Сигурни методи за съкращаване на всяка връзка

Отдавна сме установили, че разстоянието между един мъж и една жена е само няколко светлинни години - ние се намираме на Марс, те са позиционирани на Венера. Природата допуска и някои изключения - няма как да обясним мъжете с женски характер. Фактът, че всеки от нас е уникален по свой начин, превръща хората в социални същества, търсещи начин за задоволяването на консуматорските нужди. Има дами с влечения към забавните хора, някои бамбини се впечатляват от мускулистите хора и някъде там позиционираме жените с нелепата мания към корейците - PSY ще бъде много обичан в България. Вкусовете на мъжката аудитория са малко по-общи и се разделят на три вида: блондинки, брюнетки и червенокоски. Какво е общото между трите вида? Те винаги намират най-краткият път до сърцето Ви, а с правилните селекция от въпроси са готови да направят една бърза аритмия. След кратка консултация с учените от БАН и група кардиолози, които отрекоха да са плащали за дипломите си, установихме кои са най-дразнещите вербални атаки, маскирани във въпроси, предоставени от нежния пол. 

Любимите въпроси от Гестапо

Преди да се появят жените, мъжката хигиена се е свеждала само до едно правило - "Не използвай едно бананово листо два пъти!". Няма да ходиш на гости? Нямаш нужда от нови чорапи, старите ще свършат достатъчно работа. Използваш една и съща хавлия втора седмица? Какво пък, нали си чист, когато се бършеш в нея. Дълбоко в душата ни е закодирано правилото на истинския абуриген. И след като оправяме леглото си само, когато сме сигурни, че ще имаме женска компания през нощта, няма как да се променим за един ден. Отдаваме огромна почит на човешката еволюция, която е изгубила милиони години, за да ни свали от клона, ала сме спокойни - никоя жена няма толкова време за превъзпитание. И точно тук се раждат най-важните въпроси като "Защо мръсните чорапи са там?", "Защо чиниите не са измити?", "Защо има клечки за уши навсякъде?". "Защо" е думичка вълшебна! Как точно да обясним, че навиците са с нас от 40 години, докато тя ще прекара максимум 6 месеца в бърлогата на звяра... 

Постоянните проверки

Дори и когато сме обвързани, ние пак сме свободни. Природата ни е проектирала така, че винаги да сме готови да продължим рода, да засеем семето в друга нива и да бъдем ходещите донори на ДНК матерал. Така работят и всички останали бозайници - ние не сме по-различни. Наличието на интелект може да бъде оспорвани в много случаи, но изневярата винаги ще бъде личен избор. Това означава, че няма нужда да проверявате телефона ни - някои от нас гледаме порно там, а за него ще говорим малко по-късно. М-да, може да флиртуваме, може да правим комплименти, че и да се "подмазваме", което не правим, ала това не означава, че след малко смятаме да направим едрогърдата секретарка дива и щастлива - имаме качествата, избираме да НЕ ГО правим. Какво изпитваме, когато започнете с лудите проверки? Предателство и липса на доверие. Вашите телефони и профили също не са китка за мирисане, избираме да не си причиняваме този емоционален тормоз. И какъв е смисълът от цялата изненада? Всички познават бутона "Delete" и знаят как да го използват. 


Проследяването

Господа, жените стигнаха следващото технологично ниво. Много скоро ще произведат и SkyNet. Употребата на проследяващи устройства и вреден софтуер стана с толкова приятелски интерфейс, че мобилният Ви телефон ще казва къде се намирате, закопчан ли е ципът Ви и колко точно сте похарчили от заплата си по колата. Все по-често разбираме, че приятелите  в рибарска "командировка" ще пазят домашния уют с любимата, след като са открили въдиците натрошени, а до тях лежи снимков материал с доказателства. В ядрото на мъжкото съсловие всички крием някои малки лудости: някои гледат MILF-ки, други ходят тайно за риба, а трети "работят" извънредно в офиса с любезното съдействие на CS:GO. Лишаването от тези сладки грехове е причината за толкова много мъжки самоубийства. 


Това е просто една тъпа игра

Ако сте имали удоволствието да попаднете на Дензъл Уошингтън и "Мъж под прицел", тогава със сигурност помните и великата мисъл: "Човек е творец във всичко, което прави.". Някои от нас се стремят към автомобилното съвършенство, други прекарват няколко години, за да вкарат Chesterfield в Шампионска лига и някъде там идва мъжкият клуб по оригами - доказателството, че жените все още кастрират мъжете си. Замисляли ли сте се защо мъжете са по-добри във всичко? Ние влагаме страст в основните си занимания, използваме кунг-фу, за да нарежем салатата, дразним се на малките детайли, които бъркат в очите ни, не спим спокойно, когато не сме близо до чистото съвършенство. И точно това ни побърква. Думи като "Това е просто" внасят повече смут в силата, отколкото контрольорка в 204. С тях само се доказва, че ние сме от тъпите хора, които си губят времето с нещо безсмислено, вместо да ходят по мола и да гледат обувки. 

Порното е равно на изневяра

В началото на седмицата показахме едно интересно изследване с интересни резултати - розовите филми не причиняват абсолютно никакви щети. Оказа се, че жените не са точно такива невинни ангели, за каквито го мислим и благодарение на интернет можем да видим някои от най-лудите сексуални фетиш - кой нормален човек пише любовна поема за Бойко Борисов (да, видяхме такава). Добрата новина е, че нито една жена не може да надникне в горната ни глава, не може да разбере какви са сексуалните ни фантазии, дали си мислим за друга жена, докато сме в леглото и какво точно мислим на секретарката. Някога ще се изобрети такава технология, но все още сме в безопасност. Знаете ли какво казват жените, когато ги попитат дали фантазиите за друг мъж в леглото са изневяра? Отговорът е: "Моето тяло е с моят мъж в леглото, аз извършвам полов контакт с него, а какво си мисля, изобщо няма място в темата. Как изневерявам, когато спя с него?". Дами, това задоволително ли е? Ако трябва да дадем някакво особено качество на порното, това ще бъде предпазителят от изневяра. Приемете факта, че не винаги сте способни да задоволите и горната и долната глава.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
V
30 март 2016 | 22:17

Все едно и също търкаш, бе, не се ли протри вече?

30 март 2016 | 17:08

"абУриген"