Студентски град поставя КПП на входа

След като бизнесът предложи нова идея за регулирането на софийски трафик, общественото мнение веднага се разпали като високооктаново гориво. Новото предложение към кметицата на София е обвързано с допълнително таксуване на всички автомобили, които не са със софийска регистрация. Това означава, че в следващите дни може да е много възможно да видим много претоварени хора в КАТ, които сменят номера. И докато всеки човек започва да усеща леката столична дискриминация, млади и будни студенти решиха да покажат, че подобни изпълнения не биха могли да минат толкова лесно. Студентски град обяви, че ако този закон бъде приет, лично те ще поставят КПП на входа и ще таксуват всеки автомобил, който е със софийска регистрация. Причината?

Повечето студенти най-често идват от други градове и обикновено използват старите семейни автомобили, но всеки път, когато се опитат да паркират пред общежитието си, има достатъчно автомобили със софийска регистрация, които им пречат. „След като Студентски град е за студентите, настояваме всички автомобили със софийска регистрация да бъдат таксувани или да паркират в околните квартали и да идват с автобуса!“ – заяви Пешо, студент от техническия университет.

До този момент става ясно, че студентите получават студено рамо от абсолютно всички и не могат да открият истинската любов, докато младежите с професия „син“ паркират мощните возила и събират младите и напористи студентки. Поставеният контролен пункт ще изравни силите и ще помогне за по-сериозния избор. Младите са единодушни, че Camaro-то на Фики Стораро ще може да влиза без никакъв проблем, след като всички знаят, че човекът не може да се държи дълго време на крака и ходенето пеша може да забави участието му. Община Перник също смята да въведе забрана. Жителите на град Перник са готови да се разбунтуват и се заканват, че ще “трошАт“ всичко, което не е от VAG-групата!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
m markov
07 декември 2015 | 09:53

Ами да си направят студентско село в провинцията,техните мизерии ги чистят с моите данъци,селяни прости,само секс и наркотици знаят.

наблюдател
06 декември 2015 | 17:36

Естествено това е град на студентите и те са там народът, те трябва да решат и това е тяхно право, същото трябва да направят и останалите селища в България. И напаво да разпуснем държавата, то е ясно, че това ще стане, ако се слушат предложенията на дребни и ограничени хора от София.

Данаилов
05 декември 2015 | 00:10

Go cry to dady!

04 декември 2015 | 16:36

Go Cry to Mama

Данаилов
04 декември 2015 | 16:19

И аз ли съм мишка, като не виждам кой е автора на статията? Някой май не носи на критика...

...
04 декември 2015 | 12:10

студентски град вече не е студентски ... живеят семейства,баби,дядовци всичко.... и няма място,а кой от къде е има ли знаечение... От България сме всички с един манталитет ...

04 декември 2015 | 10:41

Ти не можеш да четеш, мишка.

04 декември 2015 | 00:34

Докога ще четем анонимни статии? Страхливец, кво се криеш като плъх, напиши си името !

Studenta
03 декември 2015 | 22:13

Absolutno ZA !!! V Studentksi grad nqma nito 1 Sofianec. FAKT !!

5ko
03 декември 2015 | 22:01

Ще връщат грозните ли ве

До Kiiii
03 декември 2015 | 16:03

Добре де, като не ти харесва, защо изобщо четеш, че и коментираш? Това е все едно като да те ебат по твое желание и пак да се оплакваш?

баба Добра, бивша студентка
03 декември 2015 | 15:53

Ако от студентски град се изхвърлят продавачите на алкохол, хазартни игри и клубове за еротика, ако престане застрояването от реститути, ще има място и за паркинги, кафе-библиотеки със свободен интернет, облагородена зелена площ между блоковете и алеи за велосипеди и разходка. Това е нужно на студентите. Един добър дългосрочен архитектурен план ще осигури студентските изисквания. Да престанат да раздават празните площи за жилищно строителство и магазини.

Nqkoi si
03 декември 2015 | 14:21

E dopulnitelnite taksi 6te re6at li problema s trafika ne razbrah :):):) ?!?

Обективен
03 декември 2015 | 14:08

Не е проблема регистрацията на колите, а МЯСТОТО! Трябва да се изградят някакви големи паркинги, защото вече да паркираш в Студентски град е като да спечелиш от лотарията! Просто вече всичко е пренаселено и няма абсолютно никакво място!

Kii
03 декември 2015 | 11:46

Да, разбирам че написаното по-горе е изцяло сарказъм, но е редно и автора да си запише името по-долу, за да е ясно, че написаното е плод на нечии размисли. Така както е направена статията излиза, че е взаимствана като достоверна информация в някаква част или цялата от дадени източници. Явно, че в този сайт се създават драсканици само да има нещо, което да предизвиква интерес.