С какво можеш да я впечатлиш

Все по-трудно е да се отговори на въпроса какво искат жените. Преди можехме смело да заявим, че със сигурност няма да върнат човека с добре изразени коремни мускули, но времената се промениха, човекът-преса пак е на мода, но отдавна не е свободният избор. Метросексуалните същества започнаха да пробиват повече от традиционния мачо и съвсем сериозно се замислихме за ситуацията у дома, сякаш отново щяхме да погледнем с надежда към платинения абонамент за Brazzers - там поне няма подобни изпълнения. Осъзнавайки сериозната и болезнена истина, липсват ни всякакви мускули, решихме да открием онези положителни черти, с които мъжът може да надделее в племето на анаболите и твърде изнежените и добре епилирани същества. Ето и някои нетрадиционни качества, които печелят пред аполоновата фигура.

Готвенето

Не знаем защо жената си мисли, че някой ще умре от глад, след като светът отдавна предлага доставка на благини по домовете. Как може да се раждат съмнение относно готварството, след като най-добрите на планетата с черпак и бяла шапка са мъжете? Вече не вярваме в посоката на мъжката любов през стомаха и от там към дебелото черво - на всичко е ясно, че мечтата на всяка жена е да консумира повече, без да й личи, следователно е възможна подобна симбиоза между мечо и неговото сладко изкушение. Господа, научете се да готвите, има жени, които все още вярват, че това е секси! Ако не намерите, елате да сготвите нещо в офиса, че ще изпукаме от глад! 

Някакви музикални умения

... различни от свиренето с уста на балкона, сватби и футболни мачове. Господата с китари и вокални заложби от клас "Колкото за два шлагера на караоке" печелят сериозно внимание на мечтателките в бара. Певческите заложби са били неизчерпаем източник за възбуждане на либидото и рефлектират моментално върху влажността на въздуха (наблюдава се значително повишение около женските екземпляри). Доказано е, че творците с китара получават всичко от своята избраница в леглото, благодарим на всеки американски филм, в който героят изпява една песен и изкъртва паркета в спалнята на музата си. Ние свирим на дайренце, ако някоя се интересува! 

Да бъдеш оправен

Преди технологията да поеме контрол, повечето от нас си спомнят редицата кръжоци по електротехника, механика и ядрена физика. Тенденцията и интересът се изгубиха бързо, което веднага се забеляза, защото дори смяната на бушони може да се превърне в истинско приключение. Жената обича да бъде закриляна и в повечето случаи трябва да има солиден гръб за облягане в подобни ситуации. Ако поне веднъж си правил основен ремонт на дома или си подменял крановете в кухнята, значи си готов за пускане сред самотните девойки вечер. Тук може да добавим и наложената тенденция и разделянето на задълженията: жената винаги отговаря за домашния уют, докато мъжът се старае да го държи в изправност. Повярвай ни, днес трудно се намират мъже, които спокойно да сменят дори и изгоряла крушка.

Джентълменът

Добрите отношения и правилното внимание към жената отдавна не могат да се класифирицат като вид изнежване, затова имаме копията на Джъстин Бийбър по улицата, както и ордата от незадоволени тийнки (просто няма надежда за човечеството). Нека не забравяме, че джентълменството няма нищо общо с купуването на цветя, то е форма на особено внимание и отношение към избраната, все пак напомняме, че с добра дума се стига до множествен оргазъм в спалнята. Добрият партньор и мъж владее дори правилният поглед, когато се обръща към нея и в това се крие отговорът на често задавания въпрос: "Как тази ще се мъкне с този п*тьо?". Ами, същият знае какво и как да й даде. 

Не си егоист в леглото

Винаги сме казвали, че лизингът е единственият и неизчерпаем източник на любов в леглото, а няколкото милиона лесбийки могат да го потвърдят. Дайте им едно шише вода и те ще поставят нов рекорд за оргазми в леглото. Мечтата на средностатистическия мъж е да се превърне в легенда, обикаляйки от уста в уста, но в никакъв случай не трябва да се игнорират и страстните целувки, както и бедрата, с които успя да счупи новите Rayban-ки. Все повече сексолози потвърждават една и съща истина - размерът не е от особено значение, когато опитът говори. Колкото и абсурдно да звучи, познаваме някои девойки, които се влюбиха истински след първата вечер в леглото. Нека не забравяме, че добрият секс може да победи и най-лошото първо впечатление, на което сме способни. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари
14 октомври 2014 | 18:18

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 17 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА ЧРЕЗ СТРАНИЦАТА С НАД 23 000 ПОСЕЩЕНИЯ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

Сър Пичук
14 октомври 2014 | 15:50

"Повярвай ни, днес трудно се намират мъже, които спокойно да сменят дори и изгоряла крушка." А още по-малко са жените, на които им дреме изобщо за домашния уют. Особено като се прибере начесана от работа.

3/4=
14 октомври 2014 | 14:32

0.75=75%=3/4

1
14 октомври 2014 | 14:31

3/4=0,75

3 ot 4 =
14 октомври 2014 | 14:31

75%

3 ot 4 =
14 октомври 2014 | 14:31

75%