Споделеният оргазъм е символ на силната връзка

Сексът е едно от най-приятните занимания, с което двама души могат да ангажират времето си. Понякога се случва случайно, друг път е мотивирано, а в затвора остава нежелано. Редица поети са казали, че чувствата са истински чисти, когато на сцената се качи и любовта. Последното попада в компетенцията на колежките и по тази причина ще го оставим на тях. Продължаваме да твърдим, че жената трябва да стане жертва на множествения оргазъм, но някъде там във връзката съществува споделеният оргазъм - двамата да пресекат линията по едно и също време. Едновременният оргазъм при жените винаги може да бъде символ на споделената любов, докато за мъжкото съсловие може да е леко разочарование - мнозина искат да стигнат до 2-цифрената сума от щастливи мигове. Въпреки различните интереси в това начинание, много дами искат да споделят своя момент с любимия. След кратка консултация с учените от БАН, получихме следните решения на този свещен казус:

Половият контакт на ръба

Всеки от нас е достигал до този приказен момент, в който е на ръба на възможностите си и броени секунди остават преди експлозията на шприца. Има най-различни техники за успокояване и забавяне на темпото. Овладяването на нейното тяло е една от най-важните мисии на този етап. 


Повторението е майка на сексуалното щастие

Статистиката показва, че един мъж има нужда от 3 до 5 минути, за да достигне оргазъм. Жените имат нужда за 12 - 14 минути. По груби изчисления ще се налага да дойдат и двама съседи, преди да дойде нашият ред за финал. Ако си от онези хора, които смятат, че твоята жена е твоя и ничия друга, тогава ще трябва да се повтаряте като стар турски сериал по кабеларката. Какво може да направите? Има алтернативни щастливи методи като оралната любов, стимулирането на някои части от женското тяло и други възбуждащи стратегии, които да ви помогнат за синхронизирането на вашият часовник. Ако пък направите чудо и милото настръхне и ви стисне ушите с бедра, тогава вече започвате да водите с 1:0 в леглото. 

Завършващите движения

Не си представяйте Кеч Мания или фаталитито в Mortal Kombat! Говорим за любимите секс пози на милото. Има много такива, създадени именно в полза на жената. Такова приключение може да бъде мисионерската поза, както и добрата стара краварка, добави и стимулирането на оргазма и е повече от сигурно, че имаш всички шансове да стигнеш до сексуалния връх. Има пози, в които жената може да финишира по-бързо от Хамилтън в Мексико, както и такива, които превръщат мъжа в инжектор на 2-тактов мотопед. С това тук започват опитите и идеите. 


Изкуственият

Със сигурност в спорта има достатъчно забранени вещества и усилватели, които човек може да използва, но в леглото всичко е позволено, стига да не те убива. Виаграта притежава доста негативни ефекти и затова идва с лекарски предписания. Употребата на любовните треперещи изкуствени членове не е престъпление. Те могат да треперят по определени и в определени части от женското тяло. По този начин удвояваме удоволствието и съкращаваме времето. Щипка перверзност прави чудеса в леглото и после мусака в кухнята. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
eRevollution-България
01 ноември 2016 | 13:10

Оналйн стратегическа, военно-икономическа, гео-политическа игра. Бъдете президент, депутат или партиен представител на своята държава. Бъдете силен военен или икономически магнат. Помогни на страната си и на нейните съюзници да превземат света. Съдбата е в твой ръце! Присъеди ни се сега - h t t p s : / / g o o . g l / M W K k l v

p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g
31 октомври 2016 | 19:54

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 23-46 ОТ 69$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ОБНОВЕИЯ САЙТ(НАД 50 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g --------->ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE