Риана търси истински джентълмен и е свободна от много време

Риана ще се появи за пореден път в ноемврийското издание на VanityFair, внасяйки малко повече красота през зимата. В кратко интервю става ясно, че жената има леки трудности с издирването на подходящ мъж. 27-годишната изпълнителка ясно заявява, че остава на сушата, защото и е омръзнало да търси подходящото нощно развлечение и на следващата сутрин да продължава с онова специфично и празно чувство, което спохожда удоволствието от нощните забавления. Самата тя признава, че е спряла да търси подобни забавления, защото е достатъчно известна и това може да рефлектира грешно, както и да създаде грешните представи за жената, която е. Господа, вече е официално - Риана е свободна и търси истински джентълмен. 

Единственият проблем е, че самата тя ясно заявява основният житейски проблем на всеки мъж:

"Мъжете се страхуват да бъдат мъже. Те си мислят, че истинският мъж трябва да се държи като п*тка, защото дори и дърпането на един стол може да се смята за проява на слабост. Те не искат да бъдат джентълмени, защото това създава имиджа им на по-слаби. Жените може и да се задоволяват с това, но не и аз. Готова съм да чакам цяла вечност, ако се наложи и искам повече, отколкото тези мъже могат да дават." 

Истинският джентълмен не може да съществува, ако до него не присъства дама, която да отговаря на същите морални ценности. Лесно е да отворим една врата, няма да се изпотим от носенето на торби и дори можем да ви носим на конче, когато високите токчета поискат своята цена за нощното дефилиране. Проблемът е, че кавалерството не може винаги да вирее правилно със силната и независима жена, която пропуска отворената врата и си отваря своя собствена. 

През последните няколко години забелязваме една доста обнадеждаваща тенденция, която доказва, че външният вид не е всичко. Господа, средностатистическата жена е успяла да бъде с толкова много идиоти, че следващият, който покаже елементарно възпитание и добра обща култура ще има пълните шансове да се превърне в нейният принц с ръждясала броня.

Защо става така? 

Кое е второто нещо, което виждате в една жена? Правилно, това е самотата, а първото винаги ще е красотата й. Приемете, че красивите жени винаги остават самотни, защото само в мъжката природа отказът може да бъде свързан с директния провал. М-да, не е особено разумно да се страхуваме от красивите жени, ала природата отдавна е доказала, че най-красивите същества са и най-отровните - отричането на толкова силно подсъзнание е невъзможно! И докато едни осъзнават, че избраната може да е висока летва, други се престрашават, за да я свалят достатъчно ниско, че всеки да се чувства като рекордьор. Психолозите отдавна твърдят, че любовта е възможна, когато единият партньор успява да превърне другия в божество и го вижда така. 

Какво дава джентълменът?

Правото да го превърнат в божество. Как? Просто показва добро възпитание, научава се да слуша и винаги говори малко по-тихо от останалите - изпитан метод за печелене на вниманието и събуждането на доза уважение сред околните. Кръстникът винаги казваше, че с добра дума и пистолет може да се постигне много, ала се съмняваме, че отивате на среща с револвер, нали? Той няма да е необходим, когато успеете да сглобите правилната серия от комплименти и покажете ясно, че компанията й е приятна и се оценява. Всеки може да каже на една жена, че е красива, но влизането под кожата й ще ви превърне в новия й господар. Дяволът се крие в детайлите, следователно ще се изисква от него да бъде на точното място в точното време и това да бъде по всяко време. Джентълменът казва правилните думи, може да накара всяка жена да се усмихне в най-тъжните моменти и дори успокоява само с присъствие, а това наистина са умения, които идват след доста опит и самоусъвършенстване. Постигнете това и ще можете да се похвалите със завоевания като Риана. Ясно е, че нито един джентълмен не би казал на една жена, че е завоевание, ама ние не сме джентълмени!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
глупсти
09 октомври 2015 | 14:20

до преди 2-3 дни писахте че ще се омъжва за някакъв черен ...даже семейството и мноо го харесвало ...дрън дрън...

p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
07 октомври 2015 | 19:41

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 23 САЙТОВЕ (НАЧАЛНАТА СТРАНИЦА Е ОБНОВЕНА) САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ------------------>p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g