Статистика на свалките  и какво ще те доведе до японски очила за дъжд

Целта на всяка една среща е свързана с възможността за креватни акробатики и още много други щастливи подробности. Единственият проблем е, че много често може да кажете тъпата шега на финала и да видите как шансовете си отиват с първото такси. Ето защо група учени са решили да изчислят всички положителни страни на първата и всяка следваща среща за евентуални успехи. Според проучване на хората от Dr. Ed ще даде един от най-важните отговори по темата. Отговорите са дадени от 500 европейци и 500 американци, следователно отговорите могат да бъдат приложими за всички. Ето до какви заключения са стигнали господата:

Междувременно в парка на любовта в Южна Корея!

Най-предпочитаното градско място за секс е парка/гората/градината. Повече от 26.1% са заявили, че именно там падат дрехи, задръжки и листа, което няма нищо общо с блудкави песни за падащи листа и виещи вълци. Второто най-предпочитано място остава колата, а аудиторията, която стиска здраво ръчната е около 16.7%. Далеч на трето място се нареждат хората от Черноморието, които маскират свалянето на ципа с музиката на щурчета, комари и други летящи заглушители. На последно място в класацията е офиса, а това наистина ни разочарова. Едрогърдата руса секретарка можеше да се смили над нас по-често и без друго служебният алкохол рЕзко намалява. 

Кой не е пил горещо кафе в GTA San Andreas?

Имайки предвид, че мъжът се възбужда с 64% повече от жената, изследователите са използвали скала от 1 до 7, която класира мъжете и жените. Либидото и на двата пола е най-висока именно след среща (5.4 за жените и 5.6 за мъжете). Следващата висока точка е след годишнината, където и двата пола дават висока оценка (5.5). Може да си го представяте като един изключителен момент - счупените чинии, прегорената мусака и малката пирамида от чорапи не я е изгонила! И на трето място е рождения ден, когато любимата води само с една стотна (или 5.4 на 5.3). Колкото и да вярваме, че във фитнеса може да се случи някоя гореща оргия, изследователите казват, че оценката при жените е 3.3 и евентуално 3.9 за мъжете. Както винаги, ние сме готови да се жертваме за каузата. 

Ако искате да покажете 24-битовия аудио процесор и сериозен музикален вкус, трябва да се фокусирате върху някои от следните жанрове:

16.7% залагат на R&B или Soul. Следващото музикално предпочитание е Easy Listening с 12.1%, а на трето място ще заложите на Jazz и Smooth Jazz - 9.9%. На последно място с едва 2.7% се предлага и електронна музика. Шушана не влиза в класацията, нито Хабиби или други произволни парчета. Ако гарнирате любовния плейлист и с малко червено вино, шансовете да се издигнете като новоизгряваща  поп-фолк звезда на силиконови инжекции стават доста сериозни. 

 

Някои от най-големите убийци на страстта остават следните артикули в спалнята: мръсните чаршафи, старите чорапи и юрганът на футболен отбор. Положителните също са изкушаващи и включват готварски умения, желанието за правене на закуска и особено изненадващото присъствие на сутрешна ерекция. Ако нищо от изброеното не помогне, мотивирайте себе си с червено вино, суджици и други малки радости от живота - чували сме, че PornHub пускат и безплатен премиум достъп за тези мъчителни 24 часа. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!