Стиви-О с нови каскади

Стиви-О беше освободен по-рано този месец, след като прекара само 8 часа от своята месечна присъда в затвора, защото се покатерил на кран, за да протестира срещу компанията "SeaWorld". Членът на Jackass побърза да се върне към това, което прави най-добре - каскадите. Неговата нова идея веднага може да ви впечатли мнозина не само със забавените кадри, но и с качество на изпълнението. 

Стиви прави задно салто, бълва огън и пука балон с краката си, за да изгаси пламъците. Следва приземяване и поливане с останалата вода от балона, която потушава последните пламъци. Колкото и лесно да звучи, Стиви успява да го направи на 9-я път, което означава, че поне един път са се намесвали хора с пожарогасители. Длъжни сме да отбележим, че имитирането на каскадата не е препоръчителна, защото виждате какво правят професионалистите. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
29 декември 2015 | 17:24

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 50 ОТ 75$ ДО .....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ------------------>p e c h e l i o n l i n e. o v o .bg------------>ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE