Сексът в офиса не бива да се пренебрегва

Винаги сме смятали, че интимните връзки между колеги не свършват с положителни емоции и влошават обстановката. Не можем да отричаме и наличието на удоволствие, защото най-накрая имаш повод да накажеш секретарката на бюрото на шефа - част от нормалните неща в живота. Можем да го отричаме или подкрепяме, но това няма никакво значение, тези дела се случват всеки ден в поне един офис. И докато американските социолози разкриват тъмните тайни на работодателите, ние се опитваме да избягаме от тежката критика, защото това може да бъде много полезно.

Забранено е! 

Да, фирмите са помислили за отношенията между колегите. Дори и сред служителите на градската тоалетна могат да се открият такива правила, но фактите са си факти - колегите намират начин, за да бъдат заедно и рядко управата може да се намеси. По-забавната част се изразява в прикриването на връзката и егото на задоволената секретарка или шефчето, което от няколко години не е изпитвало удоволствието на оралната любов. Някои жени живеят, за да се похвалят с музикалните си завоевания, а някои мъже се опитват да компенсират пропуснатите ползи. 

Не може да бъде избегнато

Рано или късно ще станеш жертва на служебните удоволствия. Кръговратът на живота изисква подмяната на служебните проблеми с домашни и с тях започва споделянето. Осъзнаваш, че колежката те разбира по-добре от жена ти и дори си бръсне краката през зимата - сигурен знак, че има интерес. Времето за изпразването на смисъла обикновено е малко след края на обявеното работно, когато в офиса остават ограничен брой хора и територията отговаря на изискванията. Чували се шумът от падащото дърво, когато в гората няма никого? Същото важи и за куикито - не се е случило, ако няма доказателства! 

Шпионката

Професор Гари Пауел смята, че този вид отношения разрушава всяка работна позиция. След финикийските знаци, размяната на сексуални услуги в полза на кариерното развитие се превръща в проблем и повод за излишни нерви сред по-грозните колеги а.к.а. нас! Удоволствието от този акт води до колективното нещастие и оронване на морала в една фирма, следователно не се препоръчва. Мъжът е обречен да се сближи с жената, която познава неговия... "вкус". Изкусителката е експерт в изпразването на глави и спокойно може да манипулира своето началство по въпросите, които засягат пряко нейната работа. В социално проучване се оказало, че около 63% от нежния пол спи със своето началство в замяната на привилегии, които до сега са липсвали и само 10% от тях са отказали подаръците, защото вярвали, че събитието можело да прерасне във връзка. И после се чудим защо все още има икономическа криза - жените са виновни! 

Принуден си...

Всяко фирмено парти завършва с обичайните заподозрени и техните единствени истории в живота, както и "Какво прави котката, когато ме няма". Алкохолът многократно е спасявал животи, а в този случай дори може да бъде повод за създаването на такива. Социолозите потвърждават, че мъжкото съсловие е най-грешно именно около коледните празници. По Коледа трябва да се случат чудеса и за леля Ванче от счетоводството, която толкова се старае да направи добро впечатление. Господа, изпиваме три големи и нека това ни отсрами за миналото коледно парти, когато някой свърши нещо голямо в женската тоалетна (знаем кой си). 

Табу е

Дори и да се преследва като поп-фолк фен на концерт на Rammstein, сексът на работното място е приятно изживяване. Никога не сме вярвали, че забраните са нещо положително, колкото и да се грижат за нашето здраве. Алкохолът също е забранен, но колко от Вас ще кажат, че им е навредил в някои трудни моменти? Забраните са изкушения, а изкушенията трябва да се задоволяват. Главоболията идват по-късно, когато се допускат теориите за знанието на други колеги или евентуалните последствия от отворените усти. Не сме казвали, че удоволствието е безплатно, нали? 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари
23 октомври 2014 | 19:17

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 17 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА ЧРЕЗ СТРАНИЦАТА С НАД 23 000 ПОСЕЩЕНИЯ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

kraci
23 октомври 2014 | 15:48

dobpe