъса. Не си мислете, че животът на маринките от AvP беше лесен - не е. От скромен опит, както и от аналите на редица екзорсисти, решихме да споделим за какво трябва да се притесняваш най-много, когато дойде време да си говорим за луди жени - някои са по-луди от останалите, спокойно! 

1. Очите

... Чико отдавна знае, че не лъжат, но дали ти помниш тази подробност? Не казваме, че ще те гледаме като превъзбудената Кери на Стивън Кинг, но понякога и един поглед е достатъчно ясен, за да видиш, че трябва да забиеш кол в сърцето й на кръстопът. Проблемът е, че имаш някакви чувства, заблуждаваш се, че всичко ще е наред, докато не я видиш да чертае пентаграми в хола. Нормално е, мислиш си, все пак и другите жени имат своите лудости като ботуши за 200 кинта. Тук само Ван Хелзинг може да помогне, макар и да ти е трудно да повярваш. Започне ли да те гледа като боа, преди да глътне своята жертва, ставай и си тръгвай. Само смелите продължават към втора точка.

2. Гнилото в ябълката

Нека се фокусираме върху някои червени картони, които често изпъкват в историята - тя е красива, тя е умна и все пак е свободна. Защо? Кланя се на бялото брадство, вечер се моли на странни божества и печката в кухнята се включва автоматично? Телевизорът никога няма сигнал, когато е близо до него, а и рутерът се държи странно? Или е извънземно, или съседът пак тегли порно през твоята мрежа. В случай, че си сменил паролата, имаме много лоши новини.

Нормалните жени, никога не остават свободни за дълго време и тяхната работа е да се борят с психопати мъже, докато ти ще трябва да се чудиш къде сбърка и защо никога нямаш светена вода под възглавницата, когато ти трябва. Поръси праговете на вратата със сол и провери дали ще успее да влезе, без да й падне носа. Ако имаш икони и са обърнати наобратно, няма какво повече да говорим. 

3. Идеологията

Тя е красива, тя е умна и все пак знае повече за черното изкуство от всички останали. Изчела е всичко на Хари Потър, фен е на Волдемор и любимото й мистично същество е дименторът. Никога не вика за Константин във филма и най-вероятно вече е продала душата си на дявола, а сега събира и други жертви, защото адът също работи на принципа на мрежовия маркетинг.

Имаш нужда от още доказателства, попитай я кой е любимият й цигулар, ако каже, че е Паганини, наистина нямаме как да извадим повече доказателства. Последен вариант е да се опиташ да я запишеш на диктофон и да видиш как звучи, липсата на звукови вълни доказва, че си шизофреник или тя е демон. Имайки предвид факта, че оцеляваш толкова време, защо не помислиш за евентуалните последствия. 

4. Бельото

Ако има една обща черта при всички психо гърли, това трябва да е бельото. Не сме сигурни какво се е случило с този вид гърли, но те никога не са се опитали да открият женственото, а по-скоро залагат на практичното бельо. Като говорим за практично, имаме предвид бельото, което баба ти простираше и можеше да превърнеш в главно платно и да отплаваш към Нивга-Нивга кралството.

Представи си най-асексуалното бельо, което съществува, онова, на което е трудно да вдигнеш мачтата, дори да мастурбираш при идеята. Няма значение, важно е, че дамата пази кръста и следователно ще успее да снесе детето на Сатаната без никакви проблеми.

5. Сексуалните умения

Спомняш ли си първия път, когато жена се опита да те целуне с език? А травмаите, които дойдоха в последствие? Приготви се да преживееш всичко това - тази жена напомня за първото аматьорско порно и все пак съчетава онези специални моменти, в които ти трябва кукла и психолог, за да покажеш къде са те докосвали.

Не можеш да говориш за орална любов, трудно е да си мислиш, че би сложила прашки, за да те изненада, а и най-вероятно няма да правите секс, преди да бъдете бракоположение от клингонския висш съвет с благословия от Амон Ра и папата. Възможно е дори да се пази за сватбата, да чака пълнолунието, когато върколакът в нея ще се събуди или просто не обича да прави секс. Няма такива жени, следователно живеете в илюзия. 

6. Спасението

Ако нямате светена вода, капсулован дъх на дракон, сребърни куршуми или всякакви други средства за борба с вещици и други мистични създания, молете се да имате добри приятели, които ще влеят малко здрав разум, а понякога и някой здрав тупаник, че да се освЕстите като първолак след първия първак.

Не попадайте в тези капани, защото излизането е болезнено, плашещо и най-вероятно ще коства доста добри вицове в по-нататъчните отношения. Изобщо, пазете се, защото нормалните мъже свършиха, това можем да го гарантираме и жените са отчаяни и готови на всичко, включително и на сатанинските методи. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!