Сутрешният секс дава летящ старт на деня

Сексолозите отдавна са установили, че колкото повече секс правите, толкова по-големи са шансовете да печелите пари. Това обяснява защо в момента имаме само 3 лева в банковата сметка, ала нека не изпадаме в толкова дълбоки подробности. Причината за позитивната новина е, че когато изпразнете напрежението, отделяте хормони на щастието, чувствате се доволни и освен всичко, можете най-накрая да мислите по-трезво за работа, отколкото за секс. И както винаги сме подозирали, няма нищо по-добро от сутрешен секс, преди да дойде време за 8-часовото наказание някъде там в джунглата, в която дори нямаш право да гледаш порно, защото подлите програмисти са ограничили мрежата или просто не искат някой друг да гледа и да им пречи. Има някои неписани закони, които трябва да запомниш, когато решиш да атакуваш милото в ранните часове, почти като Хитлер, но с добри намерения за нея и не толкова добри за южната ѝ граница, примерно. Ако смяташ, че утрото е по-твърдо от вечерта, прочети следващите неписани правила за музикално утро с щастлив край. 

1. Винаги сме искали да отворим очи и да усетим високото налягане около някои части на мъжкото тяло, ала сякаш това се случва само в Brazzers. Защо? Тези хора имат време и да поспят, докато ние всички трябва да работим и след това да имаме физическата сила за подобни активности. Няма как да очакваш сутрешен секс, ако сънят не е дошъл около 10 часа вечерта. Колкото повече сън има, толкова повече време се отделя за лашкането на леглото в стената и отмъщението на съседа, който си мисли, че ще те притесни с песни на Слави Трифонов за добро утро. Милият дори не знае, че в момента сваляме дискографията на Софи Маринова! Утрото ще бъде впечатляващо! Без сън няма да има и секс!

2. Първото правило на сутрешния секс е да не слагаш нищо - никъде, преди да си сигурен, че милото е будно. Ако се опиташ да форсираш събитията и напъхаш гордостта си в устата ѝ, може да изгубиш правата над него. Жените имат защитен рефлекс и хапят брутално, някои дори се озовават в болницата с 1-2 шева. Можеш да използваш целувки, да пускаш ръце, да правиш онези познати движения, които биха могли да я разсънят. Съветът на експертите е да предприемате действия във време, в което си сигурен, че тя е готова да се събуди и да не мрази половината свят. 

3. Не сме сигурни за трайността на сутрешната ерекция, ала шансовете се повишават с 50-60% ако измиете зъбите. Възможно е и милото да поиска своите 2 минути за хигиена, преди да преминете към борбата в свободен стил. Парламентьорството е добре дошло преди лягане, а утрото е за действия. Тайната на успеха е изразена в събраната енергия и ако двамата сте изморени, по-добре помислете за закуска, няма да ти казваме за какво се използва шоколада от палачинките. Nutella dick is not a crime! 

4. След като говорихме за времето като фактор, задължително е да помислите и за работното време. Със сигурност е гордост да се хвалиш за закъснението си, все пак не всеки познава изкуството на множествения оргазъм, ала старите моми от HR-a хич няма да одобрят факта, че ти си секс бог, а последният им полов акт се движи в синхрон с платинения албум на Лили Иванова... от зората на плочите. Едва ли ще има какво да развали настроението ти, ала е по-добре да си сексуално и финансово задоволен, отколкото само сексуално, нали? 

5. Дори и милото да е като пълноводен Нил, влажността на река Дунав може да се понижи в ранните часове, ето тук идват на помощ най-различни лубриканти и дори играчки, ако това наистина е вашето приключение. Макар и да си способен да торпилираш кораба-майка, препоръчваме да бъдеш внимателен, защото едно грешно движение ще доведе до червен картон и незадоволено състояние в офиса. Сега помисли за всичките ѝ колеги, които ще скърцат цял ден със зъби и ще те кълнат, че не си изпълнил задълженията си. Бъди внимателен!

6. Легендата разказва, че можеш да засилиш шансовете си, залагайки на сладкото, релаксиращите масажи и други емоционални ускорители. Ако времето все още го позволява, голият сън също може да направи чудеса, а статистически погледнато е почти сигурно, че още през нощта ще получиш нотификация под формата на малка нощна музика, изпълнена на флейта, завършващо с викове на публиката, блъскане по тръбите на парното и тропане с остри предмети по пода. Съседите още не одобряват! Има жени, чийто супер сили идват вечер, за тях е гарантирано, че няма да чакат до сутринта и ще предприемат всичко в свои ръце - раят на земята наистина съществува. Макар и леко да се отклонихме от темата, старите хора са го казали "На каквото постелиш, на такова ще легнеш!". С други думи, с каквото легнеш, в такова ще се събудиш. Постарай се чуждото тяло да е в добро настроение преди лягане. 

7. Бонусите са високо ценени, особено след като разбрахме, че дамите отдавна са изгубили възможността да получават орални ласки. Ако тя не те събуди с духова музика, не забравяй да обърнеш специално внимание, да близнеш дъвката "ШОК" и да чакаш чудото - обикновено се случва до няколко минути и действа положително върху твоите акции. Имай предвид, че жените винаги говорят за преживяванията сутрин с останалите колежки и ако си направил закуска, след това си я консумирал като закуска и на финала си помогнал за погледа ѝ "Извикайте екзорсиста, обладан съм!", вашият дневен дълг е завършен!

8. Отказите също са налични и много често ще се случват, защото имате жена, а не принцеса, която по цял ден спи и се чуди какво да прави. Експертите обясняват това с преумората, стресът и напрежението на работното място. Приемете, че не сте нацелили момента - случва се изключително често - и продължавайте напред до следващата сутрин, в която ще ви излезе късмета. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Пунктуал Педантиков
02 ноември 2017 | 22:47

Само едно уточнение: объркали сте реда на събитията! Не правенето на много секс повишава шанса за печелене на пари. Големите шансове за печелене на пари повишават честотата на правене на секс. Знам какво си мислят кварталните свалячи - при вас е изключение, но дори и вие оставате на сухо там, където богатите прескачат бариерата. Не става само с физика/размер, трябва и пачка! :)