Sony казаха на Крейг да млъкне

Миналата седмица говорихме за Даниел Крейг и неговият доста отрицателен подход към последния му филм. Звездата призна, че предпочита да пререже вените си, отколкото да се снима в още един филм. Разбира се, това не е най-качествената реклама за Sony, което мотивирало изпълнителните директори на компанията мило да кажат на актьора, че е време да млъкне.

Според източници на New York Post, Крейг смятал, че е много по-голям от филмите за Бонд и следователно има нужда от други филми, които да изградят ролята му като много по-сериозен актьор. Източникът твърде, че нервите идвали, защото Крейг не е имал добра лента от последния си Бонд, което го накарало да вярва, че именно този филм е неговото проклятие.

Други източници твърдят, че актьорът е пострадал доста сериозно по време на снимките, имал нужда от операция, но снимките са продължили до последно. Към това трябва да се добавят и разнообразните проблеми със сценария - актьорът се карал постоянно със своите колеги. Последният епизод е направен със сценариста Сам Мендез, който успя да превърне Skyfall в един от най-добрите и доходоносни филми за Бонд, но се оказва, че този път са имали много трудности. Можем спокойно да се сбогуваме с Даниел и ще се надяваме, че следващият Бонд може да е още по-сериозен. Очаквайте филма по кината след 26 октомври.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
льольо
14 октомври 2015 | 17:32

как ще го накарат да спре да мрънка? С дело ли ще го заплашат, мейл ли са му пратили да го помолят, мутри ли сам у пратили ..

p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
14 октомври 2015 | 17:05

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 22 ОТ 45$ ДО .....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ------------------>p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

13 октомври 2015 | 14:08

Sony са платили за филма, следователно ще го накарат да спре да мрънка против него, какво точно искаш да ти напишат хората? "Крейг, млъкни?"

льольо
13 октомври 2015 | 12:28

и в цялата статия освен в заглавието нито веднъж не се споменава сони и нито веднъж не става ясно какво и как точно са му казали да млъкне .. явно съм мноу проЗД, но не схващам как заглавието кореспондира със съдържанието на статията ..