Слънчев бряг ще се превърне в най-голямата библиотека на Черноморието

След като стана ясно, че някои нощни заведения в Слънчев бряг са пострадали след нощната акция на вицепремиера Валери Симеонов, посетителите на курорта започнаха да страдат от факта, че музиката трябва да приключи точно в полунощ. Имайки предвид факта, че много заведения по света приключват нощните изяви до 2 часа след полунощ.

Подобни преживявания са документирани в Кавос, както и в някои други курорти, където мястото е толкова ограничено, че просто няма как да изпуснете и карфица. Имайки предвид факта, че повечето заведения се намират близо до хотели, спазването на закона става все по-трудно и почти невъзможно. В резултат от тези леки търкания между власт и собственици на нощни заведения, някои хора решиха да предприемат драстични мерки и да запазят клиентелата си в един от най-горещите и "страстни" месеци. Какво е решението? Слънчев бряг ще затвори своите нощни клубове, които от много време са се превърнали във филиал на Содом и Гомор, а на тяхно място ще се появят читалища, библиотеки и дори клубове по различни интереси като шах, математика и други. 

"Имайки предвид колко поправителни изпити имам, не бих отказала място, където да седна и да поуча на спокойствие. Все пак септември наближава и не искам да ме изгонят от общежитието, което е точно до нощния живот.", заяви Петранка 2-ри курс от УАСГ. 

Преобразуването на курорта ще започне след проверките, а книгите вече са тръгнали към Слънчев бряг. 

"Повишаването на интелекта е основна цел на това правителство и точно върху това ще се работи през следващите години.", заявиха официални говорители от министерството на туризма. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!