Разнообразните махмурлуци в мъжкия свят

Светът не познава мъж, който излиза с ясните намерения за изпиването само на една бира. Всичко започва с нея и завършва с една продукция на Винпром-а. Айнщайн е доказал, че времето минава по-бързо, когато сме щастливи и се чувстваме добре. Човешката трагедия започва на следващата сутрин, когато Дионисий дойде да вземе сметката! Мъжът знае, че по време на махмурлук проклина цяла вселена и мечтае за тишина и спокойствие, но това се случва само на най-щастливото. 

Всичко започва с главоболие и чувството, че котката е използвала устата ви за тоалетна през последните няколко седмици. Очакваш и най-елементарните мисловни процеси да причиняват болка, но се оказва, че грешиш. След 2 кафета и една енергийна чудесия, вече си на крака! Както се пееше в една родна песен "Вече дишам сама" и с няколко бири за обяд, които по никакъв начин не пречат на нощните преживявания. Чувстваш се толкова голям късметлия, че после отиваш да пуснеш едно тото. 

Абсолютно нормално е за всеки мъж да усети онази душевна празнина, която може да бъде запълнена само от хладилника. Мнозина са изпитвали вълчия глад, жертвали са всичката храна и отчаяно се опитвали да запълнят суперновата в тялото. Мазното винаги побеждава алкохола! И така големите дюнери идват на помощ, за да прегърнат стомаха отвътре - какво да направим, че фибрената диета на милото не може да постигне същия ефект?

Броиш ли случаите, в които се събуждате и осъзнавате, че повече няма да пиете? Твърде много, особено щом черният дроб не може да разгради натрупания материал. Спомените от алкохолните самодиви започват да излизат през носа и всяко друго отверстие, което притежавате. Изумявате се колко течности има в човешкото тяло, докато лавата буквално извира като гейзер. И след като не можете да си имате доверие и не сте сигурни, че сънят в леглото е безопасен, започвате да разбирате защо е необходимо да се борите с милионите бактерии в тоалетната. Умри, тоалетно пате, умри!

Събуждането в абсолютна тишина е благословия. Особено след нощната беседа с чичо Джак и г-н Джеймсън. Тези джентълмени никога не знаят кога да спрат и щом първата звукова вълна накара тъпанчето да завибрира, кинжалите и трите сватбени сервиза в главата ще започнат да звънят. Така се ражда и домашното насилие, неподозираната агресия към тъщата и всички други трагедии на модерния човек с махмурлук. Обгради се с тишина и мазно и чакай бурята да премине.

Ридикският махмурлук не е непознат на аудиторията. Обикновено се случва в неделя, когато светлината те побърква, всички щори са пуснати и се захранваш само с останките в хладилника - твърде светло е да излизаш навън! И после защо хората мислят, че си вампир. Светлината е зло! 

И един ден ще свалиш гарда пред второто уиски, краката ще натежат - клепачите същи. Искаш да продължиш нощния поход 9 кръчми в 10-та, но тялото не иска. Организмът мечтае за мляко с какао и сън на топло, но ти си твърдо решен, че можеш да покажеш уменията от висшата лига. Не можеш! Всичко е капан! Малко са мъжете, които биха осъзнали, че 3 бутилки джин няма да простят на никого, но пък вече си сигурен, че имаш работеща програма срещу анонимните алкохолици. Твърде стари сме, нека младите се мъчат повече. 

Знам какво направи снощи! Сериозно, имаме клипчета! В света на мобилните телефони и камерите по целия свят, изгубихме правото да се напием безпаметно и да не знаем какво се е случило снощи. Ако се събудим с конфети в задника ще се притесняваме, но преди мобилните телефони да идват с камера, ние наистина страдахме сериозно. Сега вече сме лишени от това право и се налага да проверяваме социалните мрежи, видео сайтовете и всякакви други уеб пространства. Един път човек да сложи пола на Нова година и след това цял живот обяснява, че не е гей!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g
12 октомври 2016 | 19:42

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 46 ОТ 69$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ОБНОВЕИЯ САЙТ(НАД 50 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g --------->ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE