Стареенето е нещо полезно

Научни изследвания показват, че човешкото същество става все по-сексуално с годините. Колкото повече свещи поставяте на тортата за рождения ден, толкова повече занимания ще имате под чаршафите. Изобщо не искаме да говорим за тортата на Лили Иванова, активността под чаршафите и останалите подробности. Осъзнаваме само, че на нейната възраст ще сме или вече твърде жалка картина или ще се молим на някоя сестра да смени подлогата. Няма смисъл да говорим за жените, които всяка година преоткриват сексуалната революция и пишат най-жестоките писма в категория "ИЦ", а искаме да хвърлим малко светлина върху онези люде, които се подготвят с историята "Някога бяхме млади, красиви и какво ги правихме рускините!". 

Сивият фактор

Жените са способни да побеляват по-бързо и с това да затвърдят позицията си в Cougar Club. Статистически е напълно в реда на нещата; жената прекарва около 80% в истерия и викове с Вас, децата, свекървата, кучето, котката и за тренировка на гласните струни. Понякога изпитваме моменти на съжаление към всяка майка, но те бързо минават. Мъжете, от друга страна, влизат в сребърния клуб постепенно. Не е нужно да се подготвяте за кризата на средната възраст, защото това е началото на нещо красиво. Прическата, дори и най-късата, може да бъде белег за присъствието на улегнал, добре възпитан и внимателен мъж с концентриция на огромно женско внимание. Не си мислете, че Хю Хефнър е секс символ, защото има милиони, нали? Като се замислим, милионите може да са единствената причина, ама това е друга тема. 

Най-накрая можем да си отдъхнем

Идва един период от време, в който изобщо няма да Ви пука за външния вид. С годините ще предпочете биреното коремче пред пресата, защото няма да има кой да натяква, освен жената и децата, които броят дните до гушването на босилека, за да може да вземат семейните ниви и панелката в Обеля. По тази причина ще започнете да се храните по-вредно, да пиете малко повече и да се надявате, че няма да стигнете до пенсия, за да не се излагате пред децата и да не бъдете във финансова тежест. Един килограм пилешки крилца с пакетче майонеза, две големи свински пържоли с повече сосове и кило вино, за да приберем всичко това в корема, моля. Правителството може да си спести скромната пенсия от 200 лева, защото ние караме по магистралата към ада а.к.а. участъкът между Пловдив и Пазарджик за разбиване на амортисьори и камъни в бъбреците. 

Ще казвате това, което искате

Има три сигурни фактора във всеки живот: смъртта, данъците и пенсионерите с цветен речник. Колкото повече остарявате, толкова по-голямо влияние и внимание получавате от всички, следователно ще Ви допадне идеята да теглите три майни на касиерката в банката, защото е решила да Ви чете морал, ще можете да кажете на малкия сополанко да става от завещаната Ви седалка в трамвая и дори ще можете да звъните на полицията, когато съседа от долния етаж се изпусне по-шумно в банята. Животът може да е хубав, просто трябва да остареем още малко. 

Гардеробът

Най-накрая ще можете да обуете сандалите, късите шорти и рибарската жилетка с много джобове, без да приличате на нещо, което е излязло от колаборацията между Уолт Дисни и Гай Ричи. Плетените обувки ще бъдат ваш любим аксесоар! Изберете всички дрехи, които не можехте да носите през последните години и се пригответе за едно ново начало.  

Пенсионирането

За нашето поколение е твърде късно да се мисли, освен ако не сте спечелили 6-цата от тотото или нямате планове за обирането на банка. Ако сте от вторите, обадете се в редакцията, защото можем да помогнем с носенето. Какъв точно е животът на родния пенсионер? Денят започва да се разделя на събития като сутришна бира и гледане на глупава телевизия, обяд, следобеден сън, турски сериал и консумация на твърд алкохол. Между тези две неща се промъква и идеята за странични занимания като белот, клюкарене, гледане на мачове и чоплене на семки. 

Секс

Не искахме да навлизаме в такава дълбочина, но американските социални работници споделят, че в старческите домове все повече хора зарязват играта на бинго и се отдават на далеч по-интересни хобита. Въпреки санкциите и правенето на забележки, старците били полово активни и изобщо не смятали, че им е минало времето. Кои сме ние да ги съдим? 

Дразненето

И вие чакате деня, в който ще можете да отидете рано в магазина и да пречите на всички служители, които закъсняват за работа. С нетърпение очаквате безплатната пенсионерска карта за градския транспорт, с която ще можете цяла седмица да обикаляте града и да се блъскате в хората, обяснявайки им, че сте стар и измъчен човек, докато те мълчат и Ви псуват на ум. Ще имате правото да пререждате всички на опашките и после да забравяте какво точно чакате. Най-доброто предстои, просто трябва време, за да го осъзнаете! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!