Синдромът на белия рицар

Казват, че джентълменството е мъртво, че истинските мъже не съществуват и практически сме обречени да не разбираме нито една жена, когато тя се опитва да направи намеци за своите чувства, намерения и евентуално за бъдещи полови ангажименти. Господа, трябва да признаем, че благодарение на горните твърдения, всички ние страдаме от един порочен синдром. Същият е известен на света като "Синдромът на белия рицар". Това е историята за всеки един добродушен амиго, който по някакъв начин е искал да помогне, да подаде ръка на змията жената и да бъде добър, защото просто е усетил, че това е липсващото парче от пъзела. Преди да разпънете своята пелерина, да яхнете жребеца и да хукнете към замъка й, позволете ни да разкрием падението на белия рицар, защото преди много време ви напомнихме, че добрите момчета свършват първи

1. Да се влюбим в кучката дамата

Жените са красиви, луди и перверзни. Съчетанието на тези три качества е напълно достатъчно, за да се влюбваме всеки път, когато само се усмихнат, а зад светещите им очи се разкриват сцени от най-горещите еротични фантазии. Очите, Чико, те никога не лъжат. После можете да добавите красивото и изваяно тяло (по-своята най-гореща фантазия) и след това да си представяте усещането от множествения оргазъм, който със сигурност предстои в близкото бъдеще. Истинският бял рицар е готов да си даде душата, за да бъде обичан от принцесата на неговите мечти. Единственият недостатък в тази нежна поезия е, че всичко това е демо версия. Една жена е красива, докато не е сигурна, че сте неин, а след това започват да се отварят и всички кръгове на ада. 

2. Да спасим кучката дамата

Този прекрасен момент идва, когато разберете, че всеки е нещастен по свой начин. Личната трагедия може да е достатъчна, за да напишем следващите няколко сезона на "Дързост и красота", както и да успеем да напишем една нова книга от нюансите на пергаментовото кафяво. За всичко е достатъчно да чуем историята на живота й, да разберем за нещастното малко момиченце, което е имало трудно детство и било тормозено от мама. Да осъзнаем, че същото е станало дебеличко, след като депресията го е налегнала и на финала да спечели Оскар за ролята й относно загубата на най-големия си диктатор. Можете да чуете драмата на героинята на сивото ежедневие - онази с няколко кредита и никакви приятели. Понякога можете да се срещнете и с онази, която просто никога не е получила малко нежност и е била използвана отново и отново. Само толкова е необходимо, за да се събуди синдрома "Да спасим кучката" "Да спасим тази благородница". И всичко това не се поражда от факта, че започвате да си фантазирате счупването на спалнята, а просто, защото някъде в дълбоко във вас се открива човешката страна. Нека не забравяме, че благодарение на всичко това, мъжката солидарност може да съществува. 

3. Да направим кучката дамата щастлива

Можете да отворите райската порта, но само ако сте изпълнили две условия:

1. Да сте намерили щастие в собствения си живот.

2. Да сте донесли щастие на други.

Поне в това са вярвали древните египтяни, които очевидно са живели достатъчно добре. Верни на тези закони, вие също се опитвате да накарате избраната на вашето сърце да се усмихне. Предлагате себе си за поста клоун-нинджа и вършите добра работа, разкривайки малко по-розовата страна от живота. Всичко изглежда толкова прекрасно, че сте сменили белия жребец за еднорог и препускате през прерията, без изобщо да се притеснявате от последствията. 

4. Да изпълняваме желанията на кучката дамата

Не тайна, че жената може да отнесе цяла империя с едно копринено докосване - историята пази достатъчно такива доказателства. След щастието и множествения оргазъм идва време и за тази част от връзката. Съвместното съжителство изисква от вас да бъдете до нея, да помагате, защото тя не може да се справи сама или поне така казва. Ще ремонтирате лаптопа, ще й помагате, когато има повече работа и дори ще измиeте чиниите, защото наистина смятате, че тя не е длъжна да го прави. Всички тези добродетели се правят от любов, а на финала завършват с нацупена кифла, която още не може да разбере какво точно иска. 

5. Да се променим за кучката дамата

Не си мислите, че сте съвършени, защото я правите щастлива чрез слугуването. Модерната жена може да ви моделира, манипулира и експлоатира до краен предел, докато вие продължавате да живеете в илюзията на щастието. Белите рицари падат първи в боя - те са по-лесни за стрелците. Един ден ще се лишите от бляскавата си ризница, ще спрете да ходите на фитнес, защото тя не иска да остава сама. Ще започнете да ходите само там, където тя иска, а вашите хобита ще струват точно толкова, колкото и мнението ви за настоящата ситуация. Истината е, че вие се превръщате в същество, което никой друг няма да хареса и по този начин ще гарантирате сигурност за кърлежа партньорката си. Тя ще е сигурна, че никой няма да ви хареса с бирен корем и двойна гуша, ала никога не е късно за промяна. 

6. Да си мислим, че сме щастливи

Какво се случва след това? Нека започнем с добрата новина - сексът ще е по-голяма рядкост от слънчево затъмнение. Всяка сутрин ще започва със скандали, нацупване и тъпия поглед на милото, което се усмихва точно колкото и Кими Райконен, когато бъде дисквалифициран от състезанието. Разбира се, проблемите ще бъдат нищожни и ще започват и свършват с "Нищо". Можете само да си мечтаете за нормални отношения и лично време за вас. Забелязахте ли колко щастливи можете да бъдете, докато сте в командировка и не ви се налага да виждате надзирателя на тъмницата. След като вече сте в тази връзка, можете да изчислите и колко пъти на ден се сблъсквате с мрънкащото човече. Приятни забавления! 

Искрено се надяваме, че ще се замислите за следващия път, когато изпитате тези специални пориви!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
14 август 2015 | 13:27

Браво к3, точно казано! Заглавието е подвеждащо, би трябвало да е "Синдрома на путьото".

14 август 2015 | 13:21

Ако някой мъж защити мъж, това е мъжка солидарност. Ако някоя жена защити жена, тя е "безкрайна феминистка".

k3
14 август 2015 | 12:41

Много мъже се оставят да ги въртят на малкия пръст. Те и мацките не харесват някакви путьовци и нагаждачи без характер

12 август 2015 | 19:23

Джак Изкормвача шета тук във здрача.Скрийте се, женички, залоствайте вратички! Men.bg затворете и Богу се молете! Джак Изкормвача във статия изскача, с наточени ножове готов е да ви пори.Зад рицарски доспехи намерил е утеха. Джак Изкормвача е Дявол във атака.

11 август 2015 | 23:01

Джак изкормвача го е писал.

11 август 2015 | 16:42

тцЪ, тази статия е подарък за теб. Тя ще те компенсира за липсващото перо на... Наздраве!

11 август 2015 | 14:38

Дани, май не ти е провървяло през лятната отпуска.

p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
11 август 2015 | 14:11

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 14 САЙТОВЕ (СТРАНИЦИТЕ СА ОТНОВО ОБНОВЕНИ) САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ------------------>p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g