Сестрите Уилямс са бухали нацепин

След като сестрите Уилямс осъзнаха, че паролата "Tainoobichamkondio" не може да ги спаси от руските хакери, официално решиха да запазят мълчание и да отричат до последно, че никога не са взимали допинг по време на състезание и след това. Всички употребени съставки като оксикодон, хидромофрон, преднизон и метилпреднизон, са само хранителни добавки за туширане на страничните ефекти на една друга и все още не толкова известна "хранителна добавка". Лично ITF признаха, че все повече роднини и приятели на известните спортисти прекарват по седмица в Бургас, за да набавят достатъчно от родния "Нацепин". Сестрите продължават да отричат, но видни батки разгледаха снимките на Серина от плажа и дадоха експертното си мнение:

"Значи, батка, с невъоръжено око мога да ти кажа, че Серина буха и се цепи като фасадна мазилка на земетресение. От мене лично не е купувала, ама на украинчетата продавах и откакто са мои клиенти, имат само една загуба.", сподели квартален дилър на въпросната добавка. 

Употребата или бухането на въпросния медикамент все още не може да се засече от ITF, но някои гайгерови броячи отчитат вредни гама лъчения, когато атлетът пребуха или смеси с мастика. Страничните ефекти на нацепина варират от бурно окосмяване под езика до улавянето на радио с уши. В кръвта на сестрите Уилямс може да бъде открити конски хормони, както и добавка за вдигане на октановото число, разработена лично от пернишки био инженери и севернокорейски химици. Важното е, че след изясняването на скандала можем да си отдъхнем, защото в тениса не бухат само момчетата и момичетата, които гонят топки, както и леля Ванче, която мете корта след всяка игра!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
17 септември 2016 | 21:30

Чапло №3, вън от мъжкия сайт!

.
17 септември 2016 | 11:12

Много добра статия, доста се смях. Не гу слушайте глупака от коментар номер едно. Сигурно лъска бастунята на филми за заирски планински горили по енимъл планет.

Батка
16 септември 2016 | 10:01

Бухайте НАЦЕПИН !!! Е не смях се като хамав добре, добре разсмяхте ме !!!

man
15 септември 2016 | 19:32

Спрете с наркотиците моля ви... Баси тъпият сайт сте вече, не се търпи. Чудих се кога ще ви изтрия от букмарковете, днес успяхте.