Ровиш ли в телефона на твоята?

 

Няма да ти казваме, че това е долно и по принцип не е много яко да си нарушавате личното пространство с мацката до теб, независимо колко добре мислиш, че се познавате. Ние все пак направихме една анкета и ти ни каза своето мнение.

Всеки четвърти си казва, че изобщо не му пука чак толкова. И правилно. Какво пък чак толкова ще я дебнеш като дете дали прави нещо, или не.

И ето - всеки пети пък отговаря с една любима наша максима (не морица): "По-добре да не се дебнем, че ще се хванем!". Точно така си е. Софистицираните умници са казвали, че щом се появи съмнение, то трябва или моментално да бъде потушено като пожар, или да се откаже човек да се гмурка в детайлите. Защото, това го добавяме ние, след проверката може да се окаже, че текстурата, в която ще се гмурнеш изненадващо, ще е по-миризлива и кафява...

Има и такива, които си признават - 13.29% се изкушават понякога да видят съобщенията и логовете от обаждания на мацката си. Тук е моментът да отбележим: винаги можеш да пуснеш муха, че си й разгледал съобщенията, без да си го направил, и просто внимателно да наблюдаваш реакцията й. Разбира се, може да е и страшна актриса, но обикновено ако има какво да крие, веднага ще си проличи. Гузен негонен и с непрочетени съобщения бяга.

Хора на принципа са 11.81%, които са провели сериозен разговор с жената до себе си и са уточнили, че това си е лично пространство! Това е наистина добър и лесно изпълним вариант. На нас все пак отново ни звучи като интелигентна версия на "По-добре да не се дебнем, че ще се хванем!", но може проблемът да е в нашия телевизор. Мир и разбирателство да има!

"Много ясно!", заявяват спокойно 7.11%. И ние се досещаме, че там споменатото дебнене е издигнато на друго ниво. Такива хора обикнвоено ен се притесняват при всеки удобен случай да проверят какво и с кого прави жената поне по телефона си.

Други пък 6.44% казват, че проверката е висша форма на доверие, но само когато се сетят. Т.е. не са няк'ви параноици, но не пречи от време на време да видят дали няма нещо, от което да трябва да сменят тактиката.

Мързелът е единствената пречка за 6.04%, които наистина не могат да се накарат чак толкова да им пука за мацката. И, дори да ти звучи странно, на такива типове жените не кръшкат. А и да кръшкат, всички пак са си щастливи.

С двоен стандарт действат 5.77%, които си признават, че надничат в нейния телефон, но не давам тя да рови в техните

А около 5% са крайно откровени с изявлението "Не смея, не знам какво мога да намеря...". Може би така е най-добре, пичове!

 

Напомняме ти: ако не искаш да намериш нещо кофти, не търси!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!